- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 - те най - секси неща за вас
А кое е сексито на една китара ?![]()
![]()
Ако някой ми обясни...ще съм му много благодарна![]()
За мене пък са купищата трупове и литрите кръв!
Абе вие жените май верно не различавате други коли освен мерцедес и БМВПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
.
Парфюма, като бах влюбен в бившата ми тя винаги ходеше с един и същи парфюм, и примерно аз съм някъде далече от нея и си имам неква работа и усетя някакъв аромат подобен на нейния - веднага забравям за какво мисля и потъвам в некви фантазии докато гледам облацитенекви приятели ме питат кво бе кво стана а аз седя и си блея :P .
И аз така братПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
az sam za jakuzi i parfium...
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Qvn0 ne si razbrala kf0 p0drejdat 6t0t0 p0i4et0 0t tiq ne6ta sami p0 sebe si ne m0gat da bydat sexy! Sigurnu sa p0drejdali 10-te nai-r0manti4ni ne6ta!Първоначално написано от Impulse
V takyf slu4ai az izbiram Liub0vn0t0 pism0
![]()
Хехе, не, просто за тях се сетих първо.Първоначално написано от Oyama-no problem
Но не мога да отрека, че доста хващат окото на момичетата(поне ако са като мен и се възхищават на колите). Верно има и други марки, но...
![]()
![]()
"Hominem te esse memento"
Absoliutno sym razbralaПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Naistina, pove4eto ot ne6tata mogat da se smqtat za romanti4ni, no prosto za tqh tova be6e klasaciqta na 10-te nai-sexy ne6ta.
I filma go gledah po Discovery.
Be happy,that's my secret
A taka.Nie sme romantichnite dushi na forumaПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
I az sym glasuvala za pismoto
Keep smilin'
Da we nie 6te spasim sveta!!!Първоначално написано от DeSsi
parfum!![]()
spodelqm mnenieto na oyama-daden aromat 4esto moje da ni se nabie v saznanieto i po-kasno da si napomnq za lubimiq 4ovek![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами..Така е, наистина - всъщност при мен е малко странно - когато ми мирише на най-добрата ми приятелка, тя всъщност си мисли за менПървоначално написано от sherry
Или аз си мисля за нея - нз кое е по-правилно
![]()
Аз гласувах за ДЪЛГА КОСА!Направо съм маниак на тема коса!Мн обичам дълги прави черни коси или дълга къдрава естествено червена коса!![]()
Ауу, полудявам!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
prosto po-qko ne6to ot djakuzi s gadjeto v nego nqma
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
SPORTNI KOLI :P
За мен парфюмът е едно от 10те най-секси неща специално у момчето.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Джакузиииииииии
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
униформа
черни дрехи
кожени дрехи
мирис на остър одеколон
студено и строго изражение
П.С.Не сте познали-не си падам по садо-мазо и хард изпълненията.Просто това ми е вкуса.
Kitara i Parfum... Poneje i az svirq na kitara i mi e nqkvo super qko da vidq mom4e s kitara, mn sexy! A za parfum, samo ako e 212! Obi4am 212!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Гласувах за дълга коса. Няма по-секси нещо от момче с дълга руса коса...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly