- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба....а после и дядо!Как ще издържа???:(
Ми значи проблема ми е такъв...Едната ми баба живее при нас в апартамента,а дядо се премести при леля,за да й помага за магазина.Напоследък не мога да понасям много баба,постоянно се караме и то за глупости!Гадно ми е така...Тя за най-малкото нещо започва да нервничи,да вика и т.н...А и много ме дразни,когато започне да дава някакви съвети на мама и тати как е живяла с дядо преди години,как са си гледали децата,как са спестявали и са имали пари за всичко и т.н.,и т.н....Тя просто не разбира,че сега времето е друго!А пък дядо вече не може да помага на леля,всичко го боли и мисли през Септември да си идва тук...Като бях по-малка той живееше при нас и аз помня как с баба всеки божи ден вдигаха скандали до бога!И то пак за глупости.
Сега и той като дойде тука направо ще откача тотално!Всеки ден баба и дядо ще правят скандали,на всичкото отгоре и като се изнервят ще започнат да ни крещят и нас с брат ми за най-малкото нещо,а пък аз не мога да си сдържам мислите и ще кажа неща,за които после ще съжалявам
...Ох,моля ви дай ми някакъв съвет как мога да издържа на всичко,как да си държа езика зад зъбите...Моля ви,спешно ми трябва съвет!
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?