- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за или против обица при момчетата?
s obica v pove4eto slu4ai sa katpo pedali po dobre sa bez
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Ami sas obica!Mene adski mnogo me kefi kato mom4eto uma obica..E ako mu itiva de.No na pove4eto im sedi mnogo gotino!
I am the substance and the one who has no substance.
Зависи от момчето,може да му отива,а може и да не му...А и зависи от обичката...ако е флеш според мен ше седи най-добре....![]()
![]()
Аз имам - от ухото до носа едно синджирче
манете ве ... няма никога да си сложа само за да изглеждам секси или за да се нрявя на някоя "пичка" мисля че и без обици сам си хубав![]()
Da,az predpo4itam s 1 obica.Първоначално написано от sladka_blondi
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
зависи предимно от момчето, но доста момчета изглеждат супер секси с обица![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Ами не на всеко момче му отива обица,но аз няма да съм или не съм с момче,заради някаква си обицана някои иим стои адски секси,а на други много смешно
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Мен ме кефи с обици и на двете уши - най-много харесвам от тия малките топченца, дето са медицинските обици, без камъчета. Но халки - само, ако са някви малки съвсем и по-мъжки модел. Щото примерно е тъпо момче да тръгне с обици с калинки или пеперудки... А за материала - беличките - стомана, сребро, бяло злато, платина. Жълтите принципно не ми харесват, ама си зависи де, как стоят на притежателя им.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Аз съм фенка на обиците като цяло, така че ми харесват момчета с обици. Но предпочитам да имат и на двете уши.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
иииил..въобще не ми харесват момчета с обеци..особено пък с 2 , 3 , 4 и повече!кат някви коледни елхи..не знам защо , но като видя такова момче и първото ми впечатление е , че е някой селки бек...не ми харесва...![]()
Sas razbira seA Ako e i flesche.... mmmm poeziq
![]()
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
Аз съм против.Изглежда ми селско.Иначе харесвам татуировките