- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За и против метъл музиката
Нито За, нито Против! Има си хора, които ги кефи този стил музика, мен ме кефи само Линкин Парк, никой друг :P
Мило..аз ...незнам..кaк..дa ти гo..кaжa..aмa мaй...aз..такoвa..aз..тe...OБИЧAM!
ZA metyla symNe moga da kaja 4e slu6am samo i edinstveno taq muzika...no spored men ot vsi4ki stilove toi e nai-smislen...ili pone spored men za6toto nai-to4no izrazqva 4uvstvata mi...use6taniqta i t.n. vseki ima pravoto da slu6a kakvato iska muzika, no li4no na men metyla nai-mi haresva-smisyl na textove ako 6tete, zvu4ene
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
метала много помага но в разумни граници ... сичко в голями дози вреди !
ЗА!Това е класическия стил!Има некои песни дето направо ми настръхват косъмчетата в косата като ги слушам - ЯКООО...
![]()
TO4NO TAKA
protiv sum!!! otvrat muzika
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
ne sam fen am nema da im precha na ludacite pone takova vpechatlenie sazdavat na prav pogled anqkoi ot tqh sa svesni
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
За, но само за хубавите, а не некви идиотизми.
Това е музика като всяка музика. Всеки стил музика си е красив сам по сабе си, но не всики може да го оцени тази красота. Наскоро осъзнах това и започнах да ценя и метъла. Аз съм трърдо за метъла. Готин стил музика поне мене започна да ме кефи много. Някоия от песните даже ми деистват успокояващо на нервите! Да живее жицатааааа ! :P
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ква е тая глупост!? за или против..
все едно да кажеш 'за или против тоалетната чиния' или пък 'за или против доматите'
много тъпо. няма логика
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Още идин глас ЗА![]()
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
tvyrdo za metal muzikata po stoinstna muzika ot tazi nqma
ИмаПървоначално написано от DavidSilveria
, ЧАЛГАТаааа :P
евала, братоПървоначално написано от DavidSilveria
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Има. Нима ше кажете, че долнопробните ви метъл албуми могат да се сравняват с произведенията на Орф, Бах, Моцарт, Бетовен, Вивалди или Вагнер???
Не ме разбирайте погрешно, метъла е супер музика и има страхотни групи, но в сравниение с класическата музика са си направо долнопробни.
And remember, xslapshotx hates you!!!
Have a nice day
Tvyrdo ZA!!!!!!
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
tova e vse edno da sravnqva6 el.kitara s cigylka!Първоначално написано от xslapshotx
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
ZA!!!!i uvajavam vsi4ki metali!tva sa edni ot nai-qkite hora!!!!!!!!kato gadjeto mi![]()
Абе тая тема ми се струва леко тъпа от гледна точка на това, че кой какво може да има против този стил?! Ебаси някой като не го кефи да не го слуша и т'ва е! На кой к'во му пречи аз не мога да разбера?! Кой к'во го бърка, ако някой слуша тази музика и й се кефи?! Не мисля че някой е опрял ножа в гърлото на някой и го е накарал на сила да слуша! Как изобщо някой може да каже "Аз съм против"? Добре и за к'во си против? Не те кефи - ОК! Никой не те кара да го слушаш нали?! Къде е логиката изобщо не мога да разбера? Как може да си против даден стил музика само защото не го слушаш, не ти харесва и не го разбираш? Това е абсолютна идиотщина!
vse mi e edno... ne go slu6am![]()