.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Кръв при изпразване!??

Една приятелка каза, че е правила секс с гаджето си, но той се изпразнил в кърв..Възможно ли е това?Питах да не би да се е изпикал в кръв, но тя каза, че не е това.На мен ми звучи малко странно - да не е някакво заболяване?

П.П>>Модераторите, ако може не премествайте темата в "Здравни и венерически проблеми" все още, защото ми трябват бързо отговори, а в онзи раздел не влизат мн хора - ако стигне до 10-15 поста, тогава няма проблем да я махнете

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Град
    Пловдив - - - - -
    Мм и на мен ми се вижда странно това...ами кажи на приятеля си ако това продължи да отива да се консултира с лекар ...може наистина да е заболяване
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Don_GoTTi
    Мм и на мен ми се вижда странно това...ами кажи на приятеля си ако това продължи да отива да се консултира с лекар ...може наистина да е заболяване
    Как да му кажа Той е бил гадже на една приятелка - не го познавам

Град
    Пловдив - - - - -
    ех тва вече е кофти ами кажи на момичето да му каже..или изобщо не се притеснявай като не го познаваш кав е проблема ?
    ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !

ами може и да е нещо венерическо, но може и просто да се е бил ударил човека, или ако приятелката ти му е давала ръчна да е дръпнала по-силно от възбуда ида го е разкървавила
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Според мен най- правилно е момчето веднага да отиде да се прегледа защото това не е никак нормално....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Има такова заболяване!!!

Хемоспермия - тя се манифестира с наличието на кръв в спермената течност. Има истинска и лъжлива хемоспермия. Истинската хемоспермия възниква в резултат на смесването на кръв и сперма в семенните каналчета на тестисите, семепроводите, семенните мехурчета, простатната жлеза. Оцветяването на спермата е равномерно. При лъжливата хемоспермия кръвта е от уретрален произход, тя е свежа и не е хомогенно смесена със сперма. Хемоспермията се появява като симптом на епидидимит, везикулит, простатит, коликулит, аденом и карцином на простатната жлеза, папиломатоза на уретрата, уретрални кондиломи.

Бързо на лекар!

Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Има такова заболяване!!!

Хемоспермия - тя се манифестира с наличието на кръв в спермената течност. Има истинска и лъжлива хемоспермия. Истинската хемоспермия възниква в резултат на смесването на кръв и сперма в семенните каналчета на тестисите, семепроводите, семенните мехурчета, простатната жлеза. Оцветяването на спермата е равномерно. При лъжливата хемоспермия кръвта е от уретрален произход, тя е свежа и не е хомогенно смесена със сперма. Хемоспермията се появява като симптом на епидидимит, везикулит, простатит, коликулит, аденом и карцином на простатната жлеза, папиломатоза на уретрата, уретрални кондиломи.

Бързо на лекар!
    Млад човек е какво го плашите. Имам един приятел в гората праскали чикии и тои хвърлил кръв. После прочели че от много чикии непрекъснато така се е получило. Той правил на ден по 6-7 .Кажи на приятеля си да спре за 1-2 седмици ...

Доктооор
    Един познат имаше такав проблем,
    ходи на гинеколог и му дал някви хапчита да са трови там,
    по 4 на ден
    Таи че по добре да заминава

IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE

Да наистина наи добре да иде на лекар вместо да гадае на какво се дължи за да може да се лекува навреме и да не се усложни...

Град
    На майна-си-райна
    Въх, веднага ще й съобщя (колко пъти да повтарям, че не ми е приятел на мен, дори не го познавам!)

Модераторкииииииии Заключ, ако обичате

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от The_Havoc
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Има такова заболяване!!!

Бързо на лекар!
    Млад човек е какво го плашите. Имам един приятел в гората праскали чикии и тои хвърлил кръв. После прочели че от много чикии непрекъснато така се е получило. Той правил на ден по 6-7 .Кажи на приятеля си да спре за 1-2 седмици ...
    Глупости говориш, приятелю. Ако щеш и 12 пъти да мастурбираш на ден, кръвта няма нищо общо и си е сериозен проблем.. Слушай какво ти казвам, не греша..

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    И аз бях и съм за варианта с лекаря, ама защо не си виждам мнението?

Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Въх, веднага ще й съобщя (колко пъти да повтарям, че не ми е приятел на мен, дори не го познавам!)

Модераторкииииииии Заключ, ако обичате
    С този отговор считам темата за приключена, а и ще бъде преместена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си