- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Моя сладка Валентина"
Xax...da vi kaja i az che veche go gledah...dnes za parvi pat :P Ta taka de...misalta mi beshe,che ne e losho serialcheto...ne e bash ot oneq dosadni sapunki...tozi serial e zabavnichak be hora![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Hah,da i az kazah na sestra mi,4e aktrisata e sa6toto,koqto igrae Barbarita v "Jenata na moq jivot"
6te otslabne i 6te stane qka,100%![]()
Golqm smqh pada sas serial4eto,ludnica napravo
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mislq 4e glavniq geroi orestes e mnogo,mnogo sladuk!i mnogo mi haresva!
Не съм го гледала и не съм чувала за него![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Gledat go, da... Mn hora go gledat! Baba mi, sestra i, kaka Ginka ot tretiq etaj... Super popular!!! XAXAXA! Vie zanasqte li se s teq seriali?! Tva e suzdadeno za idioti. Kloning sum go gledala pokray baba mi vednuj- dva puti i samo tva stava, 6ot ne e tolko tupanarsko. 6to ne se pozanimavate s ne6to smisleno?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
олее тоя филм е много як който не го е гледал ще съжалява.Аз накрая плаках.толкова го обичам тоя филм........![]()
Поредната сапунка, която е завладяла бая хора.![]()
що не заключите и тая темафилма беше хубав
ама свърши. Аре чао и мерси за вниманието
![]()
моя сладка валентина е страхотен сериал![]()
toi ne svur6i li we az go gledah predi ama go izpusnah i ve4e ne mi e mn ineteresen kato go izpusnah![]()
този сериял е много готин,тая валентина сигугно баща и е глиган ,а майката кит.да знаете тя после става мацка и половина(не се шегувам)![]()
![]()
![]()
![]()
този сериал ми е любим да знаете 4е олимпия умира на края на филма.права си дори.гледам и други сериали но този ми е любим
сериялът е пълен провал,валентина е мутирало прасе,слон избягал от зоопарка прили4а на клоун.ако това е целта на целия сериал зна4и не струва.ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА КОЛКО ДЕБЕЛИ ХОРА ИМА .![]()
сериала си го бива много е хубав.но ми е тъжно 4е свърши толкова бързо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
filma e mn gotin.mrn mn me kefi!Vqrno e 4e 4iki e mn krasiva,ama sled tova valentina 6te otslabne,6te se poopravi vs 6te se naredi!![]()
АВЕ ВИЕ ДЕТ ГИ ГЛЕАТЕ ТЕЯ ЛАЙНА СТЕ ОЛИГОФРЕНИ...
E Serialyt NE e Nov ...!? Az go gledkah minalata godina... i Mnogo mi haresva daje sega si go gledam ot vreme na vreme.. ?!Първоначално написано от Night_Whisper
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
xax emi tq tva go e postnala predi 1 godПървоначално написано от SiLeNc3e
![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)