.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Любима комедия и любим страшен филм

Напишете тук на кой филм сте се спуквали от смях Аз помня как като малка полудявах от смях на "Сам в къщи" Наскоро гледах "Boat Trip" и "Eurotrip" на тях супер много пак се смях също и много много други филми,но им забравям имената
    Също да ви попитам на кой филм сте се "попикавали" от страх и ужас? Поня,че след като гледах "Писък 1" ми беше малко страшничко :P Също съм гледала още хиляди страшни филми като "Мълчанието на ганетата","The ring" (е той не беше чак толкова де ),"Гърлото на дявола" и много много други

Айде стига съм писала аз ваш ред е :P

п.с може и да е имало такава тема,но аз лично не помня,за това е пуснах.
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Супер фен

:)

мен любимата ми комедия е Не прави бъркотии така съм се смял на едно място щях да комабирам от смях 100 % съм сигорен че никои не го е чувал тоя филм но е просто брутално смешен !!!иначе за ужас ...The Thing си е класика но най харесвам Самоличност или ... на UK Identity тва са ми любимите филми а и филма четвъртак ... нема друг такъв филм ! филм в които да изнасилват главния герои !!! бруталнооооо

Фен
    Град
    V kosmosa!

hmmm

V4era gledah edin fil ot videotekata, ne be6e to4no komediq a ek6yn-komediq "rubi i kuentin" i baq se posmqh i mnogo mi haresa!!!

celta opravdava sredstvata!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    na men lubimata mi komediq e "TAXI"vsi4kite 4asti sa mnoo sme6ni a za nai-stra6en film opredeleno "TEKSASKO KLANE"ot toq film 4ovek moje da synuva ko6mari mnoo vreme
    f@nt@zi@

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    мен любимата ми комедия е Не прави бъркотии така съм се смял на едно място щях да комабирам от смях 100 % съм сигорен че никои не го е чувал тоя филм но е просто брутално смешен !!!
    И аз съм го гледала този филм.Готин е!Иначе за ужас определено са "Предизвестена смърт 2"(The Ring 2), "Гняв"(The Grudge).А и "Къщата на восъка"(House Of Wax) си го биваше.Имаше готин сюжет!

Фен
    Град
    Вкъщи

Re: hmmm

Цитирай Първоначално написано от lady_p
    V4era gledah edin fil ot videotekata, ne be6e to4no komediq a ek6yn-komediq "rubi i kuentin" i baq se posmqh i mnogo mi haresa!!!
    Filma se kazva Tais Toi prevedeno ot frenski oznachava Mlykni.. pone v neta beshe izlqzyl s tova ime.. Men syhsto mi e liubim syshto trite frenski chasti na Taxi mn mi haresvat.. a za ujasi .. uf mai nemoga da se setq sega
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    За комедия много са, сега ако почна да изброявам със сигурност ще пропусна някоя , но скоро гледах RRRrrrr (незнам дали сте го чували) и беше супер идиотски и безсмислен филм ииииии мноу се смях ! аз най-много такива обичам ! Други яки - Пътуване в Европа , Шантав Петък , Сам в къщи разбира се .. както и мнооого други
    За ужас няма как да не спомена на първо място - То ( IT) по Стивън Кинг!Този филм е велик просто!Сега който го гледа сигурно няма да му е много страшно но за времето си (1990) това според мен беше най-добрия създаден ужас до сега ! Няма да ги обяснявам кфи преживявания съм имала заради него..
    Друг як е "13th ghost" - наистина запленяващ филм... и разбира се "Dead End" - който не го е гледал сега е момента наистина си заслужава! абе аз по принцип най-много ужаси гледам и за това малко са тия които наистина са ме плашили, пък дори да има такива точно в момента за други не се сещам ..

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    az mnogo mnogo komediiki ne gledam i tochno sega ne moga da se setq za nai smeshnata koqto sam gledala.
    a nai strashnite mai bqha:tekstasko klane(ne se seshtam kak se pishe na angliiski),the ring,the rind 2,house of wax(gore dolu),the grudje,creep.mai tova sa.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark

How High
    RRRrrr
    51 State

House of Wax
    Texas Chainsaw
    THE GRUDGE

Любима комедия.Де да знам.То не е точно комедия ма на "Боен клуб" се попиках от смях. А страшен филм "Hellraiser".

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HouseMania
    THE GRUDGE
    пхахахаха ей тоз филм може да ви накара да се откажете от телевизията и да излизате нощем..НАСИРААААААА
    btw Който е гледал Убийствен Пъзел(Saw)напушен(голяма грешка беше)сигурно също има страх от тъмното и оставането сам в малки затворени помещения...(гаден асансьор примерно)
    А за комедии...обичам големи глупости...ама ГОЛЕМИ

смешни: "ТАКСИ 3"
    "Бащата на булката"
    "Запознай се с нашите"

страшни: "Къщата"
    "Знам какво направи миналото лято"
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest
    Комедии: "I know what you did last summer", "Scream" & "Jeepers Creepers" - на тия филми се скъсах от смях. Направо смех смех и смех.

Ужаси:
    Ringu, Ju-On, Shutter, Bunshinsaba, The Eye, Audition, Go-Zu, Profondo Rosso.

Фен
    Град
    plovdiv
    mnoo sam se smql na filma /nai tarsenite v malibu/ super qk e ako mojete gledaite go...
    КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
    ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
    ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
    АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
    ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ

DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
    DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Funny-sunny
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    мен любимата ми комедия е Не прави бъркотии така съм се смял на едно място щях да комабирам от смях 100 % съм сигорен че никои не го е чувал тоя филм но е просто брутално смешен !!!
    И аз съм го гледала този филм.Готин е!Иначе за ужас определено са "Предизвестена смърт 2"(The Ring 2), "Гняв"(The Grudge).А и "Къщата на восъка"(House Of Wax) си го биваше.Имаше готин сюжет!
    кажи им че филма е супер деболен ... нема друг филм в които бабка на 70-80 години да пиши кос дебел колкото салам и какво ли още не ....

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Комедия: [b]Bringing down the house, The girl next door FS
    Ужас: House of Wax ...

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Ми,за комедия не се сещам,но страшни филни-"Знам какво направи миналото лято" и "Още знам какво направи миналото лято".А и "Криеница"-незнам дали сте го гледали,вече излезе и на видео и DVD,но си заслужава.
    Look before you leap!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    za smeshen how high i edna ve4er v poksburi-mn iak film ama e stari4uk.A strashen opredeleno tova shte si ostane TO,kato malka ne mojeh da spia s sni zaradi nego.A gniav sushto e dobur

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    komedii:
    "Boat trip"
    "Scary movie 1,2,3"
    "American pie"

ujasi:
    "Hide and seek"(Krienica)
    "znam kakvo napravi minaloto lqto"
    "GRUDGE"
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от Night_Whisper
    А и "Криеница"-незнам дали сте го гледали,вече излезе и на видео и DVD,но си заслужава.
    Според мен този филм не си заслужава.Да не кажа, че е пълен боклук.Никакъв ужас не е това.Истината е "THE GRUDGE","THE RING 2"!!!

Град
    София
    Комедии: всичките са ми любими.

Страшен филм: The Ring
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Za komediq - "Golqmoto napushvane" i "Amerikanski pai" i 3-te chasti,a za strashen film neznam
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    az ne gledam mnogo komedii ili stra6ni filmi no poslednite komedii koito gledah me skusaha ot smqh tva sa GOLQMOTO NAPUSHVANE i svekurvishta vupreki 4e nai dobrite komedii za men si ostavat negurskite :P

Комедия - "Бели момичета"
    Страшен филм... "Тексаско клане", но версията от 1971 година, не от 2003-а

,,За част от секундата,, и ,,Предизвестена смърт 1 и 2,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си