- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сериала "ПРИЯТЕЛИ"!!!!!!!!
Незнам дали е имало такава тема,но ако е така-много SORRY!
Искам да ви питам кой от сериала "Приятели" ви кефи най-много-Джоуи,Чандлър,Рос,Рейчъл,Мо ника или Фийби???Ако не ви затруднява кажете и защо въпросния герой ви допада или пък защо ви дразни???
Look before you leap!
въпреки че това го гледам ведниж за два месеца ... впечатление ми прави Чандлър. голям изрод. самият актьор е с убийствено чувство за хумор, пък и готин, ама да не се увличам ... та, доста от неговите шеги са използвани в сценария на сериала.
жените ме дразнят ... някви тъпи ми се виждат. особено тая Моника ... като сухар е.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Всички си ме кефят,ама най-много си ме радват Джоуи и Рейчъл.
Как разбра, че самия актьор има чувство за хумор?!Първоначално написано от пор
Death gotta be easy, 'cause life is hard
чела съм интервюта с него и сценаристите на сериала го потвърждаватПървоначално написано от Sportexz
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Забравих да кажа,че мене най-ме радва Чандлър,а от женската част-Рейч!!![]()
Look before you leap!
и мене такаПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
фийби рулз!
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Vsi4ki sa super sladuri,no nai -zabavni sa mi fibi i joui!![]()
LOVE IS LIKE WAR!EASY TO START,HARD TO END,IMPOSSIBLE TO FORGET!
Мм те всички като цяло си ме кефят...инак някой, изваден от "колектива" едвали би ме зарадвал чак толкоз...:P
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
Ami te sa mai spriaha da go davat...![]()
Ami Fiibi,rei4al i Joy sa varha![]()
![]()
![]()
всичките ми харесват :-) те са ми любимци , де :-) абсолютно никой не ме дразни с нищо, дори точно тази абсурдна индивидуалност на всеки ми допада :-) сякаш нямам най-най от тях, който да ме кефи. всъщност... може би Моника.. ама съвсееем мъничко :-)
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Na men PRIQTELI mi e liubimoto serialcheMnogo mi haresvat vsichki...vseki po razlichen nachin.No nai-mnogo me kefqt Reichal i Djoui
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
те биха казали, че и пишката му е 25см само и само да се гледа повече сериала.Първоначално написано от пор
Не вярвайте на тея работи... може и да е забавен мое и да е прост като незнам кво
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Brei kolko mnoy fenove :P
Mi na mene nai ama nai mn mi haresva Chandlyr.V smisal samiq geroi e simpatqga sas strashno 4uvstvo za humor.Joey sashto mi e liubimec.Oligofren4e si e ma tva e sitcom se pak trqa da e veseloa ot momi4etata Feeby mi e nai gotinata.I rachel mi haresva abe obshto vzeto si4kite sa gotini ama tiq Ross i Monika ne stavat.Ma te i za tva sa slojeni tam de da staa veselba
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
те мен ме кефят сички, ама май най-мноо чандлър. тоя е някъв луд. жените по-не ме кефят като качества, ама много сехиля на моника. рейч не ме кефи нещо. актрисата е много слаба. другите актьори по ги бива
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Fiibiotka4ena sladuranka
![]()
UsmiHvai Se DoRi k0gaTo Ti e TyJno, ZasHtoTo Nik0gA nE zNaeSh k0i sHte Se VliUbi v uSmivKaTa Ti!
ami men nai si mi haresva Chandlyr, a ot mom i4etata vsi4kite me draznqt i ne gi haresvam, no kato 4eli nai ne me drazni Monika!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
Джоуи и Фибий, тва са най-големите изроди, много ме кефат !!!
joui rulira we tva e nai-golemiq pichxxixixi
puk i e poluoligofren (pone v seriala)![]()
Rap is talking in rhyme to the rhythm of a beat. Hip-hop is a culture, a way of life for a society of people who identify, love, and cherish rap, break dancing, DJing, and graffiti.
Absolutno Feeby i Chandler... A nay- mn me nervi Monika...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ауе ти винаги тряя си на обратното мнение ве баси и човека.То ей така са лъжи, че е забавен се ено се е снимал само ф "Приятели".Кефи ме къф си некаф се тряя умуваш и да не вярваш.+ Тфа Матю Пери според мене е най-добър и като актъор от самия филм.Първоначално написано от Sportexz
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Fiibi e vurha..taz prosto cepi otsqkade..
mn kuha ama i mn zabavna) pulni
mi dushichkata