- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo mslite za "ponqtieto" nai- dobyr priqtel
Хора не се заблуждавайтеОще Аристотел го е казал : Истинските приятели са хора-богове, недостижими...никой не е толкова перфектен, че да може да бъде 100% отдаден на някого
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Не съм съгласна.Най-малко с твърдението :"Ще ти се разсъди "Първоначално написано от A_Man_Apart
![]()
Абе вие в кой клас сте ,че се сърдите още ?![]()
Щото лично аз се сърдех във втори клас.![]()
И твърдя,че имам най-добра приятелка от 15 години която винаги ми е помагала и ме
е подкрепяла когато съм имала нужда .
15 години са много.Има приятелство
![]()
Tolkova trudno se namirat priqteli v dne6no vreme...
Ve4e sam bila predadena ot hora,koito sa se pravili na priqteli.4uvstvoto e ujasno,no se slu4va.
Zatova ve4e gledam da ne vqrvam na 100% na nikogo,za6toto nikoga ne moje6 da bade6 siguren,4e nqma da te izmamqt.Trqbva da si ima6 edno na um,za da si podgotven za takiva situacii.Ina4e az li4no nari4am "nai-dobar",priqtel ,koito mi e dokazal,4e e svesten,iskren 4ovek.4ovek,koito znam,4e e do men v lo6o i dobro i na kogoto moga da vqrvam.Jalko,4e takiva hora se namirat izklu4itelno trudno i rqdko
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Същестува!Обаче за да неречеш един човек
на-добър приятел трябва да си бил доста време
с него,да си го опознал много добре и да можеш
да му се довериш ф смисъл като му кажеш нещо
да не те дъни..аз имам само 1-на такава приятелка
каквото съм и казала си е само за нея и никога
не казва на никoй друг!Ние си се движим само двете
и не допускаме никoй да ни развали приятелството..водим се и с други хора но не споделяме с тях!имаме си пълно доверие и се познаваме много добре..
pozvolih si da q vyrna taq tema, 6tot i`don`t`give`a`fuck a be6e paste-nala, i az se za4etoh i mi stana interesno, apak + tfa tuko 6to imah nqkfa takava slu4ka s edni priqteli... iskam da kaja, 4e az dosega (16god.) ne sam imala istinska priqtelka, nito priqtel, vsmisal, nai - dobra... ina4e sam vijdala moje bi edno takova priqtelstvo mejdu momi4eto, i mn im se kefq, az sy6to sam im priqtelka,ama otno4eniqta ni opredelenoi ne sa sy6tite, kakvite mejdu tqh dvete.. az nqma za kfo da im se syrdq de..te si se poznavat ot dosta vreme..ama mi e kofti, 6tot se 4uvstvam izli6na..nqkaksi..izvyn ne6tata..i za tfa i mi e kofti v momenta..a otnosno opredelenieto za nai - dobyr priqtel, ami to moito mnenie syvpada s tfa na ostanalite..
Всеки си носи кръстта, а приятели - няма !
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
НЕ НЕ НЕ НЕ който си мисли че има най добър приятел много се лъже...има приятели не най добър...не всеки един може да ти забие нож в гърба на никого не може да имаш напълно доверие дори и на себе си Всичко е преходно...особенно на нашета възраст...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Ami ... trudn0 se p0stigat mn d0bri 0tn06eniq s 40vek k0it0 p0 nqkakyf na4in e p0-razli4en 0t tebe! Az imah nai-d0bra priqtelka ama tq zamina za Amerika ... sq uj s DeSsi p0 taka se spl0tihme! Ama niznam![]()
Еее нали противоположностите се привличатПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
) аз пък те имам за най-добра приятелка !
Първоначално написано от Анонимко
ae precaka mi se skapaniq forum az pisah predi t'fa
i az te 0bi4kam! ()()()Първоначално написано от Анонимко