.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Guest
    Rave iz gay!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Аз съм си аз. Не е нужно да си слагам някакъв етикет, за разлика от вас...рейвъри, техномани, гейове, рапъри, чалгари, метъли, пънкове, скинове, кораджии, емота и т.н.!
    ВИЕ СТЕ ЗЛЕ БЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
    Кех, може да си най-големия тъпан (какъвто всъщност си) но тука каза нещо много вярно. Всички са луднали да си лепват някфи етикети, тея дето ги изброи са малко аз съм такъв, аз съм онакъв, и после най-смешното е кат почнат нещо от срота на "Ние рейвърите не се друсаме" "Ние скиновете не пушиме трева" и т.н. Супер глупаво е така, защо трябва да си накакъв точно определен, аз съм еди къф си и точка. И си мислят че са някфи много оригинални. Второто тряя си много ограничен за да говориш неща от сорта на "Ние рейвърите не се друсаме" не можеш да познваш всички рейвъри и да знаеш кой какво прави за да го кажеш а и кой знае дали има някфи такива други будали да се провъзгласяват за рейвъри
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

infected mushroom
    Guest

HARDCORE...DANCE???

моето мнение е 4е има нужда от такива субкултури по простата причина че хората не слушат една и съща музика ,не се обличат по един и същи начин нямат еднакво виждане за нещата в живота .Въпреки това има групи от хора които споделят общи интереси и възгледи......така сега по самата същина на темата: аз все още съм рейвър в зародиш /тази година ходих за първи път на техно парти-не беще много голямо ама доидоха хорца от франция,чехия,австралия,ан лия,белгия.. / иначе се кефя много на транса/псайдилик-а и гоа/DnB i hard(core)techno-to са също много яки маниики.НО наи голямата мания си остава брейк бийта. ХОРА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА РАСТИТЕ?искам да попитам според вас до колко се доближават панкарския стил на обличане до този на рейва?от каде научавате за партита и прочие.?.

Какви дрехи носят рейвърите?
    Какви прически имат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си