.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Cyberdelic_LSD
    Guest

НАРКОМАН СЪМ!!!

Искам да ви кажа едно нещо хора - НЕ СЕ ДРУСАЙТЕ КАКВОТО И ДА СТАВА!!!

ПРОБВАЛ СЪМ ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ!!! Недейте да го правите! Каквото и да ви предлагат, разберете, че в БГ има само 2ма човека, които снабдяват с чиста дрога (всякакъв вид...от трева до хероин)...и вие няма да попаднете на тях, ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!!
    ВЪПРЕКИ, че се друсам с тяхните неща, пак е гадно...представям си на другите какво им е...
    И трева да ви предложат НЕ ОПИТВАЙТЕ !!! ВСИЧКО ВЕЧЕ Е СИНТЕТИКА !! Шибана химия....всичко е преебано.

Каквото и да става не се джойнвайте в партийка за трева/кокаин/екстази/амфети/ЛСД/хероин и каквото и да било друго..... всичко е ЛАЙНА !!! НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ДРУСАТЕ МОЛЯ ВИ!!!
    Аз ще умра скоро, знам го...всеки около мен го знае. Почти нямам шанс за спасение....трябва там някаква голяма сума за комуна, но ние (аз и мама) няма от къде да ги намерим тия пари...ужасно е да знаеш, че ще умреш, само защото има СИСТЕМА, която иска пари ((

ВИЕ НЕ ИСКАТЕ ДА УМРЕТЕ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!! ТОВА е най ужасната мисъл на света - да знаеш, че ще умреш!! И ТО СКОРО !!!

ПРОСТО НЕДЕЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ГРЕШКАТА КОЯТО НАПРАВИХ АЗ, И ТОЛКОВА МНОГО ВЕЧЕ ХОРА В ЦЕЛИЯ СВЯТ, БЪЛГАРИЯ и т.н!!!!!

НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ !!!

Усмихвайте се, кефете се на живота, не пийте алкохол освен по биричка-две на ден, играйте спортове, четете книги, развивайте се, бъдете себе си, осъвършенствайте се, поумнявайте, помъдрявайте, правете секс, обичайте се.................

Тука така се регистрирах вече...ще ме има още 20-30 дни, я ме има я не... поне да си полафя с вас хорица...
    Усмихвайте се, живейте, бъдете себе си, обичайте се!

Ей това съм аз, а този на аватара е един починал вече приятел (((((((

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Много съжалявам за приятеля ти. Но ти не се отчайвай за бога!!! Докато дишаш има надежда да се откачиш. Не се предавай и ще успееш да намериш волята, от там насетне - само търпение и мноого подкрепа от майка ти.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Град
    София
    Добре братле не може ли по някакъв начин да спреш и да не се предаваш просто или няма такъв вариант ?

Ми...познавам доста хора на кокаин,и никак не ме кефи това че те не се забавляват естествено...за да се изкефат на някоя дискотека,минават през едни хора и чак тогава са весели и доволни...познавам и една манекенка на "кокаинова диета"...ужас!

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Кажи ми само тва. Другото не ме интересува...
    АКО ШЕ МРЕШ СКОРО КАК СИ СЕ ДОКОПАЛ ДО КОМП ?
    Тоя въпрос го задавам не секи наркоман дето ни уведомява, че ше ни напуска
    Извинявай ама не мога да те съжалявам пък и на теб не ти и трябва съжаление де

В един приятел съм тука... та докато той приготвя дозите, аз пиша. И така.

Не, няма вариант да се откажа. Вече съм се закопал прекалено тежко. Само комуната в Полша може да ме спаси, ама.... пари няма.
    И да, не ме съжалявайте. Никой не го е правил до сега, не го правете и вие.
    Просот исках да ви кажа, да спрете ако сте почнали, или да не започвате...

А, те са на гадния кокаин. Тези ваши познати са по зле и от мен сигурно. Те се друсат не само с кокаин. В този, некачествения кокаин слагат хашиш и на всеки 100 грама по 2 грама хероин. Това като тайна малко го казвам....
    Тоест очаквайте скоро да се зарибят и по херца Ужасно е....

Обичайте се и не се поддавайте на изкушението. Удоволствието го има само първия 1 месец... след това осъзаваш, че ще умреш.

Усмихвайте се, живейте, дишайте по дяволите, четете книги, обичайте се... за Бога, само не опитвайте наркотици.

Главен готвач... извинявай, че ти го казвам, но ти си от онези пубери, които се правят на незаинтересовани от нищо, за да се заинтересуват от тях... човек, повярвай ми, това не действа. Макар не съм на 15 или 16, там колкото си ти, не знам дали вашето поколение не е такова, че обръща внимание да простотата, глупостите, селянията и т.н.
    Не ти прави чест, това което казваш.
    Дано не съм те обидил.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 2 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdelic_LSD
    Главен готвач... извинявай, че ти го казвам, но ти си от онези пубери, които се правят на незаинтересовани от нищо, за да се заинтересуват от тях... човек, повярвай ми, това не действа. Макар не съм на 15 или 16, там колкото си ти, не знам дали вашето поколение не е такова, че обръща внимание да простотата, глупостите, селянията и т.н.
    Не ти прави чест, това което казваш.
    Дано не съм те обидил.
    Достатъчно съм голям за да знам какво говоря На 19 съм. Нагледал съм се на селяния, на простотия и т.н. Наркоманията е болест на слабия Аз не съжалявам слабите.

...Не, няма вариант да се откажа. Вече съм се закопал прекалено тежко. Само комуната в Полша може да ме спаси, ама...пари няма...
    Ти не можеш да се откажеш единствено, защото не искаш! В такъв случай дори и да имаше пари нямаше да се възползваш да отидеш в тази комуна, защото когато някой не иска нещо, той просто си намира оправдания да не го направи, а когато наистина иска нещо, намира начини да го постигне!
    Нямаш никаква воля и желание за живот, според мен, а не че не можеш да се откъснеш от това. Спри да се виждаш с приятелчетата ти, които само те изкушават към дневната ти дозичка, отиди на село при баба си и дядо си, остави си телефона, така че никой да не те притеснява и да нямаш връзка с приятелите ти (а аз бих ги нарекла хората, които затъват, но влекът и теб със себе си).

П.С. Искренно се надявам тази тема да е бъзик, но ако не е хубаво си помисли какво искаш, защото според мен и ти не си съвсем наясно...

На този свят сме само аз, майка ми и 2ма приятели. С друг не общувам...вече и с вас малко.

Да се друсаш с хероин? Не, предполагам, щях да те знам. Тогава не говори, че всичко може със силата на волята. Просто...НЕ можеш да се откажеш.
    Да, опитвал съм, в момента опитвам. Преди 4-5 часа се надрусахме пак и реших, че ще опитам да спра от днес. Да видя параноята кога пак ще ме подгони.
    Какъв телефон, какви села!?? Телефона е пари...продадох го. Вилата я продадохме също. (тя беше малка, на 1 етаж, без двор).

Има 2 варианта:
    1. Спирам и след 3 дена съм в хероинов делириум от който се излиза по 2 начина. Няма да казвам гадния, ще кажа, че добрия е като вземеш нова доза.
    2. Утре пак продължавам по старому...

Ще опитам Първия вариант да избера, но да видим.

Готвач, аз ли съм слабия? И на теб да заколят баща ти, баба ти и дядо ти пред теб с нож, докато ти си вързан и те ритат като куче, след това 2мата най-добри приятели да ги смелят от бой, единия да почине в болницата, другия да е на инвалидна количка за цял живот, а майка ти да е изнасилена 4 пъти и да е на патерици, ще те питам тебе дали няма да се замислиш дали да не се докоснеш до другата реалност!?
    Нали? Едва ли ще си ТОЛКОВА СИЛЕН, че да го превъзмогнеш с лека ръка. Защото сега мама и тате те изхранват, сестрата учи в колеж във Франция, ти си в елитна специалност в БГ университет, гаджето е готино, проблеми нямаш...

Постави се на мое място, разбери моя филм, моя живот, моята реалност и пак говори кой е слабия, ок?

Guest

Готвач, аз ли съм слабия? И на теб да заколят баща ти, баба ти и дядо ти пред теб с нож, докато ти си вързан и те ритат като куче, след това 2мата най-добри приятели да ги смелят от бой, единия да почине в болницата, другия да е на инвалидна количка за цял живот, а майка ти да е изнасилена 4 пъти и да е на патерици, ще те питам тебе дали няма да се замислиш дали да не се докоснеш до другата реалност!?
    Нали? Едва ли ще си ТОЛКОВА СИЛЕН, че да го превъзмогнеш с лека ръка. Защото сега мама и тате те изхранват, сестрата учи в колеж във Франция, ти си в елитна специалност в БГ университет, гаджето е готино, проблеми нямаш...

Постави се на мое място, разбери моя филм, моя живот, моята реалност и пак говори кой е слабия, ок?
    Ахахаха ае не ми давай акъл А ?
    Мен мноооо ме съмнява да си наркоман приятелю, по-скоро си някво психо Ква Франция е ? Сестра ми е гадже на Златко баретата Даже кат се замисля, може и ние да ти продаваме дозите хахахахах Баща ми държи половината Сл. Бряг със Жоро Илиев и така... ае трудно ама се справяме
    Че ти ако си толкоз зле дали въобще ше се занимаваш да ни обясняваш ? Ахахаха. Ти и пр ти отдавна щяхте да сте продали компа за дози... ае стига глупости

Мисля, че ти трябва да се докоснеш да реалността

Горкото мамино синченце. Колко е заблудено. На 19, а от живота и хал хабер си няма.
    Дано когато пораснеш на акъл да се пооправиш, че в момента си безбожно зле.

Усмихвайте се.

Защо махнахте приятеля ми от аватара?!??!?!

Guest
    Горкото мамино синченце. Колко е заблудено. На 19, а от живота и хал хабер си няма.
    Дано когато пораснеш на акъл да се пооправиш, че в момента си безбожно зле.

Усмихвайте се.
    Сао на мен ли ми се къса сърцето ?

Хахах браво знайко....пак се изказа умно...наркоман бил...малко хора знаят че всъщност най-страшното абсти не е от хероин (от хероин умират 2ма на 100) а от морфин (76 на 100 умират).Освен това ае вземи малко да прочетеш материали преди да лъжеш щото ставаш смешен...стига пробутва тия семейни драми...Наркоман дето кисне по цел ден пред ПЦ нема...хаха то кат са замисля нема и наркоман с ПЦ...тва е кат индианец и пишеща машина Човече в БГ минава наи-чистата дрога в Европа...не знам на теб кво ти набутват ама аз като опитвах чистотата бе6е повече от 75-80% (лабораторно излседване на НСБОП, които след това заловиха дилъра).Така стига си мрънкал по тоя форум....освен всичко и това не е твоята снимка!!! Това в саит които не предлага Фрее хостинг...просто си избрал снимка от галерията им

http://mad-dash.org/mad%2Ddash/images/

П.С. Тва сигурно е починалият ти приятел които случаино го има в същата галерия
    http://mad-dash.org/mad-dash/images/Cool%20Teacher.jpg
    #SvenVath - the alternative channel

Guest
    Ахаххаха ко стана е нарко ? Тотално те разбихме Ае бъди разумен, приеми, че не си наркоман бягай да играеш навън

а тва е прадядо ми Той загина в Отечествената война хахахахаха http://mad-dash.org/mad-dash/images/Dad%20in%20Spitfire,%20'42.jpg

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 5 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    И аз имам няколко приятеля които тръгнаха по тая пързалка. Двама от тях са вече с постоянен адрес в квартал Орландовци другите и те натам са тръгнали.

А и забравих да се обоснова - тва дето го викаш не взимайте наркотици - ех главо дебела...дори и да си наркоман 100% си го чувал това нещо хиляди пъти....вие не взимайте щото е гадно аз 6е умирам ама се разбивах ??? години.Добре си го намислил - земи да прочетеш някоя от следните книги - МЕМЕНТО, Енциклопедия на наркотиците (има и онлаин издание), Енциклопедия на биохимията....И разбира се докладите за БГ по въпроса с наркотиците, които може да прочетеш тук....

http://promena.org/shownews.asp?ID=3&show=385&start=11

Ако ти трябва още инфо кажи....имам източници които могат да ти докажат че си противоречиш с думите си

hahah тоя пилот и тои ли е от галерията ве

Хероинът отстъпва пред запоите

15/12/2004

Две противоположни тенденции около употребата на алкохол и наркотици показват данни на Националния център по наркомании (НЦН). Регистрира се застой и дори известен спад на броя на хероинозависимите и същевременно радикално нарастват запоите и консумацията на бира сред учениците.
    Два пъти в рамките само на четири години са се увеличили тийнейджърите, които се отдават на запои, показва представително проучване сред 16-годишни ученици у нас. През 1999 г. такава тежка злоупотреба с алкохол са практикували 11% от младежите, а през м.г. този дял е достигнал 21%.Освен всичко забравих да кажа......я ми кажи по колко пари ти излиза грама (нема да те питам за дози щото не знам кви разфасовки си зимаш).

хахахаххахахахахахахаххаа
    Жалко, че се мислите за знаещи. За съжаление като човек не е опитвал от ябълката, не знае какво представлява тя и какъв вкус има, НО ВЪПРЕКИ ТОВА я описва като вкусна/гадна в зависимост от конформистичността му.

В основите на промена аз и този починал приятел, който уреди да ни се качат снимките в сайта, който казваш, че няма фрее хостинг (което е факт де), сме помагали. Промена беше подпомагана в началото и от нас. Ама то като не знаете винаги говорите безсмислици. Жалко за вас.

Както и да е. Спирам да пиша, щом си мислите, че ви лъжа. Тези, които повярваха, дано да са взели поуката, тези ограничените като вас, мамините сънчета, нека се освестят, а до тогава точно те да си играят навън.
    О майко мила, неземни юроде, какви хора има по този свят.

Усмихвайте се.

Впрочем някой те е излъгал за 2/100 за хероина. Ахахах а пич нали в хероина се слага морфин бе. Толкова и ти знаеш. Пушил 2 пъти трева и вече знае всичко.... ходи се друсай ти по подлези с херца заедно с полицаите (е с куките само кока сме шмъркали де) и тогава ми говори.
    Нищо не знае, но говорииии.... смях смях.

Усмихвайте се, преебете живота, като го изживеете по най якия начин!

Остави пича нека си флууди ....тои ше мре на него му е позволено....така или иначе и да ни моли и да не ни моли наркоманите намаляват Ххаха не знам кво му става на тоя човек - всичко било синтетика....ходи земай си херцата от опиумен мак и чакаи да мреш.

А да, като ПС искам да добавя, че пак са те излъгали за чистотата на дрогата у нас.
    Жалко, че си непросветен и тук.

Я, ти си чувал за мак... бре бре...прочел си книжки тук таме.

А да и МЕМЕНТО съм чел и декларацийките и другите книжлета. Мога да те уверя, че съм чел поне 5 пъти повече от теб за наркотиците. Поне 5!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си