- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Zara_is_the_best iskam da te pitam neshto
zare otgovori mi 4estno.Ne moga da ti kaja koi sam
zashtoto sme priqteli ot dosta vreme i ne moga da te pitam Lichno dori ne iskam da znai6 koi sam.oBicham te.Iskam da znam naistina li ne si devstvena kakto gokazvash??
Да не е девствена...Първоначално написано от no Name
![]()
![]()
Бая пичове от форума(и не само) го знаят.![]()
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ти за мене си пулен малоумник !!
Как може да пускаш цяла тема за това...ти с момичета не си ли бел бе, КалъФчо ?!
"Неможел да я питааа", ибаси жената....тупак....
Има ли значение това дали "е" или "не е"?
К'во ще ти помогне това че знаеш?
Лапешка работа...![]()
ami verno si e..Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
ХаХАхахАа ,някой яко си прай т****и тукаХахахаха... КОЙ СИ ТИ?!
![]()
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
И ся сички ли тряа занимаваш с това![]()
![]()
![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
HaHAhaha и аз това се питах... Да не говорим,че темата не е за тук..Първоначално написано от sunny_
#XoRmOnCheTa
da a shto problem li ima.Obicham e ne razbra liii i kvoto iskam si pisha laino0 i ti s taq 4upena nokia 33 10 zemi sa metni 4uli ma a pedal smotan.shte go dam na maikati
Не обиждай - първо! Тва може да не е неговия тел, пък дори и да е, нищо му няма на телчето, нали може да се обажда, за кво му е друго!Първоначално написано от no Name
Второ - кой си ти, че ми писна?!
Трето - засега няма такова
#XoRmOnCheTa
Айде,който и да си, аз се махам, надявам се да ми разкриеш тайната КОЙ СИ! пиши ми на zara_fenka_@abv.bg ...че се изнервих... ама ако искш недей , даже ще е по-добре![]()
#XoRmOnCheTa
ama putko an tebe li 6te kaja kOi sam.....
obijdai ma ebi si maikata...utre 6te tipokaja sreden prustt....Nqma i da nau4i6 koi sam az pak 6te hodim na kafe ama nqma da znaish koi sam i ko moe huabv tela super troshka e
Това тел-че на снимката не е мойто..за 3310 си мечтах отпреди и казах, че като си взема такъв..няма да го сменям, защото това ми е мечта....купих си...даже два..сега несъм с него, а с една друга котура...Първоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
А на този в подписа ми..на него пише нещо, и има едни знаци които Цоки к'ат ги види и веднага ще ги махме...вайното е аз да си знам каквое..а оня тъпак дето е пуснал темата...може да ми каже от къде е и с удоволствие някой ден бих се срещнал с него, но определено няма да е скоро за което съжеелявам...ако има смелостта да ми пише ПЛ и да се разберем.....аз съм навит да ..офф...абе той ако е сериозен и знае какво пише тука..ма не..то няма начин да го пише ако е сериозен, защото значи е пълна мърша..ибаси глупака..само псува тука а иначе 100% е ибаси мишката....
Ся последно обичате ли се или не?Първоначално написано от no Name
Нещо май и ти незнаеш какво искаш !!!
Зарче, какво му се връзваш на тоя, прави си ебавка, обичал те, щял ти покаже среден пръст, хахаБаси , ако беше безнадеждно влюбен нямаше да говори такива неща, с които моментално ще те отблъсне...Но какво ти давам акъл, то си е
![]()
Аз винаги съм казвала, че този, който си играе да се заяжда с друг без повод е пълен боклук! Дори не си прави труда да спориш с говеда, за да се заяжда иска нещо от теб, някаква реакция, да се ядосаш - но не му се давай!
П.П. Чакам сега критика и по мой адреси без това си ни почнал подред
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Кефи ме темичката и реших да пафлуудя и аз малкоЕ как сте?Шото аз сам много добре даже се пиивам малко количка в момента и се кефя на живота
![]()
No name -Поредния смешник решил да се докаже в интернет,мислейки си ,че е голямо геройство![]()
veselqci, chudq se kak sam jivqla bez vas![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
ХахПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Аз дори не съм тръгнала, стана ми любопитно кой се ебава просто
Нищо повече
Аз даже си мисля за един, ама не съм много сигуна...
Но както и да е, някой мисля, че е време да даде ключе на темичката
![]()
#XoRmOnCheTa
Зарке ае и ти получи 5 минути славаКак се чувстваш вече като известна личност ?
![]()
abe pradlio za kaf se misli6 be a? sq 6toto mama i tati sa ti dali pari za nov tel dai sq da se praim na gazari..i ne vijdam mnogo razlika mejdu telefonite..nali zvani? nali moje da polu4ava SMSi? i ne vijdam kaf si ti 4e da se barka6 v jivota na nqkoi i da go sadi6 kaf mu e telefona? zemi porasni malko i togava govori koi obi4a6..kato gledam golqma lubov..i ako iska6 da se prai6 na interesen pred momi4eto kato puska6 tolko tapa tema v foruma da znae6 4e taka ne e na4ina..Първоначално написано от no Name
Първоначално написано от ZaRa_Is_ThE_BesT
И кой ще го сложи катинара като няма мод на този разделОсвен някой от админите
...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мухахахах ама Цоки замина мухахахах![]()
A,tazi tema za6to vuob6te su6testvuva???
A,po temata za6to ne re6i da q pita6 po LS!I kato neiska6 da te znae si se regni sus nika NO NAME!I pak moje6e da q pita6!!!Za kvo trqa samo da floodim???
Ei No Name, q po-dobre zamul4i !Ей глупак такъв, к'ъв си ти, че ще ми обиждаш форумците!Я се регни, изгради си малко авторитет пред нас и тогава пискай!И как ше говориш така на Аз съм БЪЛГАРЧЕ, А?Знайш ли, ако та вида ко ща напрая зарад т'ва!33 10 било трошка, айде кой знае и ти от къв Правец ги пишеш тия простотий!Трошка си ти щото даже и Любов не знаеш к'во е!!!Ако знаеше нямаше да и казваш, че я обичаш, а после да я псуваш и среден пръст да и показваш!Аз ако съм на нейно място като отидем на кафе щи са изплюя в кафето!Аре, бе!Кой знае къв мангал си, като гледам как нечленоразделно пишеш ми става ясно!А сега можеш да ми ядеш ГЪЗА!
ура!Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...