- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАРКОМАН СЪМ!!!
Ми пише от клуб ма овцоооПървоначално написано от FlowerinesS
, иначе и аз не му вярвам ама не е невъзможно.
Gledai da ne svitnat i ba6a ti kato jorkata we xaxaxaxПървоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
Админ-Цоки:
Моля, въздържай се от подобни призиви!
Какъвто и да е случая... важна е идеята... NO DRUGS!
Айде поздрав за всички! http://rack6.free.evro.net/L0kI/Musi...20Spasenie.mp3
Е са кво се впрягаш...
Живота е песен!
мхм, хубава историйка
и след като прочетох всички страници, стигнах до извода, че това е поредната
мдааа, много ама много хубаво измислена историйка
такива с лопата да ги ринеш в тоя форум![]()
хихихи ае да не се правиш на интересен! не ти мина номера, разкриха те
БДУ иии... верно кфо стана с компа феахахаха
Любовта е най-висшата степен на омразата
ei tva drogata ve4e e po gadno ot cigarite tuk ako popadne6 ve4e niama izmakvane![]()
moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i
Cyberdelic_LSD az ti vqrvam na si4ko koeto kaza.tova e nomera mi v icq 210-760-242 piu6i mi!!!!iskam da si pogovorq s teb!!!
realnosta e iluziq porodena ot nedostik na alkoxol
А що не такива като тебе...наркоманите може ве4е да не може да се каже,4е са то4но хора,но все пак са живи същества и просто трябва да им се помага...Първоначално написано от xslapshotx
Еми щот много е друсал е по4инал...Първоначално написано от An`Ji_l4
И само не по4вайте пак с тезите,4е ако имаш воля,може да се откажеш...не ти трябва само воля...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Мълчи бе! Наркоманите са идиоти! Някой да ги е насилвал да се друсат? НЕ! Значи сами правят избора си. ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ...също и хората с расти.Първоначално написано от wan`a`doo
Амм аз останах малко потресена от историята де..ъъ..чудя се да вярвам ли или не??И то първо,защото малко странно ми звучи как са докопали цяло семейство барем с най-добрите приятели та е станало всичко това.И второто може и да повярвам частично,защото мен самата са ме насилвали и за щастие неуспешно,но бях много малка и то от бая компания...незнам.Но наистина предпочитам си цигарите отколкото други неща.Пушила съм трева както и всякви измишльотини като чай например,но първо,че не се напуших нито веднъж и слава богу де и второ не ми допаднаАйде са и моето мнение опсувайте както е завървяло..
![]()
Passiontide
An angel by my side
But no Christ to end this war
To deliver my soul from the sword
Hope has shown me a scenery
Paradise poetry
With first snow I`ll be gone
~!You never told me goodbye~
Братле мнооо гадно...имам една приятелка която от много скоро взима некви лайна от сорта на бонбони,ексове,фети разбирасе и joint и всякакви му там гадости...кофти ми е тя е още на 15 и вече пропада...незнам вече как да и го кажа,писна ми да и повтарям.....тя не иска да ме послуша...![]()
![]()
И що пък и хората с расти а? Да не би да са нещо по-разли4ни от друите хора. Къф е проблема,4е имат разли4ни виждания от твойте?Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
Оф въобще от такива като тебе глупаци лошо ми става. Хои си праиш шита и тва е.
Аре РЕАСЕ
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Първоначално написано от Cyberdelic_LSD
о мили господи .... повярваи ми когато про4етох това ми стана ужасно гадно ... не6то сеедно се преубарна в мен ... глупаво е да казвам 4е тва е не6то което никога няма да опитам или не6то от сорта за6тото никога не казваи никога .... но наистина 4овек тва е ужасно ...а за6то е комуна за6то не помисли6 сам за себе си ... и не направи6 не6то .... повярваи ми след това което про4етох останах потресена и определено когато си помисля някои ден за такива 6итове 6те се сетя за това което ти написа ... и искам да ти кажа мерси ... 6тото заради това мнение не само аз а и много други хора 6те се замислят и 6те разберат каква глупост е това ... мерси ... ! peace ...
але ся като про4етох внимателно темата и маи наистина сте прави ... тоя леко слагва .. 6ото определено ве4е 6те6е да продаде пц-то .. аи пак интернет има ! ееее газар газар ... прави сте наистина тоя яко слагва ..но поне като про4ете6 павия пост 6те се замисли6 и може да избегне6 тия шитове !!
пък за ей такива като тебе тряа да има клиника за доливане на мозъци.Кука ли си ти ве?Ако не си то ш станеш и след тва ще умреш от тъпотияПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
abe mnoo me draznat niakoi hora tuka be na4ii kfo si4ki govorite kfa e drogata kfi sa narkomanite kato ne znaete be ebasi tupascite ste !!!!!!!!!!!!!
SAMO TAKA!!PLYTNO SYM ZAD TEBПървоначално написано от marusha
![]()
hahahahhahaha taia tema kato ia 4eta i se spukvam da se hilia mn mi e smeshno tz tz lelel hahahahahahhahahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
ae vii si4kite ste mnoo kompleksirani kopeleta ve basi tapacite ne vqrvat na 4oveka mi are sa ebete ve laina 4oveka tuka iska da va vkara v praviq pyt te mu sa praqt mi to i az sym zimal are hoi sa ebi ve kuh a na teq dvamata spec agenti moa samo da im kaja da si go nabiqt v kalnite halki si4ki narkomani trqalo da sa izbiqt si4ki kat vas trqa sa naebat ot negar ve pomiari are zadryjte si potnite naredbi i sprete da si izkarvate 6ibanite kompleksi vyrhu hora koito sa nakazani ot jivota vee. ot de imal pari za domein ave putki pu6ili po 2 trevi i are si mislqt 4e znaqt si4ko mi pi4a 6tom ima pari za koka na4i ima pari za edin domein 6oto naite li kvo koka za edin pyt se namira za 300 lv are zadryjte sq zemete malko se nau4ete da vqrvate na horata i izlezte ot saksiite v koito jiveetee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РЪЦЕТЕ НА ТИЛА! Имаш право да говориш, за да може да те осъдят на повече години, а улиците да станат с един човек по-чисти!
Special Agent Sydney Becker
FBI
aide .... oshte 1 ... hahaha toia forum propada
M2O Musica allo stato puro!
abe toia kenef
cyber..._Lsd
da ne sa e predrusal 4e neshto go nema
da go eba u tupia kaish......
![]()
![]()
![]()
Абе що гледате дали се ебава пича или не???
Важното е че не пише някакви простотии от рода на "наркоманите не са хора,ай ги утрепем" или "много ми е смешно като чета тая тема",написани от хора,които дори и не са се опитали да вникнат в темата.Пича може и да лъже,но поне е изказал мнение за наркоманията в BG,която скапва бъдещето на тийновете,вашето бъдеще...
И ако може да изясниш,с какво се размесваПървоначално написано от carl_fx2
![]()
С ацетет анхидридискаш да си играеш на малкия химик ли
?
Малък? хахахаПървоначално написано от Oyama-no problem
Просто питам,информативно
![]()
Че що, на колко си бате? И ако ти трябват количества може да редиме - мама работи в аптека.