.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdelic_LSD
    хахахаххахахахахахахаххаа

О майко мила, неземни юроде, какви хора има по този свят.

Усмихвайте се, преебете живота, като го изживеете по най якия начин!
    Сао ща попрвя всезнайко "неразумни" е думата. И недей да ползваш думи от български светини в тъпите си постове. Ае усмихвай се и ти

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    хахахаххахахахахахахаххаа

О майко мила, неземни юроде, какви хора има по този свят.

Усмихвайте се, преебете живота, като го изживеете по най якия начин!
    Сао ща попрвя всезнайко "неразумни" е думата. И недей да ползваш думи от български светини в тъпите си постове. Ае усмихвай се и ти
    хехе тоя е бая спрел... освен, че друса чете и Паисий(нали негово беше, че мое и аз да се изложа). Ама май го е прочел след некоя дозичка.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

1. не си чел добре - опитвал съм херца.,....и ти каза че беше чиста!!!
    2.Ето ти една приблизителна стоиност от колко кила морфин колко хероин излиза....морфина в херцата те закача всъщност но то е много по малко отколкото да друса само морфи....е не знам ти дали познаваш всички наркомани по света....тва са си данни на ООН АЗ само цитирам научни и сигурни източници за разлика от теб
    Ае ман я си кажи трите имена и ЕГН и на твоя приятел щото еи сега ми падна....познавам се с всички от промена и ние напраихме тоя саит...ти малко ми са губи6 !!!

Ето и таблицата:

1 кг чист морфин след двоина дестилация се получават 4 кг чист хероин които се размесва тъи като може да те убие....и накрая се получават 75-80% чист хероин - около 7-8-9 кг!!! Морфина в херцата минава дестилация - след нея това вече не е морфин !!!
    #SvenVath - the alternative channel

Когато г-н Юлиан Караджов ни събираше (ето я и снимката му http://promena.org/public/banners/Julian_Karadzhov.jpg) ти сигурно си правил орална любов на дилъра за поредната доза....или си играл с барбитата на сестра ти Я кажи и от кои град си, и ЕГН и име...да видим що така сме та изтървали в саита ни

Guest
    Fx стига е В безсилието си момчето наистина ше земе да стане няква наркоза Не искам да ни тежат още животи

Фен
    Град
    София
    Абе Cyberdelic_LSD ти си бил голямо дупе бе, щом си взимал дрога от 2-мата човека който я продават чиста. Хахахха аре запознай ме и мене да си взимам от тях. Така и така се друсам дай поне да е качествено аххахахах

E стига ве ...тои пича(там как му беше ника) е оправдан ве....той е имал проблеми....не знаете ли че всеки които има проблеми и са изнасили маика му 4 пъти става наркоман....ама точно 4!!! Ни повече ни по малко! Ама да не си помислите че тои е от онези гадните наркомани....тои е добър наркоман, който никога не е крал от дете (или изобщо) за да си набави тъпата херца.Тои е от ония вълшебни наркомани които помагат на всички и ги предпазват от дрогата....от ония които не търсят съжаление.....а търсят да се жалват на някого....ЖАЛБА...В най-искреният й вид!!!

Аман от отворковци бе. Най-мразя наркомани, които се правят на разбирачи. А още повече мразя псевдо наркомани, които са и псевдо разбирачи. Хайде да се намеся, като човек учил в 2 университета (Биотехнологии и Екология). За тези които не знаят – това означава около 10 изпита по химия – всички възможни химии.

Така... ето и отговора ми за Хероина – химическото му име е диацетил морфин (diacetyl morphine), което е в подкрепа намнението на carl_fx2.

За отказването на наркотиците – случайно да знаеш наркоманче за Налоксон? Ако не, ще те просветя. Използва се предимно за свръхдоза. Когато в спешното отделение пристигне такъв “предозирал”, за да не умре му инжектират Налоксон за да блокират рецепторите за опята в мозъка. Резултата е че опиата спира да действа. Точно на този принцип ще могат да те откачат от наркозата.

И аз съм на мнение че наркоманията е болестта на слабите. Тютюнопушенето – също. Само слабохарактерен човек може да се подведе да започне да ползва даден опиат и да не може да се откаже, ако евентуално се подведе. Аз не разграничавам цигарките от твърдите наркотици – ако зависеше от мен и тях щях да забраня. А относно такъв тип теми – абе пиленце – иди да пълниш друг форум с проблемите си. Нямаме намерение да се занимаваме с “уана би” наркомани. Ако имаш истински проблем – привикване към наркотици или просто психически проблем – пиши ни за да те изпратим в съответните клиники за да те лекуват.

Guest
    Хаххаа тоя пич е сбъркан. Не виждате ли, че цялата тема е бъзик. Жалко де, тоя автора е глупак, защото се бъзика с такива неща.
    Много тъпо. Личи си, че и грам не разбира, че не е наркоман, ама какво да го правиш... ужас ужас.

Guest
    Заключете темата, той си каза, че спира да пише.
    Даже я изтрийте ако искате.

nekakav
    Guest
    LELE!A 6to ne otgovori na vyprosa za kompa,a?Kak ne si go prodal,a?

Guest
    Vseki sam is re6ava,e da ti kasno si osaznal gre6kata si,no se opitai da premahne6 izob6to drogata ot organizma si Sajelaivam mnogo za teb i priatelia ti.I az sega stradam,za6toto znam kolko mnogo moi priateli skoro 6te si utidat...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Girl Dream
    Vseki sam is re6ava,e da ti kasno si osaznal gre6kata si,no se opitai da premahne6 izob6to drogata ot organizma si Sajelaivam mnogo za teb i priatelia ti.I az sega stradam,za6toto znam kolko mnogo moi priateli skoro 6te si utidat...
    Леле като ти чета мненията и ми иде да стана наркоман честно ти казвам Не разбра ли, че тоя се ебава... изобщо някви проблясъци на мисъл имаш ли ?

Голям фен
    Град
    София
    Нямам думи просто!
    Васеки да го разбира както иска
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Bratle ti mai ve4e si mn navutre v neshtata?!!Az ne sum probvala xerata do sega i niama da go pravia pri nikvi obstoiatelstava.Ama za x i amf naima kvo da govorim.Trevata ne ia broia za nishto ve4e.Ama vinagi ima na4in.Samo ne i se davai na abstata shibana...

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Само слабохарактерен човек може да се подведе да започне да ползва даден опиат и да не може да се откаже, ако евентуално се подведе. Аз не разграничавам цигарките от твърдите наркотици – ако зависеше от мен и тях щях да забраня.
    Ето...за това съм
    СЪГЛАСНА 100% ...по-точно просто никой не може да го каже
    След като ги прочетох всичките 3 страници на тая тема..май пича наистина се *бава с нас

Абе 4овека да е наркоман,да не е наркоман поне се опитва да спре някой да опита...макар 4е не съм сиурна,4е много е успял да напраи с тая тема...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Цитирай Първоначално написано от Girl Dream
    Леле като ти чета мненията и ми иде да стана наркоман честно ти казвам Не разбра ли, че тоя се ебава... изобщо някви проблясъци на мисъл имаш ли ?
    Abe ia si gledai mandjite!!!

и аз съм съгласна със wann`a`do!Дори човекът да ни лъже той се опитва или поне така си мисля че се е опитал да ни спре!И наистина няма да е лошо!
    Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде

Guest
    Хаххахха аххаха стига глупости е Опитал се бил да ни спре с "усмихвайте се" и останалите му глупости ахахах И ми кажете едно... ако сте решили да пробвате дали ше се вслушате в думите на някъв непознат ? Сигурно не Просто пича искаше да е гъзар Както каза моя приятел carl_fx тоя беше от добрите наркомани-вълшебници... Ае стига глупости

П.П. Ае Елииии, потрес такъв, я не ми се праи на мноо умна. Ми земи си купи... как му беше името на тва. Забрайх го Тогаа нов съвет ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА МОЗЪК Като видят колко си зле и ше те сложат под №1 в списъка

Град
    В леглото на майка ти
    Наркоманите трябва да бъдат избити! STRAIGHT EDGE FOREVER!!! XXX!
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Ей това съм аз, а този на аватара е един починал вече приятел (((((((
    ot kakvo e po4inal?
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Цитирай Първоначално написано от xslapshotx
    Наркоманите трябва да бъдат избити! STRAIGHT EDGE FOREVER!!! XXX!
    eee nedei taka.verno,4e sa ludi da si trovat jivota,no pak sa hora!prosto sa se osyznali trvyrde kysno!
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Град
    В леглото на майка ти
    Cyberdelic_LSD яко яко. Искам и аз така. Тоя http://mad-dash.org не знам как си имал време да го правиш като си бил все надрусан ама как да е. И ми е интересно от къде си намерил пари за домейн .
    And remember, xslapshotx hates you!!!

Have a nice day

Голям фен
    Naistina smqtam , che dori i da kato ni lyje , che e narkoman..ne znam , po tozi nachin-dori i s lyja ni kara da se zamislim nad tozi vypros , razubejdava ni da izpolzvame ili dori da probvame droga.Naistina symnitelno kak taka si prodade GSM-a , koito sha e vtora upotreba i koi znai kolko malko pari mu e zel , a kompiutyra - ne si go e prodal!sled kato shteshe da specheli dosta poveche..ama kakto i DA e!vse pak ocenqvam zagrijenostta mu kym nas!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си