.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    emi ne .. ne si padam po vuzrastni muje
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от borche
    Да, но когато я употребих СПРЯ да ми харесва, като тоалетната хартия е!
    Da be stiga filmi!

Ina4e v na6to daskalo ima6e edna po informatika na okolo 24-25,adski sexy,vednuj be6e sednala taka 4e pra6kite i se bqha vdignali i mom4etata se bqhme zalepili zad neq,kato ni vidq samo se usmihna i si gi drupna leko nadolu,kak iskam da q ***** A ina4e imame hubavi pi4ki i o6te edna po info i edna po psihologiq,adski perverzni4ko izrajenie ima
    Нема филм, нямаше кой да ни снима
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    ДА, в 7ми клас бях луда по учителя ни по история...сядах постоянно на първия чин и го гледах ли гледах замечтано..но само това...после се приместих от даскалото и таак и не го видях повече..:>>..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

She-Devil
    Guest
    Чак да не повярвате, в 12 клас ми преподаваше една мацка по Културология на не повече от 27 години!Много приличаше на Мария (то чалгата)!Ама наистина беше много сладка и си я бях доста харесала дори...

Аз си падам по няколко, но много по един по физика, някъде 35 години е и ного стегнато тяло и имам чуството че е с много голям пакет, като съм с къса пола сякаш го издува

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Be sq pravili sme si bazici za edin po history,ama toi e ebahti pluha.I izob6to... teachers suxxxxx

Град
    Sofiq
    26 godi6en,sas zeleni o4i i tamno kafqva kosa,muskolest,zabaven(ponqkoga razkazva vicove v 4as),super pe4en.
    Taka izglejda edin u4itel po BG,po koito dosta momi4eta ot na6to daskalo sa hvarlili pogledi...
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

Харесвал съм дам.. но тва в по ранна възраст :P ехх кви задни части самооо... Е беше си елитна жената.. нормално да я хареса човек :P
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Ami da si priznaq daskala ni po fizi4esko e super qki4ak... mlad makar po nqkoga da se prai na lo6 e i to4en Ama ni6ty osobenno.

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    в 6-ти клас си спомням много си харесвах господина по Английски.Някъв такъв висок,мусколест,с проницателен поглед ,винаги готино облечен,беше и добър даскал!Да ама нещо си тръгна от нащо даскало,уволниха ли го,напусна ли и аз не знам кво стана, и го разлюбих!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Аз още от осми клас съм влюбена в даскала ми по физическо. Толкова е секси!!! Не знам на колко години е, но съм луда по него!

Ахаахах... Хора, вие знаете ли какво говорите?
    Ганев рулззззззззззззззз

kiss_you Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 8:32 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

26 godi6en,sas zeleni o4i i tamno kafqva kosa,muskolest,zabaven(ponqkoga razkazva vicove v 4as),super pe4en.
    Taka izglejda edin u4itel po BG,po koito dosta momi4eta ot na6to daskalo sa hvarlili pogledi...

в кое даскало си?????

Супер фен Аватара на Qnchety
    На мен не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Попринци даскалите са дагдни, но в нашто даслало ни се паднаха няколко МНОГО готини учители.Като например Танев , жата по история, Преслава Спасова по математика....и тва са...
    ТАНЕВ?!?!?СПАСОВА!?!?!?ТИ 10000000% СИ 54 СОУ НАЛИ???
    Btw Танев наистина е много сладък ...

Ей, господина фи физическо какъв е сладур

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    кефя се на цели 3-ма.Единия е класният ми.Супер як е и адски забавен..мога много да пиша за него,ама сега ме мързи.Само ще напиша,че примерно миналата година не сме правили нито една класна или контролна ,а целия клас завърши с 6 по мат. другите 2 са г-жите по философия и немски.Много ме радват.Жалко,че тази година вече няма да са ми те..
    get off.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не, не ми се е случвало по простата причина, че в нашто даскало няма достатъчно симпатични
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    В 4-ти или 5-ти клас ( не помня ве4е ) ходех на 4астни уроци при един много млад и много симпати4ен даскал...беше на 22-24...там някъде...освен,4е беше хубав имаше и 4увство за хумор и вси4ки тогава много си го харесвахме...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Охо дамм в 7 клас много се кефех на един студент по физическо,някъде 20тина годишен беше,играеше с момичетата волейбол и почти всички бяхме хлътнали Ама стоя само 1 месец и стажът му свърши ...А и пак в старото даскало,една студентка по географя,доста младичка и супер сладка-една такава висока и слаба,като манекенка беше,с черна коса,абе момчетата бяха направо влюбени Да не говорим,че пишеше само 6ци и влагаше толкова ентусиазъм...почти успяваше да направи от скучния урок за полезни изкопаеми нещо по-заинтригуващо
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си