.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Супер фен

Чалгата,която май ни е в кръвта

Неподходящ размер на снимка в подпис!

Е надявам се това да е затворило устите на всички които мислят че чалгата не е музика, не е стил, не е начин на живот за някой хора. А точно обратното и доказва че чалгата е много над някой "изпълнения"
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Оххх мили мои чалга фенове, изгубих си времето докато прочета тази статия, но така и така вече го направих, да взема поне да изкажа мнение. Та първо искам да поздравя Eleonora, браво че си разбрала смисъла на написаното, понеже имаше някои малко по-сложни думички в нея, които за съжаление повечето фенове на чалгата не биха разбрали. Но това не е обвинение, не го приемайте като такова, просто наистина интелектуалното ниво на чалга-почитателите не е особено високо и те не блестят с кой знае колко добър и предирчив вкус. Явно за вас не е от значение че в главите ви се наливат все старите текстове, само че с наскоро открадната мелодия. То и без друго повечето чалгари са тинейджъри или хора с основно образование. Но както и да е, щом вие намирате особено дълбок смисъл в песен чиито текст се състои от точно 5 думи повтаряни многократно така да бъде-слушайте я. Докато четях статията останах с впечатление, че чалгата е една онеправдана музика - уж много хубава, а незаслужено отхвърляна. Е само че май не се споменава особено обстойно, че единствено което продава тези изпълнители е тяхната визия. Кажете ми колко чалга изпълнители знаете без силикон по себе си или друга хирургична намеса? И за какво е всичко това ако наистина имат толкова добри гласови способности? Просто в България е така - визията продава(Както и връзките с Митьо - Пайнера). Защо масово се слуша чалга? Защото са малко хората които могат или искат да намерят смисъла в някой друг стил, изискващ малко повече сиво вещество. Защото чалгата е комерс и именно това е нейното предназначение - да се продава. Не е важно качеството, а количеството. Защото не си даваме сметка, че вървим накъдето ни бутат точно като стадо с овце и защото за повечето средноинтелигентни българи е много по-приятно да гледат полуголи момичета с незавидни гласови данни, отколкото да слушат стойностна музика изпълнявана от недотам пищни певци. Аиде със здраве... слушайте си чалгата и се радваите, че не осъзнавате собственото си падение.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    чалга SUXXxxXXxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hate chalga!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Оххх мили мои чалга фенове, изгубих си времето докато прочета тази статия, но така и така вече го направих, да взема поне да изкажа мнение. Та първо искам да поздравя Eleonora, браво че си разбрала смисъла на написаното, понеже имаше някои малко по-сложни думички в нея, които за съжаление повечето фенове на чалгата не биха разбрали. Но това не е обвинение, не го приемайте като такова, просто наистина интелектуалното ниво на чалга-почитателите не е особено високо и те не блестят с кой знае колко добър и предирчив вкус. Явно за вас не е от значение че в главите ви се наливат все старите текстове, само че с наскоро открадната мелодия. То и без друго повечето чалгари са тинейджъри или хора с основно образование. Но както и да е, щом вие намирате особено дълбок смисъл в песен чиито текст се състои от точно 5 думи повтаряни многократно така да бъде-слушайте я. Докато четях статията останах с впечатление, че чалгата е една онеправдана музика - уж много хубава, а незаслужено отхвърляна. Е само че май не се споменава особено обстойно, че единствено което продава тези изпълнители е тяхната визия. Кажете ми колко чалга изпълнители знаете без силикон по себе си или друга хирургична намеса? И за какво е всичко това ако наистина имат толкова добри гласови способности? Просто в България е така - визията продава(Както и връзките с Митьо - Пайнера). Защо масово се слуша чалга? Защото са малко хората които могат или искат да намерят смисъла в някой друг стил, изискващ малко повече сиво вещество. Защото чалгата е комерс и именно това е нейното предназначение - да се продава. Не е важно качеството, а количеството. Защото не си даваме сметка, че вървим накъдето ни бутат точно като стадо с овце и защото за повечето средноинтелигентни българи е много по-приятно да гледат полуголи момичета с незавидни гласови данни, отколкото да слушат стойностна музика изпълнявана от недотам пищни певци. Аиде със здраве... слушайте си чалгата и се радваите, че не осъзнавате собственото си падение.
    Може би си малко прав,но да не си мислиш,че всички метъли са интелетентни и какво...Стадо овце...хахха добре.Аз просто дадох тема на която да размишлявате,така че са излишни пак тъпите спораве -Чалга ими нещо друго

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    О не, не това не е спор чалгата или нещо друго, то и без това почти всичко друго е по-добро от нея (извинете ама не се стърпях просто, в кръвта ми е да съм иронична) И освен това никъде не съм споменавала досега че всички метъли или каквито и да било други фенове са 100% умни. Винаги има изключения, въпросът е че докато при метъла не особено интелигентните хора са изключение, то при чалгата такова са хората със образование над средното.
    Peace
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Na vas, 4algata vi e v kruvta, vtoro mnenie nqma. No na istinskata muzika, 4algata i e v krakata... (Nqma da si pravq truda da kazvam koq muzika opredelqm kato istinska, za6toto ne stava duma samo za edin stil.) Abe, az ne razbiram za6to nqkoi hora (vkl i az) se opitvat da obqsnqvat na 4alga po4itatelite why the fuck taq "muzika" smurdi ot kilometri! Prosto ve4e nqmam jelanie da se zanimavam. Neka si slu6at selqniite, da si tancuvat na ku4ecite, da zatupqvat s vseki izminal den i s dve dumi da si vur6at tipi4nite 4algarski gluposti! Ne shvanahte li, 4e te ne ni razbirat! Te razbirat ot "6to ne si svali6 fanelkata morq6ka, az 6te ti pokaja moyta sinq prz6ka!" Vse edno si govorim sus stenata. 4alga suxx, OK i kvo ot tva... Ayde ostavete taq 4algarska tema, za da si ostane 4algarska! Ne se zanimavayte, bre pi4ove! Nema smisul!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia
    Е надявам се това да е затворило устите на всички които мислят че чалгата не е музика, не е стил, не е начин на живот за някой хора. А точно обратното и доказва че чалгата е много над някой "изпълнения"
    Нищо не може да ми затвори устата за тая гнусна помия наречена чалга(a.k.a. поп-фолк)!!! Не знам какъв кеф прави на човек да отиде на чалга, да се напие като свиня, да крещи по масите и да издава някви странни варварски звуци, да се сбие с някой? Или какъв кеф им прави на момичетата също да се напият да викат, да се качват по масите с токчета и къси поли, за да се харесат на някой? Това е жалко и е символ на ниска култура. Чалгата е проста музика. И е еднообразна, във всяка една песен се пее за нещастна любов, повечето от изпълнителките не знаят колко е 2 + 2, но просто духат хубаво и за това са "звезди". И я ми кажи над кои "изпълнения" е чалгата? Над кой стил музика?! Чалгата е най-долу от всички и трябва да се тъпче възможно най-много!!! Иначе за съжаление от тази повърня се печели най-много, защото сме много прост народ. НО чалгата скоро ще омръзне и ще се премахне, все пак това е някво гнусно течение. И между другото нямам нищо против чалгарите, защото имам много познати, които слушат чалга. Е че има турбо прости същества има и ще има, но някой са нормални. Че чалгата е проста, проста е. Айде със здраве!
    Hard Techno

ZveRcheTo-f
    Guest
    A be jiveem na Balkanite i badete sigurni che chalgata ni e v kravta.shtom milioni hora q slushat znachi tq e godna za slushane.Az naprimer ne moga da opnasqm rock,metul i takiva podobni no ne gi pluq.Vsqka muzika si ima svoite slushateli.Az lichno ne sam fenka na chalgata..Fenka sam na hip-hop`a i h0use..ama si i slusham chalga to si zavisi ot nastroenieto i ot kompaniqta...taka che...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от funktool
    Цитирай Първоначално написано от eXoti4nia
    Нищо не може да ми затвори устата за тая гнусна помия наречена чалга(a.k.a. поп-фолк)!!! Не знам какъв кеф прави на човек да отиде на чалга, да се напие като свиня, да крещи по масите и да издава някви странни варварски звуци, да се сбие с някой? Или какъв кеф им прави на момичетата също да се напият да викат, да се качват по масите с токчета и къси поли, за да се харесат на някой? Това е жалко и е символ на ниска култура. Чалгата е проста музика. И е еднообразна, във всяка една песен се пее за нещастна любов, повечето от изпълнителките не знаят колко е 2 + 2, но просто духат хубаво и за това са "звезди". И я ми кажи над кои "изпълнения" е чалгата? Над кой стил музика?! Чалгата е най-долу от всички и трябва да се тъпче възможно най-много!!! Иначе за съжаление от тази повърня се печели най-много, защото сме много прост народ. НО чалгата скоро ще омръзне и ще се премахне, все пак това е някво гнусно течение. И между другото нямам нищо против чалгарите, защото имам много познати, които слушат чалга. Е че има турбо прости същества има и ще има, но някой са нормални. Че чалгата е проста, проста е. Айде със здраве!
    6tom e pomiq ne slu6ai nikoi ne e karan na sila da q slu6a na koito ne mu haresva da ne q slu6a i da ostavi mira tiq deto q slu6at .... vseki ima pravo da si slu6a kakvoto mu du6a iska

carl_Fx3
    Guest
    Vsi4ki 4algari miri6at na rakiq i kebap4eta......pojelavam im vsi4ko nai hubavo.... Az predpo4itam da ne se razbivam na 4alga a sybota i nedelq da melq domati na selo

carl_Fx3
    Guest
    lo6oto e 4e v BG 4algata ti se natrapva na sila ot vsqko zavedenie, vseki reis i vsqka gnusna 15 godi6na gnusla re6ila da slu6a 4alga! E i za tva si ima re6enie - za tova hodq na zala Muxaxaxaxa

P.S. Boi...boi....pak boi...i vinagi boi

Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Na vas, 4algata vi e v kruvta, vtoro mnenie nqma. No na istinskata muzika, 4algata i e v krakata... (Nqma da si pravq truda da kazvam koq muzika opredelqm kato istinska, za6toto ne stava duma samo za edin stil.) Abe, az ne razbiram za6to nqkoi hora (vkl i az) se opitvat da obqsnqvat na 4alga po4itatelite why the fuck taq "muzika" smurdi ot kilometri! Prosto ve4e nqmam jelanie da se zanimavam. Neka si slu6at selqniite, da si tancuvat na ku4ecite, da zatupqvat s vseki izminal den i s dve dumi da si vur6at tipi4nite 4algarski gluposti! Ne shvanahte li, 4e te ne ni razbirat! Te razbirat ot "6to ne si svali6 fanelkata morq6ka, az 6te ti pokaja moyta sinq prz6ka!" Vse edno si govorim sus stenata. 4alga suxx, OK i kvo ot tva... Ayde ostavete taq 4algarska tema, za da si ostane 4algarska! Ne se zanimavayte, bre pi4ove! Nema smisul!
    ае права сида изтъпяват, кфо ни грее

Любовта е най-висшата степен на омразата

аман от вас, ве!!!
    писна ми само за чалга да чета. заврете си я сещате се къде.
    слушайте фолк и трайте. стига вече. само едно и също ...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    ni6to ne kazvam Ebati 4oVek da kaje ne6to i vie 6te go izadete s parcalite,a pak za edin link napravo...mnogo se nervite be.Znam verno do izvestna steopen e gadno tva 4e nasiakade,ot siaka dupka se 4uva 4algiata.Ama tva e bratko,koito ne tarpi da bega barzo

що ти не бегаш бе, плиткоумноуууу

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Toва, което каза е много точно разбира се. Нямаше да
    те цитирам, ако нямаше какво да добавя. Но аз имам. В стаята беше, правилно казано, че не само чалгарките привличат с визия, но същото и западните изпълнители. Само че, аз не съм върла анти- чалгарка, аз съм против всякакъв комерс, и против логиката на стадото. Т.е. когато казвам, че не слушам чалга, това означава, че не слушам и западна чалга. И не разбирам хората които слушат например Бритни, но иначе не слушат чалга. Естествено ще се намери някой, който да каже, че слушам американска чалга, и че е невъзможно. И разбира се че е, само че за да не слушам изобщо какъвто и да е вид чалгия, тряя да си правя музиката сама. Слушам това, което не се слуша чак толкова зверски масово, защото ми се ще да съм над тълпата. Продължавам да твърдя с пълна сила, че който слуша чалгия е прост. И кой каквото ще да казва, това за мене е неоспорим факт. Не е възможно да се подмокряш от удоволствие когато чуеш торбалан кючек примерно. Все си мисля, това за не знам кой път го казвам вече, е че целта е по някаъв начин да се обогатяваш, от това, което правиш, слушаш, четеш и т.н. И моя въпрос е какво може да допринесе за тази велика цел, подобна музика, или може би аз съм в грешка....

Give me your best shot motherfucker!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Не разбирам какво ви харесва в чалгата. Мен всички песни са ми еднакви. Пее се за абсолютно едно и също без никакъв смисъл
    Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!

Guest
    Готина статийка.

Фен
    Град
    Вкъщи
    А ве стига вече ве ше му еба майката тва сяка втора тема в тоя раздел е за чалгата писна ми вече. Ебал съм я в чалгата съм я ебал които квот иска да слуша ясно е че чалгата е куха и затъпява ама няма нужда да правиме се нови и нови теми

Повече от фен
    Град
    HELL

Град
    Пловдив
    Няма смисъл да се залъгваме и от комплексарски мнения...ЧАЛГАТА НИ Е В КРЪВТАнякои я харесват повече(като мен),други още повече(като гаджето) трети "не я харесват" или "мразят",но и тези трети като са на 3 водки и скачат на дансинга под изпълнението на Азис...така че...за Чалгата...по-добре е от гръцко турско,сръбско(може би защото мразя да слушам чужда реч!)

Доколкото изтъпяването...най-много се изтъпява от Метала,после от Рока и след това от чалгата!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Всичко което исках аз да кажа по темата Disorder, Sinister_Doll и funktool вече са го казали, така че твърдо заставам зад тяхното мнение

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от Canar
    Няма смисъл да се залъгваме и от комплексарски мнения...ЧАЛГАТА НИ Е В КРЪВТАнякои я харесват повече(като мен),други още повече(като гаджето) трети "не я харесват" или "мразят",но и тези трети като са на 3 водки и скачат на дансинга под изпълнението на Азис...така че...за Чалгата...по-добре е от гръцко турско,сръбско(може би защото мразя да слушам чужда реч!)

Доколкото изтъпяването...най-много се изтъпява от Метала,после от Рока и след това от чалгата!
    Po princip nqma6e da se obajdam, ama tva me drazni nay- mn ot vsi4ko! Az mrazq 4algata i kavetata det si mi gi slojila sa napulno izli6ni! Na tri vodki, ne ska4am da tancuvam na mangala Azo, a ska4am da biq 4algari! Az sum prinudena da slu6am 4alga ot po4ti vsqko zavedenie, ta sum naqsno! A ti kolko metul par4eta si 4ula, 2- 3??? Kak puk go izmisli tva, 4e ot metul i nay- malkoto ot rock se zatupqvalo? Izvadi si beliq mercedes ot mozuka za da vidi6 kvi gluposti pi6e6, MA! Za6to se zatupqva ot metula, a? 6e mi kaje6 li? 6tot se pee za "iskam da te imam tazi noooo6t!" ili "Za6to me ostavi, taka me boooooliiii!" i genialnata rima, prisustva6ta vuv sqka klasi4eska 4algiq "Kolko te obi4am, cql jivot sled teb 6te ti4am!" Za tva li se pee v metula, a? NE! Teq gluposti gi ima samo v 4algata, deto na teb ne ti e samo v kruvta, mi mozuka ti e propit ot mazna 4algiq i misli6 kato bavnorazviva6ta se s obrazovanie do treti klas, to4no kato lubimite ti izpulniteli Azis, Desislava, Gergana i nz si koq!!! YOU SUCK! Nedey da govori6 kato si nqma6 i ponqtie za tva, koeto komentira6! Ostani si s elementarnata muzika, povurhnostnite i na momenti sme6ni i jalki textove i pateti4nite izpulnite! Zarovi se v pomiq!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Цитирай Първоначално написано от Canar

абе ти да не си
    пхахахахахаха
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си