- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Помощ:Астма+Цигари
Аз имам проблеми с белия дроб (не чак толкова сериозни, но ходя на алерголог и т.н.) и съм заобиколен от пушачи. По принцип не пуша, но когато пийна малко всички започват да ми предлагат и какво да правя - паля...
Въпроса ми е: Мога ли да си изчистя дроба от катрана с времето и как(със спорт?)? Фатално ли е и може ли да се поправи?
Простете, объркал съм форума. Не бях видял че има форум "Цигарите и останалите неща". Ако е за там, моля преместете темата. Благодаря!
Ami da spre6 cigarite napalno,da se razhojda6 pove4e,pove4e i na planinata,...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ako ima6 astma spri vednaag cigarite.Otkazvai cigari,kogato ti predlagat.Astmaticite nali polu4avat pristupi?
Може да се поправи - ходи в планина, на излети извън града, спортувай и най-важното НЕДЕЙ ДА ПУШИШУспех!
Absolitno spri cigarite.Nikoga ne priemai kat ti predlojat.Gledai povechko na chist vazduh da sedish.Prosto nqma drug nachin.
Kato na4alo spri da pu6i6 vyob6te hodi nai dobre da pluva6. S pluvaneto nai dobre se razviva di6aneto i belite drobove. A i gledai da ne hodi6 na mesta kydeto mnogo se pu6i za6toto e dori po lo6o da si pasiven pu6a4 ot kolkoto aktiven. Vmesto zapu6enite kafeneta otidi na razhodka v parka.
Боже аз съм асматичка, пуша и съм жива, а ти не пушиш и те е страх! НИщо няма да ти стане! Ходи по планината!
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
еми човек кво да ти кажа и аз сум точно като теб.Супер мноо ме кефят цигарите ама съм асматик и може никога да не си махна асмата за тва ти предлагам да направи6 като мен.Асмата не е ве4на за няколко години сама се маха и не пуши за няколко години(не напулно дръпвай си)но не прекалявай.Късмет
Мерси на всички! Мисля да се възползвам от съвета ви и да не пуша повече. Надявам се изкушението да не е непреодолимо =).