- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, чували ли сте за еднодневни бикини?
Predi nqkolko meseca chuh za prav pat,che i v Balgariq sa navleznali ednodnevnite bikini...Vaprosa mi e-Ima li momicheta ot foruma,koito da sa izpolzvali takiva?Kakvo predstavlqvat?Udobni li sa?
Blagodarq na vsichki predvaritelno!
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
А не мислиш ли, че биккините след 1 ден употреба трябва да отидат в преалнята. Мисля че това са имали впредвид с това изказване![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
az sam 4uvala za tqh,no ne sam izpolzvala,te sa ednokratni,sled edna upotreba gi meta6 na bokluka!
ami obuvash gi sutrinta i vecherta predi da si legnesh gi izhvarlqsh![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Moje da sam mom4e no sam 4uval a osven da sam 4uval sam vijdal po TV reklama na takiva,upotrebata im e qsna,no ne moga da ti kaja dali sa udobni![]()
Живей така 4е когато умреш и дявола да ти запали свещ!
daaa i az sym 4uvala za tqh, ma nqam predstava ko predstavlqvat...vijdala sym samo reklami po razni vestnici i spisaniq
!!!PEACE!!!
еми то и аз съм чувала ма нищо повече нз.идеята не е лоша ма нз дори къде се продават?!
Дам,чувала съм,и да кажа,че не са бикини,а прашки.То пише,че са бикини,ама не е така.Не съм ги пробвала,но на опаковката пишеше"Носи,късай,хвърляй"Т а аз си ги представям така-прашки,от нещо като хартия,дето след един ден вече не стават за нищо и ти ги късаш и ги хвърляш![]()
Az sym nosila.Predstavlqvat pra6ki...obiknoveno sa 4erni ili beli i sa napraveni ot ne6to kato hartiq.Slaga6 gi sutrinta i gi hvyrlq6 ve4erta.O6te predi okolo 6 meseca sa do6li v Bg tezi "ednodnevki",i se kupuvat ot aptekite obiknoveno...
mi az znam 4e edna priqtelka hodi na 4asti4na kola maska i kato hodi6 na 4asti4na ti davat nekvi pra6ki za ednokratna upotreba.ina4e nz kade drugade gi ima
не...не съм носила такова чудо,а и нямам желание да го правя!Какъв е смисълът?![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ami za smisal...neznam dali ima...kazvat che bilo po-higienichno i po-udobo ot obiknovennoto vsekidnevno blio...a dnes proverih v edna apteka i naistina imashe tam...moje i da probvam...![]()
Чела съм за тях в списания. Днес видях и в 1 аптека. На мен лично ми звучи странно да нося хартиени прашки.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
po-higieni4no e ama mislq 4e ne sa udobni
Не бях чувала за това чудо,но наистина няма смисъл от него.И май излизат малко скъпичкоза всеки ден от годината
![]()
Май наистина си права,а иначе те са изработени от нетъкан памучен материал и каучук...нещо такова бешеПървоначално написано от alegra
И имат 4 разцветки-бяло,черно,розово и червено...Една приятелка вече е използвала няколко пъти,но каза че другите(НОРМАЛНИ)прашки са си по-удобни...
Аз за пръв път чувам за такова нещо, но мисля, че това е за момичета, които ги мързи да си перат гащичките.![]()
май май....си праваПървоначално написано от _Sweet_Love_
hahahha a prez no6ta bez ga6ti li siПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
baaaahahha
че кво лошоПървоначално написано от mishi
а по темата:в нас имаше такива,ама нещо не ме кефят![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ами чувала съм и съм ги виждала...но не са бикини,а прашки и прилячат малко като направени от хартия...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Чувала съм,да..
Не ми е особено интересно засега
Чувала съм да! Има ги от доста време между другото поне от 4-5 години! Има и такива прашки -не са лоши ама тъпото е че в една опаковка са еднакви модели в различни цветове и омръзва![]()