- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, чували ли сте за еднодневни бикини?
Да,чувала съм,но те са за по-мързеливичките дами![]()
може да се окаже практично като си на път, почивка или някаде дето нямаш шанс за кой знае каква хигиена, мъжки няма ли![]()
Тя и темата е оттогаваПървоначално написано от stomah4eto
![]()
не бих обула такова нещо
засега![]()
голяма глупостмоята козметичка дава когато си на кола маска или масаж, за да не ти окляпа бельото с някое масло.
за дълъг път също може и да влязат в употреба.
Не се лъжете с тези гащи бе момичета
нямат дизайн не приличат на нищо.(бабишки гащи)![]()
![]()
Stefani
towa e dosta interesno no ne sum se interesuwala
За първи път чувам за такова нещо ...![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 5:45 am![]()
+ абе хора гледайте темите като ровите из по-задните страници(гледайте от коя година са)малеле от преди почти 4 години..Първоначално написано от cherrypezz
![]()
Ами аз съм чувала, че има в дтуги страни, но незнаех, че има и в България.Не съм ги използвала и за това незнам удобни ли са, нокато се замисля дори и не бих ги използвала, защото ако са някъкви симпатични трябва да ги употребя и да ги изхвърля, а това ен ми харесва.И сега като се замисля тези прашкки ли са гащи ли са незнам, бих ги използвала само за да ми ги скъса гаджето. По-добре си ми е да си използвам най-обичкновени бикини които да си пера и нося колкото пъти си искам
![]()
Не ровете стари теми
nicolepcd
Първоначално написано от radinceto95
колко красиво звучи...
Cruel Intentions
Много сте интересни. Като ровим стари теми.. "Защо пишете тук.. темата е на не знам си колко години.."Първоначално написано от sweetsunshine
Като пуснем нова тема..." Оф, има такава тема, ползвайте търсачката..."
Нямате угодия, брачте..
И аз съм чувала за тях.Обуват се сутрин и вечерта ги изхвърляш.Обаче немога да ти кажа къде се продават и дали са удобни , защото не съм и не мисля да нося такова нещо.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
predpolagam che se gawrish .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от захар ? Всъщност от различни мат'ряли. По-важен е вкуса. На мене ще ми е жал да ги изям, но ако са вкусни...Първоначално написано от Jesus
Копирам едно старо инфо (от 2006 год.),защото не можах да намеря сайта,в който ги имаПървоначално написано от Jesus
Бельото има разтегателни лентички, които се ядат и с помощта на които се намества на тялото. Има и такива под формата на перлички, които приличат на бонбони и които се хапват, а също така под формата на прозрачно кухненско фолио, което при допира на мъжките устни се разтопява.
Вкусовете са различни – лентичките са от шоколад, а останалите части от вишни, банани, ягоди.
Едит:В този сайт http://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%...B6-%D1%8F.html има 11 снимки на бельо,което може да се яде![]()