- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо повечето(да не кажа всички)се оплаквате от живота?
Ми като бях малко детенце и аз нямах проблеми.
Като малко пораснеш,осъжнаваш някои неща за живота и за хората...
Но тъй като аз съм винаги положително настроена към всичко,не се оплаквам от живота.
Всеки си има моменти,когато мрази всико и всички...но има хора,който цялата им нагласа е такава,ето тях аз не мога да разбера![]()
Само ако си помислите,колко хора има,които са болни,които са инвалиди и какво ли не биха дали за нормален живот,който вие имате.Но както се казва всеки с проблемите си и всеки тези проблеми ги приема различно.![]()
Ми да,аз не отричам че съм малка,но наистина твърдя че...няма значение!
//OFFTOPIC
a na kolko si?Първоначално написано от just
Ъхъ...еми тепърва ще разбереш защо се оплакваме от животаПървоначално написано от just
![]()
Az specialno ne se oplakvam...pone ne mnogo,a kogato go pravq,tova e zashtoto prejivqvam nqkakav truden moment...e,kak da ne se oplakvam,kogato mi e tejko![]()
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Значи си за 8-ми класПървоначално написано от just
![]()
За една година човек на тази възраст пораства...ама аз не мисля,че на 14 години(колкото съм и аз) нищо не разбираш от живота.ама ти все още си на 13..тъй че![]()
много си прав !то тва не е живот то е ....Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
иначе аз едно време много се оплаквах и мрънках ... ама са вече .... се радвам на тва дето имам ! нищо че примерно момичето дет обичам е на 300 км от мен ... аз се пак се радвам че го имам и това ме крепи ... колкото и учудващо да е за секи тва ... и тоя начин на оспокояване![]()
авееее какво се праите толкова на големи сички
Точно тва е че сме прекалено малки за да имаме свясна причина,заради която наистина да ни е гадно!!!
Никой от тоъи форум не е на възраст,на която може да каже че е видял достатъчно!!!!
Така че съм абсолютно зад just-няма какво толкова да се оплаквате от живота!Всеки сам си го прави и ако на 13-25 годишна възраст не му се живее,просто да се осъзнае малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ми общо взето тва еПървоначално написано от tedo_davis
кво да кажа като от една седмица в моя квартал обикаля всеки ден един луд наркоман ... в магазина в моя блок отишъл да души продавачката и да краде цигари , куките го гонили , но на другия ден пак се върна ... нападал съседките , утре може да ме изнасили
никой не е защитен , ми как да не се оплаквам
![]()
от това си струва да се оплачеш , а не от " счупен нокът " или " асансъора не работи "![]()
Много е лесно да кажеш всеки сам си го прави, докатоПървоначално написано от vra4ka
един ден не осъзнаеш, че много малко неща зависят от тебе, дори са собственото ти тяло. Ще дойде и при тебе деня в който ше разбереш, че нямаш контрол над нищо, колкото и да не ти се вярва. Надявам се да ми запомниш думите, че не всеки сам си го прави.
И друго не мога да разбера, хора, вие които твърдите, че в България е съкс, пробвалили сте се да живеете в друга страна. Аз такива проблеми си създавам само и само да се върна и да продължа да живея в България. Незнам, за мене вие не сте в ред, и всъщност не сте осъзнали нещата както трябва. Дано прогледнете някой ден, защото много са малко българите в чужбина, които твърдят, че там е по-хубаво от тук....По-въпроса, живота не е гаден, живота е много гаден, и много ми се иска никога да не съм се раждала. Но като е гарга да е рошава, до последна капка кръв, и така...
Give me your best shot motherfucker!
Никой никога няма да е на възраст,в която да каже,че е видял всичко.Първоначално написано от vra4ka
Ми то във всяка държава си има "лоши квартали"!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Да не мислите че само тук е така,
да не говорим че целия свят стана лош,
щото незнаеш дали няма да те гръмнат като отидеш на почивка в Турция или Лондон,
но става въпрос че всеки ГРАД СИ ИМА ГАДНИТЕ КВАРТАЛИ,
даже няма квартал без луд,
има наистина опасни квартали в София,
и ако ваще са избрали да живеете точно там...
верно е гадно!
'Cause Life SuckSIt's Harder, Shorter and Pointless than DeatH
![]()
Death RulZNobody knows what's it like, but everyone's afraid of it
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
vsi4ki mrynkat 6toto jivota e borba..a ne mnogo hora obi4at da se borqt istinski![]()
Това наистина е 100000% така!!!!!!!Първоначално написано от Pe666o
Вярно е че не всичко зависи от нас,но ние поне можем да се опитаме да направим нещо!
Щом в момента сте пред компютър и четете и не сте умряли от гладподържате средно ниво на живот и имате и малкото!Надявам се че никой от вас не страда от сериозна болест или има проблеми със здравето!Защото това са истински причини поради,които човек наистина може да е отчаян от живота.Същото важи и за смъртта!
Но тогава,когато животът е станал гаден поради гореспоменатите проблеми или нещо наистина сериозно,а не "на 15 съм гаджето ми ме заряза,не мога вече да живея",тогава човек е длъжен да продължи!Това продължаване може наистина е много трудно,но всеки от нас е длъжен да се опита на живее,защото никой не дава гаранция,че ще живеем пак и че тогава ще е по хубаво![]()
![]()
![]()
Надявам се някой да е разбрал нещо от това,което написах![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Оф... Колко ги мразя тези теми! Не можете ли да разберете, че хората си имат проблеми и дори за вас те да са глуъпави, за самия човек може да са много важни! Много ви е кеф да слагате всички под един знаменател, а това е НЕВЪЗМОЖНО! А и да мразя живота си, кво оттва? Само и само да стане темата! Поредната глупост... Ако някой има сериоззни проблеми, няма да ги сподели ей така с непознати! Нали затва са приятелите (ХАХххХАхххХАхххХА - сетих се оная тема на същата юзърка - "Много ви обичам" - ХАххХАХххХАХххХАх)
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!