- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Na 17 sym i ne mi raste pi6ka ima samo okosmeno tam.Ko da pr
6te wi pomolq da ne se smeite!?. no problema e prekaleno li4en.stava dyma 4e ot 17 godini na kolkoto sym i sega ne mi e porasnala pi6ka.a sym mom4e.seriozno sym pritesnen.mislq 4e 6te umra ot muka.ako nqkoi znae nqkakwo lekarsto i t.n da mi pi6e spe6no.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
sorry as ne moga da ti preporu4am drugo osven da otidesh na doktor
BIG ФЕН НА the O.C
edinstvenoto ne6to po xubavo ot edna kofa med sa deve kofi med
(me4o PUX)
Правилно ли разбрах или пишката просто я няма. Ако е така трябва определено да отидеш на доктор. Въпреки, че мн не ми се вярва.
Chainer's dark gift to a darker soul.
бягай при чичо доктор да те прегледа.. :P
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
Ам вари питай Азис той е по тея работи , нали си уголеми паткатаТва беше базик , искрено ти съчувствам ама едва ли някой от тук може да ти помогне най-добре е да отидеш на лекар и той да прецени състоянието ти
Vse pak triabva da ima neshto kato pishka. Mislia che dosta slabo si opisal sluchaia. Dai poveche podrobnosti a ako te e sram - pishi mi Lichno saobshtenie.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
zamislql li si se ... 4e moji (ti si de) da si hermafrodit ?!
moita varvi normalno ...no...za tvoita mai ne e nikak rozovo polojenieto...i az moga samo da tikaja BQGAI NA DOKTOR E !!!!!!
4akai sa;tam dolu ni6to li ne se zabeliazva.ako e taka ima 2 varianta:
1hemafrodit(sry)
2EBAVA6 SE SUS NAIVNITE HORA OT FORUMA
3tova moje da se opi6e kato anomalia(kakto se kazva ima gi vsiakakvi)
TheDarkLady и четвърти (верния) - прави се на интересен! Просто половината момчета са така - само да се направят на важни и се мислят за готини, а всъшност са жалки!
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
хаха в добро настроение си бил като си пускал темата,но първо с пишка се раждат момчетата - "ot 17 godini na kolkoto sym i sega ne mi e porasnala pi6ka"
второ:
Krematora
Новак
da ti praqt sfirki e mnogo got.kolkoto do lizaneto na pytkata ne e osobenno priqtno use6ta sa leka mirizma(nito lo6a nito hubava) ama trqq da sa liji de
трето:
Krematora
Новак
alaaaaa kat ta e srax nqma da prai6 sex la ko tolkowa ili probwai na jiwotno pone nqq sa smei eeeeheheheee q sym na 17 i moq sy6to e na 17 .....
nabori sme pak kazwam kato e strax otidi pri nqkoi po golqm batko toi da ti pokaje da widi6 4e nqma ni6to stra6no
четвърто:
Krematora
Новак
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 1:44 am Заглавие:
17-s 5 dewoi4eta,a brat mi:3- i o6te ne e spal s momi4e aaaaaaaaaxaxaxaxaaaa
немаше да ви пиша това,ако не се бяхте изказали толкова "сериозно"
Мисля,че темата е за ключ,поради несериозния и характер.