.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен

Metallica-Nothing Else Matters Metallica

Тази песен е страхотна,направо ме кара да чуствам нещата по различен начин...Вие как мислите???
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И на мен много ми харесва :P
    А ако има някой да ми я прати..ще го обичам много !

Едит : neutravlad ,мерси много !

да, тази песен наистина е велика, но вече взе да става банално само за нея да се говори.
    тва не е единствената песен на Металика.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    Благоевград

g

^I don't give a fuck^ ето тия.
    Наистина не е единствената песен на металика

http://www.muehe.muc.kobis.de/mpr8aa...%20Matters.mp3
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Супер фен
    Да,ее такмо щях да ти я пратя по е-майл
    дайте линкове и за други тогава....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Pesenta naistina e mnogo hubava no ve4e vze da mi omryzva.Navsqkyde taq pesen.kato se zagovori za Metallica pak taq pesen...Verno 4e e hubava ma ne 4ak tolkova..!
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Guest
    Toва е една адски надценена и прехвалена песен.

Повече от фен
    Град
    HELL
    vsi4ki pesni na METALLICA sa VELIKI

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Toва е една адски надценена и прехвалена песен.
    Пък ти си надут, нищо неразбиращ от музика задръстеняк. Не съм фенка на Металика, но не мога да кажа на черното бяло! Песента е жестока, както и повечето други на тази група!

Guest
    Както и да е. Аз съм прав, ти не си.

Супер фен

:)

Както и да е. Аз съм прав, ти не си.
    малки пишлемета ще има винаги ! но не требе тва да ни дразни ! нека си дрънкат глупости ! дреме ми на ... ХОБОТА ! :P а за песента ....земи си дръпни и Mama Said мен тва също ми е една от любимите песни и съм сигорен че ще ти хареса и тя е по спокоина песен от другите им

Guest
    Имам дискографията на металика. На касетки. Купувах си албумите им още преди да се появи туй чудо МП3-ка тъй че не ми говори кой е пишлеме! Слушал съм ги много преди теб. А пишлемето явно си ти, защото не знам как нормален човек ще се кефи на Корн, освен ако не е на 12-13 години. Ето. Аз пак съм прав. Приемете истината или умрете!

Супер фен

Имам дискографията на металика. На касетки. Купувах си албумите им още преди да се появи туй чудо МП3-ка тъй че не ми говори кой е пишлеме! Слушал съм ги много преди теб. А пишлемето явно си ти, защото не знам как нормален човек ще се кефи на Корн, освен ако не е на 12-13 години. Ето. Аз пак съм прав. Приемете истината или умрете!
    извинявам се за офф топика ... ела да се вкиф и да видиме кои ще умре първи де аз вече те поканих на ЛС ама ти се дърпаш пък ?а и от каде знаеш сички във форума от кога слушат металика да те питам а ?

tva e velika pesen...kato q slu6am izpadam v bezteglovnost nqkakvo neveroqtno use6tane e
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Guest

Re: :)

[quote="korn___"]
    извинявам се за офф топика ... ела да се вкиф и да видиме кои ще умре първи де аз вече те поканих на ЛС ама ти се дърпаш пък ?а и от каде знаеш сички във форума от кога слушат металика да те питам а ?[/quote
    Знам аз сичко знам. Аз съм ВСЕВИШНИЯ. Няма да се занимвам с тебе. Не ми се ходи в затвора за убийство на дете!

Супер фен

Знам аз сичко знам. Аз съм ВСЕВИШНИЯ. Няма да се занимвам с тебе. Не ми се ходи в затвора за убийство на дете!
    дано гориш в ада бе мизерник ! ти ли се всевишния ? некои ден Господ ще те накаже и ще те ебат много лошо в ада ! от мен да го знаеш !дете може да викаш на майка ти ... ама айде няма дао тговарям на простотията с простотия понеже ще наруша една от заповедите на господ ...

извинявам се за офф топика !

Guest
    Дано мечтата ти всички от корн да те ебат в гъза и да духаш на вокала се сбъдне.

Master Of Puppets албума е най-добрия за мен

а относно Nothing Else Matters - песента е много добра, но не и най-добрата на Metallica

Наистина песента е велика.Мога да е слушам с часове и няма да ми омръзне.Текста също е много хубав.Вече го знам даже наизуст А и не само тази песен на Metallica е хубава има и още много стойностни
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Голям фен
    Аа, мой човек познавам хора, които са по на тридесет и няколко години е се кефят зверски на КОРН...това е е дна много яка група!!!

А за Металлика и песента какво да кажа...всички я харесват тази песен, наистина си е велика. Но има още мнооого песни на Металика, които също са велики!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    gotina

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Ami hubava e pesenta, no az predpochitam "Die, die my darling" Ne tolkova spokoina i opredeleno s ne tolkova milichyk tekst, no pyk mi e sred liubimite.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    am az sum na sa6toto mnenie 4e pesenta e strahotna naistina te kara da se 4uvstvash po ozoben na4in... e moje bi pri seki e i razli4no de... Az mn haresvam pesenta

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Ami hubava e pesenta, no az predpochitam "Die, die my darling" Ne tolkova spokoina i opredeleno s ne tolkova milichyk tekst, no pyk mi e sred liubimite.
    Metallica ако не ги бива за друго то поне за кавъри стават. Нищо, че оригинала Die Die My Darling на Misfits е 1000000000 пъти по-як, ама и кавъра става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си