- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще г0 0бясните ? (Главно м0м4етата)
Първоначално написано от Oyama-no problem
Абе всите сме комплексари![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
haha Tfa be6e priznanie ... Yeeee! Predad0hte se :PПървоначално написано от rosskata
Бииип бииип - детектора на лъжата те хванаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Мъжете се страхуват от умни жени за тфа повечето прибягват до леките жени дето имат пилешки мозък
Keep smilin'
hahaha mn smqh!Първоначално написано от DeSsi
аз не се страхувам от умни жени. даже ги предпочитам. много е по-добре да има за кво да си говориш с момичето - идеите на Платон, на Сенека, на Бай Пешо - Сладкаря...Първоначално написано от DeSsi
![]()
![]()
![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Донякъде момичетата са си виновни за това отношение,защото от малки не могат да предложат нищо друго на мъжа освен секс.А нормалните мъже никога не гледат само това в една партньорка.Всеки иска човек до себе си,а не някаква секс кукла или вибратор.
ще ме прощаваш, но не можеш да ми говориш за мъже и жени при положение, че си още дете. Какво подгони другите деца? Аз пуснах една тема ГЛАВНО за повлеканите, даже съм описал КОИ СА, а вие тука си изляхме дишите КАКВИ СА МОМЧЕТАТА и колко са добри ваш'те мили п**к* ! айде, моля ти се !Първоначално написано от DeSsi
Като не разбираш не пиши и не говори. Когато пораснеш ще разбереш ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ ТАКА и ще разбереш, че за да има пълноценнен живот ТРЯБВА и мЪЖ И ЖЕНА ! айде със здраве !
![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Бе..тъпа работа..тез дет не осъзнават че жените са живи същества и нестават само за ебане са глупаци !!!
Има си хора за всичко,аз лично изобщо ама изобщо не зачитам тия момчета(мъже),които гледат само физическата красота и нищо друго,но съм на мнение,че някой ден и те ще си намерят някоя и ще се влюбят до припадък,толкова много че да не могат да спят от мисълта за НЕЯ,а тя ще им обърне гръб...За какво е животът,ако не да изпиташ най-хубавите емоции на този свят,една от които е любовта (и секса разбира се,но не всичко е секс![]()
)
![]()
П.П. Аз съм БЪЛГАРЧЕ ...Алекс нали знаеш : "Вървели хората и след тях жените" ахахахаха... Ако наистина мислиш така(както в мнението ти по темата) много те уважавам за това....![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
И кво по тая логика трабва до тебе ли да прибягнаПървоначално написано от DeSsi
? Сори ама не мога да понасям тъпи жени.
по тая логика всички дет не ходите на фитнес или не спортувате сте разплути дебелаци или рахитчета,не виждам какъв е проблема всеки да си има собствено мнение,дори и само заради момичетата да поддържаш фигурата си какво,все едно има някое момче което не е правило нещо само заради момиче и обратното.Първоначално написано от morsmordre
По темата ми какво да мисля ако хората са щастливи така да го прават,в крайна сметка важно е човек да задоволява потребностите си
vseki si ima vkus e...nqkoi obi4at umnite drugite ... za vseki si ima polovinka![]()