- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нека зъбите заблестят СЕГА!
Аааа УЖАС!Изтръпвам при мисълта, когато ми се налага да хода на зъбомъчител!![]()
Обикновено пред вратата започват да ме побиват тръпки и когато има човек пред мен и трябва да чакам...Иначе никога не викам на стола и се правя, че не ме боли.А и понякога хич не боли.
И все пак когато изляза от кабинета сякаш камък ми пада от сърцето!![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Беше много тъпо да гледам "Зъболекаря 2" и на другия ден да съм на зъболекар....бахти гадното :/
ами ходя на профилактични по 2 пъти на годинаредко имам проблеми със зъбите
![]()
Ami az hodq na profilaktichni pregledi vseki mesec![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
Имам лошо начало при лекарите ... извадиха ми зъб(млечен) след две упоики които не ме хванаха. Болеше адски мноо. Аз викам. Зиболекарките - две млади сексапилни... аве стажанки - и те крещят. и следкато излезна от кабинета ме хвана упоиката и тате ми се хили че устата ми висиПосле ме заведе на мач. Та як спомен е.
Аз ходя на 6 месеца на прегледи и поне по 3 зъба имам за правене. В устата си имам 30 зъба, а повече от 35 пломби + 1 коронка. Просто на някои зъби имам по 3 плобми. И като ходя, не ме е страх, че ще ме боли, страх ме е, че ще се изръся поне със 100 лева, докато ми оправи зъбите... Иначе зъболекарят ми е много точен и работи доста безболезнено. А и повечето ми кариеси са някви малки, понякога нищо не се усеща.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ami ne,e ma6inkata leko me drazni.No mnoy se kefa na onova praska6toto voda.Aine4e ne me e strah,sedila asma 2 4asa na stola,dokato te hodiha na po4ivki i si piha kafence,az treperih na STolA![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и аз от малка не бях ходила, от 10 години може биПървоначално написано от DeSsi
и викам веднъж на наште "абе не е ли време да отида на един профилактичен преглед поне при зъболекар, щото не съм ходила от малка" иначе нищо ми нямаше де и така отидохме и кво стана трябваше да ми слагат 7 пломби
![]()
![]()
иначе не ме е страх много много ама искам да ми слагат упойка преди да ми правят нещо![]()
Маслинке ще използвам темата за да ти дам един приятелски съвет да престанеш да пишеш на лайнарица а като хората, вече си има кредор във форума и нямаш причина да не го използваш, тва се отнася и за останалите пръдльовци.