- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nqkoga da ste haresvali prepodavatel
emi ne .. ne si padam po vuzrastni muje![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нема филм, нямаше кой да ни снимаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
ДА, в 7ми клас бях луда по учителя ни по история...сядах постоянно на първия чин и го гледах ли гледах замечтано..но само това...после се приместих от даскалото и таак и не го видях повече..:>>..
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Чак да не повярвате, в 12 клас ми преподаваше една мацка по Културология на не повече от 27 години!Много приличаше на Мария (то чалгата)!Ама наистина беше много сладка и си я бях доста харесала дори...
Аз си падам по няколко, но много по един по физика, някъде 35 години е и ного стегнато тяло и имам чуството че е с много голям пакет, като съм с къса пола сякаш го издува
Be sq pravili sme si bazici za edin po history,ama toi e ebahti pluha.I izob6to... teachers suxxxxx
26 godi6en,sas zeleni o4i i tamno kafqva kosa,muskolest,zabaven(ponqkoga razkazva vicove v 4as),super pe4en.
Taka izglejda edin u4itel po BG,po koito dosta momi4eta ot na6to daskalo sa hvarlili pogledi...
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Харесвал съм дам.. но тва в по ранна възраст :P ехх кви задни части самооо... Е беше си елитна жената.. нормално да я хареса човек :P
Ami da si priznaq daskala ni po fizi4esko e super qki4ak... mlad makar po nqkoga da se prai na lo6 e i to4enAma ni6ty osobenno.
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
в 6-ти клас си спомням много си харесвах господина по Английски.Някъв такъв висок,мусколест,с проницателен поглед ,винаги готино облечен,беше и добър даскал!Да ама нещо си тръгна от нащо даскало,уволниха ли го,напусна ли и аз не знам кво стана, и го разлюбих!![]()
Ганев рулзззззззззззззззПървоначално написано от Ollas
kiss_you Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 8:32 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
26 godi6en,sas zeleni o4i i tamno kafqva kosa,muskolest,zabaven(ponqkoga razkazva vicove v 4as),super pe4en.
Taka izglejda edin u4itel po BG,po koito dosta momi4eta ot na6to daskalo sa hvarlili pogledi...
в кое даскало си?????![]()
На мен не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи!!!
ТАНЕВ?!?!?СПАСОВА!?!?!?ТИ 10000000% СИ 54 СОУ НАЛИ???Първоначално написано от adi_crazy
Btw Танев наистина е много сладък...
Ей, господина фи физическо какъв е сладур![]()
кефя се на цели 3-ма.Единия е класният ми.Супер як е и адски забавен..мога много да пиша за него,ама сега ме мързи.Само ще напиша,че примерно миналата година не сме правили нито една класна или контролна ,а целия клас завърши с 6 по мат.другите 2 са г-жите по философия и немски.Много ме радват.Жалко,че тази година вече няма да са ми те..
get off.
не, не ми се е случвало по простата причина, че в нашто даскало няма достатъчно симпатични![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
В 4-ти или 5-ти клас ( не помня ве4е ) ходех на 4астни уроци при един много млад и много симпати4ен даскал...беше на 22-24...там някъде...освен,4е беше хубав имаше и 4увство за хумор и вси4ки тогава много си го харесвахме...![]()
Охо дамм в 7 клас много се кефех на един студент по физическо,някъде 20тина годишен беше,играеше с момичетата волейбол и почти всички бяхме хлътналиАма стоя само 1 месец и стажът му свърши
...А и пак в старото даскало,една студентка по географя,доста младичка и супер сладка-една такава висока и слаба,като манекенка беше,с черна коса,абе момчетата бяха направо влюбени
Да не говорим,че пишеше само 6ци и влагаше толкова ентусиазъм...почти успяваше да направи от скучния урок за полезни изкопаеми нещо по-заинтригуващо
![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел