.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли ви е 0т 4и4к0 3ъб0лекър ???

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1.Въхх кф0 е туй животно? Аз си вадя зъбите с к0нец и п0дръ4ни материали вкъ6ти

5 9,09%
  • 2.Ами х0дя ама сам0 на пр0филакти4ен преглед през г0дина 2

13 23,64%
  • 3.Ами х0дя кугату ме заб0ли зъб4иту и мама ми кажи!

23 41,82%
  • 4.Да ред0вн0 х0дя

14 25,45%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Аааа УЖАС!Изтръпвам при мисълта, когато ми се налага да хода на зъбомъчител! Обикновено пред вратата започват да ме побиват тръпки и когато има човек пред мен и трябва да чакам...Иначе никога не викам на стола и се правя, че не ме боли.А и понякога хич не боли.
    И все пак когато изляза от кабинета сякаш камък ми пада от сърцето!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Мразя зъболекарския стол.Като чуя гадната машинка и буквално настръхвам ... ходя само, когато вече е наложащо и няма друг изход.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Тия мащинарийки са много гадни ве !

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Беше много тъпо да гледам "Зъболекаря 2" и на другия ден да съм на зъболекар....бахти гадното :/

Супер фен

:)

ами ходя на профилактични по 2 пъти на година редко имам проблеми със зъбите

Ami az hodq na profilaktichni pregledi vseki mesec
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Имам лошо начало при лекарите ... извадиха ми зъб(млечен) след две упоики които не ме хванаха. Болеше адски мноо. Аз викам. Зиболекарките - две млади сексапилни... аве стажанки - и те крещят. и следкато излезна от кабинета ме хвана упоиката и тате ми се хили че устата ми виси После ме заведе на мач. Та як спомен е.

Аз ходя на 6 месеца на прегледи и поне по 3 зъба имам за правене. В устата си имам 30 зъба, а повече от 35 пломби + 1 коронка. Просто на някои зъби имам по 3 плобми. И като ходя, не ме е страх, че ще ме боли, страх ме е, че ще се изръся поне със 100 лева, докато ми оправи зъбите... Иначе зъболекарят ми е много точен и работи доста безболезнено. А и повечето ми кариеси са някви малки, понякога нищо не се усеща.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Ami ne,e ma6inkata leko me drazni.No mnoy se kefa na onova praska6toto voda.Aine4e ne me e strah,sedila asma 2 4asa na stola,dokato te hodiha na po4ivki i si piha kafence,az treperih na STolA
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    ami men nikoga ne me e bolqlo zub i nikoga ne sum imala plombi..i sum hodila na zubolekar mai kato malka da mi vadqt zub...az imam zdravi zubi...ne mi se nalagalo da hodq na zubolekari...
    и аз от малка не бях ходила, от 10 години може би и викам веднъж на наште "абе не е ли време да отида на един профилактичен преглед поне при зъболекар, щото не съм ходила от малка" иначе нищо ми нямаше де и така отидохме и кво стана трябваше да ми слагат 7 пломби
    иначе не ме е страх много много ама искам да ми слагат упойка преди да ми правят нещо

Guest
    Маслинке ще използвам темата за да ти дам един приятелски съвет да престанеш да пишеш на лайнарица а като хората, вече си има кредор във форума и нямаш причина да не го използваш, тва се отнася и за останалите пръдльовци .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си