- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой за какво говори по време на секс
Наскоро ми се случи нещо което ме кара да пусна този пост.
Нормално ли е по време на секс да не се разговаря. А само от време на време да се пъшка и да се раздават командирски решения от сорта - на ляво на дясно обърни се..
и за какво наи често си горорим по време на акта
дори да се разказват вицове ... какво е това нелепо мълчание 15 20 минути ... трабва лаф да става.
точно па по време на секс ше седна да обсъждам
що кучето ми има разстройство..
тогава не се говори, а само се чувства...
пък и не тряя разсейваме младежа с излишни глупости нали така..?!![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
не мисля че трябва да се говори![]()
различията между минало,настояще и бъдеще са само една илюзия.
[А.Айнщайн]
Няма Смисъл да разговаряш ...то ако за раговора ше идете в някво кафе...трагнали сте секс да праите ти искаш да си говорите.. тцтц
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
... не пишем в момента наръчник какво трябва и не трябва ..
а водим дискусия на кои как му е по приятно и дали се чуства липса на диалог в тези сублинни и така желани моменти на близост към които се стремим постоянно.
А ве ти не питаш на кой как му е приятно ...а дали е нормално..и както разбрахме от мненията на другите не е нормалноПървоначално написано от _
кво още искаш да знайш
![]()
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
to napravo shte mu spadne ako moje taka da kajaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
KoLKoTo PoVeChE, ToLkOvA PoVeChE
Mojete da si kazvate,4e se obi4ate,ili pyk da si 6epnete nqkakvi nejnosti,no 4ak pyk razgovori da vodite...Ne znam,na men ne mi e do prikazki togava![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
тцтц какви грубости...пфуу..според мен не трябва да се говори ..освен ако не става дума за нежности..![]()
abe vie veche se chudite kakvo da izmislite.. Mi vzemete si razkajete uroka po istoriq po vreme na sex.. Shtom shte se pravi sex neka da se otdadem na chuvstvoto ne na razgovorite..
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
зависи ако слушаш запис на някое парти докато го правиш може 1-2 коментара,но иначе тва не е най подходящото време за разговори
Pravilno i az mislq taka.Ne ti trqbvat izli6ni prikazkiПървоначално написано от Ekita
![]()
Q NAKOI DA KAJE DALI GO E PRAEL NA MUZIKA I KAK E?![]()
![]()
AMA NQKVA MUZIKA DET GO KEFI N6TO MOJE I HOUS4E I KAK E?
Освен да вземем да обсъждаме Втората световна война по време на секс,а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страхотно еПървоначално написано от Bl0W 100%
даже ако е сетче е по добре не да се повтаря некоя си песен до незнам кога
особено на това http://www.dancetrippin.com/?mediaID=2197
като свърши това с виолата и аз свърших
просто е много добро
![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от Ekita
![]()
Е, темата е стара! А и сме говорили(писали де) по този въпрос не 1 и 2 пъти!
Ami nie si govorim... mrusotiiki![]()