Първоначално написано от aBeP4eTo
Интересно.. не искам да обсъждам практиката тук, но:
1. Какво значение има дали си го научил правилника, след като винаги може да си седи в един прозорец до темата, която модерираш..
2. Щом е такъв изпита, не виждам как някой може да не го изкара. А и само една тема не е критерий дали ставаш за мод или не.
3. В далеееч по-огромни форуми, модератори се избират спрямо ползата си, спрямо това, с което са допринесли за форума. Те тепърва ще се усъвършенстват като такива. Защото веднага ще издържа този този 'тест' и сега, без да съм прочел още и едно правило и какво.. да не би да ставам за мод?![]()
Лек ден.
Да бе и аз така си казах,представиси ако сричаш колко бързо ще модерираш1. Какво значение има дали си го научил правилника, след като винаги може да си седи в един прозорец до темата, която модерираш..)))
Айде тая тема не се ли изчерпа. Кво се натискат всички за модове. Тва е най-черната работа. Ебати гадното дет е.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Първоначално написано от machoka
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Za da si mod trqbva da si bezpristrasten ima malko takiva hora v foruma VECHE
Въх, аз си мислех, че тази тема вече е заключена![]()
![]()
Толкова ли не разбрахте - админите си определят сами как, кога и защо да изберат някой за мод![]()
Конец
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Ае не знам дали някой забелязва... ваканционен сезон туй онуй... И администраторите са хора и те искат да почиватА тази тема като всяка такава, в която спре да се пише, ще слиза надолу и надолу, и наккрая няма да се вижда
АМА ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ИЗЦЕПИ НЕЩО И ПАК ТЕМАТА ЦЪФВА НА ВЪРХА, НАЛИ ???
Тва и аз го направих сега,ама дано сте ме разбрали кво казвам
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=15230Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
После да не се сърдиш отново![]()
![]()
Това със теста е измислено доста умничко!![]()
Модератор не се става лесно...трябва много да помагаш на хората...да им пишеш постоянно в темите![]()
Бе не е за всички...ако искаш да си мод трябва да си бахсиму секс-манияка![]()
ахаха точно..и аз няма да вляза тукаПървоначално написано от chupacabra:)
мойта наборка дава страшни мнения
и такова впечатление ми е напрайла
че няам думи
модераторите трябва да са главно УМНИ.Първоначално написано от mis_marry_jane_13
иначе не, нямам нищо против теб. а и да имам кво!?
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Абе не разбрахте ли?!Госпожицата (mis_marry_jane_13) е операторка в IRC!!!Недейте я дразнете,че кат ви тупне един g-line...А админите като разберат,знаете ли кво ше стане?!?!?!
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!