.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Повече от фен
    Град
    Sofia
    abe az ne obi4am da se grimiram mnogo...puk i sum zabeliazala 4e pove4eto mom4eta ne haresvat silno grimirani momi4eta...az se grimiram samo kogata ima niakuv po-specialen povod.. Macka dai si mail-a

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Grima pravi 4udesa e!!!Ele s tiq devoiki deto si ni gi dala da gi gledame...
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Абе според мен тези снимки,на които са без грим просто са им несполучливи,всички имаме такива,нали? :Ь По принцип грима в "умерени" количества върши доста добра работа...Говорим за `звездите`...Иначе аз съм против тоновете грим в ежедневието...Някакви госпожички намацани във всички цветове на дъгата-мн грозно ;P
    I'm sorry for the times that I made you scream
    For the times that I killed your dreams
    For the times that I made you cry
    For the times that I told you lies...
    It's too bad, but that's me!

S grim-no lek!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами за снимките ще кажа, че само Джей Ло и Гуен Стефани ми харесаха повече без грим...иначе другите могат да те изплашат така, че цяла седмица кошмари да сънуваш :P
    А ако говорим по принцип със или без грим ми харесва повече бих казала без! Аз лично слагам само спирала и червило, но това не бих го нарекла грим :P Много мразя тежък грим, никак не ми допада...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ako ste zabelqzali na tezi snimki, s koito sa bez grim sa namru6teni, bez ten, po4ti nikoi ne gleda v obektiva-estestveno 4e na drugite snimki, v koito sa s grim sa izlezli po dobre. az li4no si slagam ponqkoga lek grim.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен

:)

според мен е по добре винаги без грим ! не обичам хората които крият това което са наистина !

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    С мозък

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    ne obi4am tejkia grim no s grim mi haresvat mnogo pove4e
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Guest

DA JIVEE POP FOLKA!!!

HAH...egati vampirite sa sichkite bez grim...auuu ,samo britni si prilicha i s grim i bez grim.Glasuvam s dve ruce za grima.Ne che go obicham,ama inache....mmm .

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Манеее...
    всичките без грим колко зле изглеждаат особено Памела и Дженифър Лопес тцтц...грима какви ли не чудеса не прави...
    Аз съм за грима..но може би малко по-лекия..през деня..
    и по-тежък -вечерта..

Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Манеее...
    всичките без грим колко зле изглеждаат особено Памела и Дженифър Лопес тцтц...грима какви ли не чудеса не прави...
    Аз съм за грима..но може би малко по-лекия..през деня..
    и по-тежък -вечерта..
    На абсолютно същото мнение съм
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    На мене пък Дженифър Лопес си ми харесва всякак. Много е симпатична, даже и без грим. Обаче Камерън Диас и Памела Андерсън са направо отчайващи!!! А иначе на Бритни съм виждала и по-гадни снимки.
    А колкото това - с или без грим - аз лично си се харесвам без, за другите не знам как ме харесват повече. А за тези известните личности - гримът е начин да се продават по-добре. Така че е естествено да си слагат с килограми.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    Аз съм за грима щото така има повече готини жени наоколо но съм против грима щото изненадата рано сутрин в леглото е безмилостно жестока .

Голям фен
    za snimkite moga da kaja samo 4e grima pravi 4udesa!Ina4e sum za "Bez grim"...osobeno za teenkiite koito se macat vse edno sa s maska na liceto...grima e za podre4tavane i oformqne na liceto...lekiq grim si e nai-dobre

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami az se obli4am vinagi v 4erno,6toto toq cvqt e super,i za tva si slagam pove4e 4eren moliv...i nqkoi put spirala,6toto miglite sa mi mnogo dulgi i nqma smisel,ama nqkoi put si slagam(kogato sum s mom4e)

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    еее ся ... не всички сме идеални без грим
    ми как няма да ви се струват грозни без грим , всички сме свикнали да ги гледаме натокани , направени и ся ги виждаме как са в ежедневието и шаш ми мн ясно ... и вас да ви дават по 5 пъти на ден по телевизията с 10 тона грим и да сте с визия на "идеалната жена" , мн ясно че ще приличате на принцеси , ама чистото лице на тея пички не сте го виждали нали , и ся кат го видяхте кво , обикновенни жени , еми наистина те с кво са по - различни ? просто жени , с грим - яки , без грим - не толкова яки
    лично аз зимата се гримирам леко а лятото - изобщо

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Абе тфа са пълни простотии нали се сещате, че повечето от звездите дето са на снимките без грим.. снимките им са супер стари и е напълно нормално да нямат нищо общо със сега!Ако видите и моя снимка преди 4-5 години и сега( и на двете без грим) ще откриете зашеметяваща разлика!Твърдо ПРОТИВ ГРИМА!Лично аз използвам черен молив и нищо друго не ми трябва.. да се клепам само.. бла.. да приличам на някоя кукла Барби .. не мерси Не е за мене .. А особено като знам тези дето слагат по купища фон дьо тен .. просто незнаят след 3-4 годинки кфо ще им е лицето благодарение на това.. но тяхно си решение .. живота си е тяхен и те решават кфо да правят !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    az sam za grima,no lek grim,a ne tonove grim,kakto se grimirat pove4eto momi4eta v dne6no vreme
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Re: С грим или без грим...

Със грим
    Без грим
    Със грим
    Със грим
    Със грим
    Не ми се отваря
    Без грим
    Със грим

П.П. Яка тема!
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    mislq, 4e smao Jenifar Lopes izglejda dobre bez grim...vsi4ki drugi-yak!
    naistina grimyt pravi 4UDESA!!!
    az li4no si slagam samo 4eren moliv, nito malko, nito mnogo obi4am tymnia grim. spirala ne si slagam, 4ervilo mmrazq da nosq(nikoga ne nosq). daje ve4e mnogo rqdko si slagam i glanc za ustni.
    prednia pyt kato bqh na diskoteka i s edni priateli na gadjeto mi be6e nqkakvo momi4e. lele, tva momi4e kak samo se be6e nahlepala s grim prosto ne e istina. izglejda6e super zle, mnogo grozno. na sledva6tia den pak q vidqh, no tozi pyt be6e bez grim. ne e krasiva izob6to, no pyk izglejda mnogo po-dobre bez grim, otkolkoto s!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Guest

Re: С грим или без грим...

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    dojivqhme i towa da 4uem " qka tema na elito "

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Много мразя момичета, които са си сложили пет кила грим на лицето За мен гримът е пълна простотия - вярно, че прави момичетата да изглеждат по-хубави, но без него притежават повече чар
    Тези снимки, които гледате, наистина са, когато нямат грим, но защо изглеждат така, не сте ли се замисляли Защото гримът разваля красотата на жените - когато една жена/момиче си слага редовно грим (без значение тежък или лек), после като спре да го използва лицето й става на нищо Гримът ви прави по-красиви, да, но за момента - използвайте по-често грим и да видим дали няма да изглеждате като тея горили
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Фен
    Град
    в отвъдното

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    според мен е по добре винаги без грим ! не обичам хората които крият това което са наистина !
    absolutno syglasna sym
    !!!PEACE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си