- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сериала "ПРИЯТЕЛИ"!!!!!!!!
i az tfa iskam da mu kaja na toz guz sportexz..Първоначално написано от Lil` Bow Wow
toi se prai na interesen...na glava s nego ne
moe se izleze..misli si che e mn originalen
Vsi4ki sa sladki , Djoui i 4andlar mai sa nai-gotini
И аз много харесвам този сериал... Любимка от момичетата ми е Моника, защото е наи-близо до моя характер, а от момчетата-Джоуи-мисля, че той е най-забавния![]()
![]()
![]()
Всички,но най-много Чандлър и Фийби.![]()
Чандлър ми е бил фаворит винаги![]()
От момичетата...![]()
Фийби е глуповата,Моника няква психарка,а Рейчъл малко куха (говоря за самите роли в сериала,знам че в действителност не са такива).
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Култов сериал![]()
А за любимец не знам... може би Рос. Всички са яки![]()
И Моника, и Фибка, и Рейчъл са ми някви скучни. Не ми правят някво специално впечатление.
От мъжете, хммм, Чандлър. Джоуи също е як, пълен идиот.![]()
Нямам любимец,но Фийби и Джоуй са много откачени.Като характер всички ме кефят,всеки има по нещо симпатично.Незнам,но това си ми е любимия сериал
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Чандлър и Джоуи .. ама в екип ..![]()
На мен Джоуи ме кефи![]()
Суетата.Моят любим грях.
Fiibi![]()
![]()
![]()
![]()
tq ima nai interesna istoriq a i e mnogo dobra aktrisa
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Мен Фийби ме сцепва като изтърси нещоОт мъжете Джоуи!
Some things are better left unsaid!
Всичките са супер сладки-перфектна комбинация.От жените най ми харесва Моника като най-зряла,а от мъжете може би Рос.Радва ме.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Чандлър - остроумен и забавен.
И Моника, защото е злобна кучка, ахахаха ;]
хъхъ..
Не мога да кажа кой ми харесва повече. Всичките са много готини и различните им характери правят сериала Уникален!![]()
Чандлър, защото е забавен.
Моника, защото е откачена.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Всичките ми харесват. Само Рос и Рейчъл са ми малко скучновати, но и те си имат силните моменти (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Джоуи най-много ме кефи и е винаги много забавен и не ми омръзва да го гледам и слушам![]()
![]()
''..And so the lion fell in love with the lamb...''he murmered.I looked away,hiding my eyes as I thrilled to the word
''What a stupid lamb'', I sighed.
''What a sick,masochistic lion''
Моника и Джоуи![]()
Супер мноу им се кефя...на сички..и страшно съжалявам че вече не излъчват нови епизоди..и сичко свърши..как ми са иска само да видя по списанията че Приятели се завръщат ;(;(
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Ами това ми е любимият сериал и всички много ме кефят , но може би най ме кефи Джоуи щото е идиотче като мен![]()
мене Джоуи и Рос-щото се цепа да се хиляя,кат почнат да дрънкат тъпотии![]()
страшни са.много го обичам тоя филм,сиг съм гледала всяка сериа по 382837 пъти..еххх
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Всички са страхотни!На мене ми е мн смешно като са заедно Джоуи и Фийби...Или пък като Чандлър се ебава![]()
monika - kakto kazaha v edin ot epizodite - manqchkata na chinii![]()
rachel koqto e super zabavna i... prosto seriala e velik![]()
Сериалът е класика...Когато мога,го гледам,макар вероятно да съм изгледала почти всички епизоди..Любим персонаж нямам,всеки се отличава с по нещо и всички имат невероятно чувство за хумор...Не знам,може би Чандлър ми харесва малко повече от другите...![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.