- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За и против метъл музиката
Zna4i tazi tema q pyskam za6toto mi pisna vseki da si kazva mnenieto za metala v drygi temi taka 4e eto vi tema v koqto da si kajete mnenieto i ostavete drygite temi na miraVsy6tnost nz dali ima takava tema no kakto spomenah po gore ve4e mi pisna i za tova q pyskam ...
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Все ми е тая...и с метъл и без метъл животът си продължаваКойто иска да си го слуша-който не му изнася да не го слуша!Личен избор!На мен лично просто не ми харесва,ама не съм тръгнала да убеждавам наляво и надясно,че метълите са ненормани и тн.Абе всеки да си слуша каквато си иска музика,важното е да не се влияе от чуждото мнение,защото винаги ще има недоволни!
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ясно е, че винаги ще има за и против. Навъдиха се
прекалено много теми с подобен характер и почвам да се нерва. Винаги ще има такива, които дори не знаят какво е точно метъл, но са против. Винаги ще има такива които само това ще признават. Винаги ще се намери кой да критикува, и кой да подкрепя. За мене тая тема е лишена от всякакъв смисъл. Какво в крайана сметка те интересува, какво мислят некви чалгари или некви изсулени пишлемета за метъла примерно. Нито ти разбираш тяхната музика, нито те твойта. Ти си слушаш метъла, те чалгията и така....Нищо не можеш да промениш.
Give me your best shot motherfucker!
аз съм твърдо против метъла! аз не слушам метъл! това е лоша музика! много лоша!![]()
единственият резултат от тая тема ще бъде, че пак разни неандерталци ще се изкажат ужасно компетентно и отново ще се стигне до разни словесни нападки. повечето, от които ТъПи!!
а мисля, че вече на някои хора (като мен) им писна да спорят за едно и също с радиото.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
се ми е тая
не го слушам , нито За , нито Против![]()
to tava e qsno no da go pravqt tyk v tazi tema i da si dyrjat ezika zad zybite v drygite.takava mi be6e ideqta.. . to mi e qsno 4e tova e 65465496464354654 tema ot sorta za kakva muzika sly6ate no nadqvam se nai setne kato se pysne nqkakva dryga tema da ne se hvyrlqt vsi4ki da q opluvat .4estno kazano men ne mi pyka ve4e kakvo 6te napi6ete.....Първоначално написано от пор
ПротиФ.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
За! С всичките си 80кг, 1м коса и 2л бира. За! Това е най-добрата музика.
haha. a good one!!Първоначално написано от antubis`
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
с 2 ръце... ЗА
Любовта е най-висшата степен на омразата
Аз съм "ЗА" метъла.Не го слушам, но това е един обикновен стил в музиката, както всички други.А аз уважавам всички стилове!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Много против. Ама мноо...
Death gotta be easy, 'cause life is hard
ZA!!!
Nai-dobrata muzika!
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
МерсиПървоначално написано от Sportexz
![]()
![]()
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!
abe po dobre e ot 4algata
Първоначално написано от mary_jane_666
Съгласна. Mетъла RulZzZ!!!
Freedom will only be available through death!
mega protiv metala.. nqkvi satani , nqkvi grozotiishta , nqkvi kosishta,nehegienichnosti.. tozi tip metal go othvurlqm.. tam ne va znam kak mu vikate gotic metal li kvo ei tva sushto e syper gadno.. inache ot obiknovenni metali koito si hodqt s normalni drehi,pricheski i ne sa tolkova zapleneni ot metala nqmam nishto protiv..
т. 2, 9
prosto kato ti pogledna "krasivia" avatar i kato che li naistina nqma ko da kaja poveche..i vse pak "za ili protiv metala" vie "metalite" ne mojete da dopusnite che ima i protivnici na metala ama kakto i da e PEACE \/Първоначално написано от mary_jane_666
т. 2, 9
че какво имате против?
че не се пее за сини прашки, радки-пиратки, 100 патрона и такива неща? какво като не я харесвате? нали не ви се надува главата с нея по цял ден и цяла нощ както е с чалгата. пък всеки да си слуша каквото иска, ама да не принуждава и другите да слушат.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
o mary hiloyПървоначално написано от mary_jane_666
10x za mnenieto