- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Моя сладка Валентина"
Какво мислите за новия сериал по "Нова телевизия"-"Моя сладка Валентина"??????
Темата е ясна.Чакам да пишете!!!!![]()
Look before you leap!
Ne sam go gledala...po koe vreme go davat![]()
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
I az nqqm predstava za ko staa vapros...kav e toq serial???
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
tva otkade se vze?!?![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Ami men me kefi tozi serial.Kogato imam vreme go gledam.Izglejda mi interesen.![]()
ам ти кво мислиш?
и за кво се разпрая?
и кога го дават?
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
dam,zabavno e![]()
i az go gledkam ot vreme na vreme :P
4udq se dali 6te stane ne6to mejdu valentinka i tozi,koito haresva![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami moje kato na kino tq da stane nqkva super qka pi4ka,da otslabne,da si pooskube vejdite i da si mahne teq plitki i da se vzematПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Сериала не е зле.Вчерашната серия направо се късах от смях.Горката Валентина,все яко я прецакват!
ami az sm go gledala samo vednyj ama dosta se posmqh stana mi interesno , ako imam verem nqkoi pyt pak 6te go gledam sys udovolstvie , a i bihte li mi kazali tq koi haresva za6toto ot edna seriq ne mi stana qsno!!!![]()
![]()
celta opravdava sredstvata!
i az go gleam mnoo qk.. taq chikinkira mnoo krasivai orestes e super sexy ;p
т. 2, 9
Орестес харесва, това е братовчед и.Първоначално написано от lady_p
![]()
А иначе гаджето му е много хубаво...мдам...все си мисля, че тя учавстваш в един сериал по БТВ, "Бавачката" или нещо такова се казваше...
А иначе и аз мисля като sherry, че накрая ще стане като по филм - ще я разхубавят, ще отслабне и така, ама има още да си го гледаме докато това стане.![]()
Някой знае ли колко серии е?![]()
И аз така мисля,а за вчерашната серия просто няма какво да говорим-беше невероятно шоу.Но сапунката си сапунка,така че Валентина 100% ще се разхубави,ще стане супер мацка и Орестес ще се влюби в нея.Първоначално написано от LP_girl_14
Look before you leap!
Амммм аз когато съм си в нас го гледам ,много е як!Наистина Валентина ще стане супер!Но това по-скоро ще бъде в края на филма!А,тази приятелката на Орестес е актрисата която участваше в "шеметната Анастасия" демек Анастасия!
abe znaeteli 4e taq valentina e Barbarita,neznam dali ste go gledali toq film,davaha go mai po D+,a taq Barbarita poprincip e edna mnogo slaba,taka4e 100% kam kraq na filma Valentina she stane nekoq gotina macka![]()
mi az go gledah edin -dva pyti gore dolu staa za gledane i taq Valentina samo q pravat na luda gorkatanz oba4e az go gledam pove4e zaradi tozi glavniq artist oreztez mai be6e a ne zaradi samoto film4e ama sq i to ne e zle
![]()
![]()
![]()
tq verno malko prili4a na barbaritae dano kym kraq na filma da stane gotina
![]()
f@nt@zi@
aaa da filmcheto e sapunka ma e mn sladko.otskoro go gledam![]()
MEN MA KEFI MOO GLEDAM GO PREZNOSHTA I PREZ DENQ PONQGOGA AMA DOKATO POCHNE AZ GLEDAM GOSPODARQ NA RAUSAN/ MALII PAK SA IZLOJIH SQ SHA SA PUSNE SLUHA CHE SAM SAMO PRED TELEVIZORA I GLEDAM SAMUNKI
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
samia film mi haresva mnogo,no me hva6ta qt za tva 4e balentina i orestes 6te se vlubqt na kraq.po dob 6te si e ,orestes da si ostane s 4iki.
да тва е ясно аз гледам филма като няма какво друго да правя...демек убивам времето...с 1 дума поредната теленовела...Първоначално написано от Анонимко
Шит за пръв път го чувам тоз сериал.