- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е любимият момент от живота ви?
IMAM EDIN VYPROS KYM SI4KI HORA KOITO SA IMA LI 6TASTLIVI MOMENTI V TOZI NE6TASTEN JIVOTO4AKVAM OTGOVORI ? I DA PI6AT KAKVO TOLKOVA PREKRASNI SA IZJIVQLI
???
*Заглавие на Кирилица с малки букви!
Точка 6и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Като целунах за пръв път бившата, незнам защо но тя беше доста специялна.
kogato se sabudih v srqda sutrinta do bivshiq mi priqtel i toi mi kaza che me obicha mn i me gushna :P
Mislq 4e teq mneniq trqbva dase iztriqt, osobeno na lif3... a ko se otnasq do nai-shtastliviq mi moment .... mi moje bi kogato celunah za p1rvi p1t segashniq si priqtel,stranno zashto,no naistina se po4uvstvah shtastliva!
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Ами на именния ми ден тази година. Самият купон беше на друга дата, но точно вечерта изкарах само с приятелката си, беше незабравимо, подари ми наша обща снимка в рамка, но най-приятният момент беше, когато прочетох какво пише на картичката(още си я пазя и я нося навсякъде с мен). Тя ме помоли да отворя подаръка като се прибера, но веднага след като я изпратих го разопаковах и точно на входната врата прочетох какво пише на картичката. Подкосиха ми се краката, не ми се е случвало до сега, по принцип съм спокоен човек, но много се развълнувах в този момент, жалко че тя не беше до мен в тогова ...
FORZA JUVE !!!
SAMO CSKA
lubim moment...amii kato se zamislq nqma ni6to po-zna4itelno v moq jivot...mn gadno![]()
![]()
![]()
A ako stava duma za period-nai-liubimiq mi e 6ti klas...slu4vaha se mn hubavi ne6ta...be6e mn hubava godina otnosno fr, liubovta![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Защо да е "нещастен" живота...той е такъе какъвто си го напавиш....самия факт че живееш е цяло щастие... има хиляди толкова малки и ежедневни неща които те карат да се чувстваш щастлив..Аз лично се сещам за доста наистина щастливи моменти в живота ми...вярно имаше и доста не толкова приятни но...все пак C"est la vie нали...Майката му е от всяка ситуация да си правиш кефа и да си извличаш полза...:>>.
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
любимият ми момент беше точно днесзащото тъй като беше студено момчето,което харесвам ме гушна и беше мнооого мил!е както винаги де
![]()
![]()
![]()
![]()
s mn dobri spomeni sam ostanala ot deckite mu godini, kogato igraehme pred bloka... bqh super spokoina i 6tastliva, estestveno detsko 6tastie.. ne bqh obremenena ot si4ki gadosti, koito vijdam sega..
Mi mnogo sa...
Moje bi edin ot nai-hubavite mi migove e,kogato razbrah 4e 6te si imam brat4e ili sestri4e.Mnogo iskah sestri4e...ama to vze ta mi se rodi brat4e
Ama si go obi4am makar 4e mn me qdosva.
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
moga da vi kaja za nai gadniq moment...ama za nai hubaviq neznam...parvata lubov moje bi?
Може би когато се събирахме преди години на село и си играехме с приятели и братовчеди до късно вечер...беше толкова хубаво!Картините още са ми пред очите...може би това е един от моментите,в които съм се чувствала истински щастлива.
Няма нещо, което да запомня до такава степен. Имала съм хубави моменти, но немога да определя най-хубавия
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Най-щастливият момент беше, когато се присъединих към FBI и ми дадоха значката и пистолета![]()
MI mnogo 6taslivi momenti..mnogo..i koeto nay-me radva malko tupi momenti![]()
не знам точно...сигурно когато го направих за първи път![]()
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
ami nai shtastlivite dni w jivota mi bqha tova lqto celi 11 dena bez roditeli seki den piq4ka zaedno s edni nai gotinite hora na zemqta!Beshe super qko Imala sym i drugi shtastivi momenti no v momenta ne moga da se setq no predeleno loshite sa mnogo poveche ot hubavite!!!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
един от най-щастливите ми моменти беше когато си прерязах вените тогава бях много щастлива имах чувството че всеки миг душата ми ще полети но като се събудих се бях озовала в една болница също така щастлив момент имах когато се запознах с бившото ми гадже тогава се чувствах на седмото небе
moq nai 6tastliv moment be6e kogato razbrah ( s golqmo oblek4enie) 4e ne sy mbremenna
хмм
най-щастливите ми мигове са от 4 месеца насам , през които до мен е това същество :P
http://img388.imageshack.us/img388/1...imka0095fw.jpg
Най-щастлив не мога да определя,защото аз почти винаги съм си от щастливите шматитаНай-щастлива съм по принцип или когато съм с приятелите си или когато се чувствам обичана
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
liubimite mi momenti sa sus moite nai nai-dobri priqteli mnogo si gi obi4am :P kogato sam s tqx ima mnogo mnogo xubavi momenti![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Сега,като четох тези мнение и си спомних за бившия ми,който наскоро скъсах и ми е все още много мъ4но за него...Та по темата един от най-щастливите ми моменти е когато сме били заедно през тези 2 месеца,но най-щастливият е когато един път докато се разхождахме той ме погледна и ми каза точно двве думи....Обичам те !
Когато за пръв път хапвах Биг Мак![]()
to ne e samo edin moment.. mnogo sa...
lagera 2002 godina na Ribarica(velik lager i se zapoznah s veliki hora),ot 4 meseca nasam imam vse PREKRASNI momenti blagodarenie na gadjeto mi
ammm purvia mi put e edin priaten spomen
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love