- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако можехте да играете в приказка...
Грозното патенце,което после се превръща в красив лебед.
Надявам се да не е такаПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
По темата: може би някой самотен герой който търси любовта и накрая я намира ...![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
яко...Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
ами нещо за Дракула (той не е герой от приказките, а реален човек, но аз имам предвид този от романа). ей това ще е много готина роля. цялата му личност е някаква особена. много би било готино.![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Има една много яка приказка за един много добър и мил човечец, тази приказка е по действителен случай, казва се ГРАЖДАНИНЪТ Х и аз бих искал да съм главния герой. Добрякът Андрей Чикатило.
And remember, xslapshotx hates you!!!
Have a nice day
ами защо искате да сте положителни герои? отрицателните са по-готини. е, не винаги. например в един филм с добра идея, но не толкова добро изпълнение а именно Едуард с ръцете ножици ролята на Едуард е добра, но трябва да има повече мрак около нея. но не това е темата, а следното - ролята, която искам да изиграя трябва да е изпълнена или с много болка, или да е отрицателна. тогава е по-яко от някоя като пепеляшко, или нещо такова.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Mi ne znam 6t0 ama mi se iska da sym Me40 Puh![]()
Добре че не бях казал Хензел.Щото тогава...Първоначално написано от Jenq
хмммм... труден въпрос... Може би Одисей...
Е са кво се впрягаш...
Живота е песен!
О6те една Пепеляшка ще има...в мое лице..."горкият" принц, нещо май в повечко ще сме му..
:P:P:P
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
винаги като гледам филм или чета книга ми допадат повече лошите образи. Те са по-луди, по-"яки" и не толкова дразнещи/може би, защото съм боец по душа/.
Opredeleno malkata rusalka![]()
Be happy,that's my secret
Vii savremenni prikazki ne gledate li?? ..az iskam da sam onaq zabavna katerica ot Ledena epoha .. no aide neka badem romantichni .. neka sam princesata ot Shrek![]()
Az sha sym pras4o togavaПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Keep smilin'
Аз пък ще съм Червената Шапчица,за да си хапна печено от вълк на шишче с домати,сигурно е вкусно! Някой ял ли е?![]()
![]()
ЕВАЛА!Първоначално написано от borche
намери се някой да ми сподели мнението
но пък като чета това...Първоначално написано от Barbarona
принцът нали е лош?
малкият принц
Shteh da buda dobra feia
spqshtata krasavica![]()