- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви е мнението за Бойко Борисов?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

kefi me kato muj mnogo
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
tuka ima-tuka nema
se pak oba4e...mn me kefi
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

кой ти каза 4е е пожарникар?Първоначално написано от gazovia
Много си е пе4ен 4овека и си вьрши работата както трябва

Такова му е образованието.Първоначално написано от Slun4o
Ти откъде знаеш как си върши работата ве ахахаха. Пък и както трябва си я вършел, голям спец ей.

Kakto ve4e kazah az go poznavam i ne e pojarnikar.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Reshih spora.Syshto taka naistina si vyrshi rabotata i e myj na mqsto.Koito ne razbira da ne mi govori-4e takiva nai gi obicham

Ми точно щото аз разбирам ти казвам,че Бат Бойко беше пожарникарТва е най-големия мошенник
Слава Богу ,че се разкара

Познаваш ... кой познаваш ти бе ... още по соц време той завъши МВР академията специалност "Пожарна и аварийна безопасност". Пикльо - познавал той.Първоначално написано от CRaZy_IKT
Death gotta be easy, 'cause life is hard

Ахахахах, разбиваш ме пич. Цяла България знае какъв е Бойко, НО ти ни отвори очите. Евала! Както вече казах, той е човек на царя, тогава го направиха генерал. Цял живот е бил охрана. Върши си работата, като изпълнява поръчки на царя.Първоначално написано от CRaZy_IKT
Neaktivniq, ti da ne si mi nabor be ?Първоначално написано от Неактивния

Neaktivniq, ti da ne si mi nabor be ?Първоначално написано от Неактивния

не батко съм ти батенцеПървоначално написано от Bat Boiko

Кво мога да мисля
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Ако продължава да си върши работото мнението ми ще е положително. За сега оставам с впечатлението че си върши работото, но незнам дали наистина е така.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

В момента той няма работа.Първоначално написано от Black_Orchid