.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Извинете, бихте ли ми казали що за изпит 'сте полагали', че не разбрах въпросния има ли нещо свързано с модерирането на този форум?
    Ами да.
    Значи "изпита" е с цел да разберат дали си научил правилника и най-важното дали знаеш как да го прилагаш. Дават ти някак тема и те питат кое трябва да модерираш и такива неща.
    Интересно.. не искам да обсъждам практиката тук, но:

1. Какво значение има дали си го научил правилника, след като винаги може да си седи в един прозорец до темата, която модерираш..

2. Щом е такъв изпита, не виждам как някой може да не го изкара. А и само една тема не е критерий дали ставаш за мод или не.

3. В далеееч по-огромни форуми, модератори се избират спрямо ползата си, спрямо това, с което са допринесли за форума. Те тепърва ще се усъвършенстват като такива. Защото веднага ще издържа този този 'тест' и сега, без да съм прочел още и едно правило и какво.. да не би да ставам за мод?

Лек ден.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    1. Какво значение има дали си го научил правилника, след като винаги може да си седи в един прозорец до темата, която модерираш..
    Да бе и аз така си казах,представиси ако сричаш колко бързо ще модерираш)))

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Айде тая тема не се ли изчерпа. Кво се натискат всички за модове. Тва е най-черната работа. Ебати гадното дет е.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от machoka

1. Какво значение има дали си го научил правилника, след като винаги може да си седи в един прозорец до темата, която модерираш.. - НЕ СИ РАЗБРАЛ ПРАВИЛНО, ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МОЖЕШ ДА РАБОТИШ С ПРАВИЛНИКА, А НЕ ДА ГО ЗНАЕШ НАИЗУСТ АЗ ДАЖЕ ПИТАХ ДАЛИ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАМ И ОТГОВОРА БЕШЕ "НЕ", ЗАЩОТО КАКТО ТИ КАЗА - ВИНАГИ МОГА ДА ГО ИМАМ ПОД РЪКА - КАКТО КАЗАХ ВАЖНО Е БОРАВЕНЕТО С ПРАВИЛНИКА, ДА УМЕЕШ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С НЕГО!

2. Щом е такъв изпита, не виждам как някой може да не го изкара. А и само една тема не е критерий дали ставаш за мод или не. - ДЕ ДА ТИ ДАВАХА САМО 1, НА МЕН МИ ДАДОХА 3 КОГАТО МЕ ИЗПИТВАХА, И АКО ОТГОВОРЯ ПРАВИЛНО МИ ДАВАТ 5 ТОЧКИ, НО ПРИ ВСЯКА ТЕМА ИМА ПОНЕ 2-3 НЕЩА ЗА МОДЕРИРАНЕ И АКО ПОЗНАЯ ПОНЕ 1-2 ПАК ИМАМ ШАНСОВЕ ДА СЕ КЛАСИРАМ, МАКАР И НЕ С 5 ТОЧКИ

3. В далеееч по-огромни форуми, модератори се избират спрямо ползата си, спрямо това, с което са допринесли за форума. Те тепърва ще се усъвършенстват като такива. Защото веднага ще издържа този този 'тест' и сега, без да съм прочел още и едно правило и какво.. да не би да ставам за мод? - I DON'T KNOW WHO I AM КАК МИСЛИШ, ЧЕ БЕШЕ ИЗБРАН, ТОЙ СЪЗДАДЕ КАНАЛА НА ФОРУМА, ПОРАДИ КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА Е МОД НА РАЗДЕЛА НА КАНАЛА ТУК А И МАЛКО ЛИ ДОПРИНЕСЕ СЪС ТЕМИТЕ СИ В ЛЮБОВ, ОТДАЛЕЧ СИ ЛИЧЕШЕ, ЧЕ СТАВА ЗА МОД АКО ПИТАШ МЕН. И ОСВЕН ТОВА, МОДЕРАТОРИТЕ ТУК НЕ МИСЛИШ ЛИ ЧЕ СМЕ ДОПРИНЕСЛИ МАЛКО ИЛИ МНОГО ЗА ФОРУМА?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Za da si mod trqbva da si bezpristrasten ima malko takiva hora v foruma VECHE

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Въх, аз си мислех, че тази тема вече е заключена
    Толкова ли не разбрахте - админите си определят сами как, кога и защо да изберат някой за мод

Конец
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ае не знам дали някой забелязва... ваканционен сезон туй онуй... И администраторите са хора и те искат да почиват А тази тема като всяка такава, в която спре да се пише, ще слиза надолу и надолу, и наккрая няма да се вижда

АМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ИЗЦЕПИ НЕЩО И ПАК ТЕМАТА ЦЪФВА НА ВЪРХА, НАЛИ ???
    Тва и аз го направих сега, ама дано сте ме разбрали кво казвам

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Ае не знам дали някой забелязва... ваканционен сезон туй онуй... И администраторите са хора и те искат да почиват А тази тема като всяка такава, в която спре да се пише, ще слиза надолу и надолу, и наккрая няма да се вижда

АМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ИЗЦЕПИ НЕЩО И ПАК ТЕМАТА ЦЪФВА НА ВЪРХА, НАЛИ ???
    Тва и аз го направих сега, ама дано сте ме разбрали кво казвам
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=15230

После да не се сърдиш отново

Това със теста е измислено доста умничко!

Модератор не се става лесно...трябва много да помагаш на хората...да им пишеш постоянно в темите
    Бе не е за всички...ако искаш да си мод трябва да си бахсиму секс-манияка

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    о ВСЕМОГЪЩИ БОЖЕ ако mis_marry_jane_13 стане модератор, повече няма да стъпя в тоя сайт..

а как се става модератор - с връзки. трябва да се подмазваш обилно на админите. ей така се става.
    ахаха точно..и аз няма да вляза тука
    мойта наборка дава страшни мнения
    и такова впечатление ми е напрайла
    че няам думи

о ВСЕМОГЪЩИ БОЖЕ ако mis_marry_jane_13 стане модератор, повече няма да стъпя в тоя сайт..

а как се става модератор - с връзки. трябва да се подмазваш обилно на админите. ей така се става.
    ne6to protiv men li ima6?!

[size=10][b]

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13

ne6to protiv men li ima6?!
    модераторите трябва да са главно УМНИ.
    иначе не, нямам нищо против теб. а и да имам кво!?
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Абе не разбрахте ли?!Госпожицата (mis_marry_jane_13) е операторка в IRC!!! Недейте я дразнете,че кат ви тупне един g-line...А админите като разберат,знаете ли кво ше стане?!?!?!
    I'm sorry for the times that I made you scream
    For the times that I killed your dreams
    For the times that I made you cry
    For the times that I told you lies...
    It's too bad, but that's me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си