.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    И к'во излиза,че ние сме безмозъчни щото не се тровим ли ?
    Интересна логика...ако изобщо може да се нарече логика
    Земи се скрий някъде щото май и ти не знеш к'во пишеш
    Сега си на козче след време ще минеш на друго.
    То така се почва

si4ki suxxx be ne razbirate li 4e ne zaduljitelno da minesh na po-tvurdo............oh kolko ste zle si4ki,molia vi probvaite pone vednuj za kfo stava vupros samo i togava elate i she si govorim...si4ki ste iako ZLE!!!!Zashto be macinka mi govorish bez da si probvala???I kfo vie tupite 4algari kato se napiete i vie mnoo iako nali...hahaha trevicata si e mnoo iako neshto i to4no nekfi tupi zadrusteniaci ne mogat da mi obesniavat...da ne se bili trovili hahahaha te sigurno cigarite sa po-vredni ot koza ama karai.............smeshnici
    Ти наистина си повод за възхищение. Готино са ти промили мозъчето анфетките , след няколко години ше те гледам в червило облечена като магистралка да духаш на кокаинаджиите с ламботата еби му майката по добре от тва да си задръстеняк чалгар като мене дето не е опитал нищо от живота.
    aabe bratle...mozuka mi bili promili...nishto be viarvai si za mene ve4e niama zna4enie razbrah 4e vie prosto ste maloumni i si4kite mi opiti da vi nabia neshto v tupite glavisi sa bezospeshni...taka che keep on belive hahahah
    btw ne hodia v 4ervilo

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Така..първо по к'во реши,че съм чалгарка ,скъпа ?!
    Би ли ми обяснила ? Е тва е да си кух.
    От къде знаеш ,че не съм пробвала ?
    Ми да пушила съм коз.И к'во ?
    Трябва да се чувствам велика?Нещо повече от останалите..?Глупости.
    И ако искаш толкова да знаеш,не пия.
    От теб просто струи интелигентност,да знеш

Говоря защото знам.
    Бившата ми компания и те бяха на козче...до едно време.
    После почнаха да се друсат и боцкат.
    След това почнаха да крадат и мамят.
    Един от тях в момента е със ословна присъда зарди измами.Точно за да спечели пари.
    Всичко това почна от 'невинното' козче.И те казваха,че никога няма да минат на друго...но минаха,нали !?
    ne mi vikai skupa be kravo!!!tfa 4e bifshata ti kompania sa bili propadniaci az nishto ne moa da napravia sorka.....ne me boli dali si 4algarka ili ne znam si tam kfa selianka tupa..i da ti kaja li4i si po glupavite postove kolko si probvala,puk i tuk ne govorim samo za koz taka 4e zemi mlukni..hahah

Абе всички друсалки в канавките и да не се подават много-много!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Ама смешна пикло ела ме накарай да млъкна.
    Тва ,че си тъпа и не знаеш как да се защитиш аз не съм ти виновна.
    Щото ако имаше малко акъл нямаше всяка втора дума да ти е псувня.
    И,да пак казвам-пробвала съм не веднъж

Селянка ще викаш на майка си.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ама смешна пикло ела ме накарай да млъкна.
    Тва ,че си тъпа и не знаеш как да се защитиш аз не съм ти виновна.
    Щото ако имаше малко акъл нямаше всяка втора дума да ти е псувня.
    И,да пак казвам-пробвала съм не веднъж

Селянка ще викаш на майка си.
    abe are hoi se kefi na slunceto

Guest
    ОК предавам се . Преебахте ме яко с тия обиди, направо ме е яд че не зимам наркотици .

Не се кефя на такива глупости.
    Няма ли да ми отговориш !?
    Гледам,че за горния пост ти отне цял ден да го измислиш.
    Ся пак се измъкваш...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от WannaBe
    И к'во излиза,че ние сме безмозъчни щото не се тровим ли ?
    Интересна логика...ако изобщо може да се нарече логика
    Земи се скрий някъде щото май и ти не знеш к'во пишеш
    Сега си на козче след време ще минеш на друго.
    То така се почва
    si4ki suxxx be ne razbirate li 4e ne zaduljitelno da minesh na po-tvurdo............
    Ако 10 дена козиш по 10 пъти на ден,изведнъж тревата престава да те хваща и ти се приисква да продължиш на хапове.Казвам ти го от личен опит.И недеи се гордеи толкова много че взимаш амфети,щото то вобще не е за гордост...
    Как ше не е горост бе, не виждаш ли че госпожата вече се има за голяма и за супер купонджийка, и как да не е вярно като снощи петък вечер некой смешник я е завел на пейката в парка, купил и е едни готини хапченца и после и е спукал путката от ебане на таванчето в на баба му блока а тя е била толкова опиянена че само е викала - още ощеее хубаво ми ееееее. Най готино е да ебеш наркоманка в тва съм с уверил .
    ne sum kazala 4e se gordeia s tfa samo iskah da se razbereme za niakoi neshta
    bonbonite si gi ziam sama i ne mi gi davat mekfi "smeshnici"
    ne se eba po peikite
    i da...naistina e iako da se ebesh na bonbon ima daje pesen za tfa one night in new yourk city

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SkiT
    Кой младеж бе малолетен капут?!
    Пък твоя въпрос е равносилен на моя въпрос-Баща ти лий голяма путка че да та напрай такъв крив и глупав или майка ти е била наркоманка-курва и сега тий тъпо че аз си пуша тревица а ти бийш чекий на 12-годишната ти пишка?
    Проявата на агресия може да стане по силна при случай че ви видя малолетните мутри неразбиращи квой живот и си мислейки че аз съм вкарал филма,а всъщност вие не сте излизали от този филм
    Извинете. Нямах намерение да обидя чувствителната Ви натура. Баща ми не се казва "Лий" и за пореден път казвам - на 34 съм Пълнолетен съм Работя за FBI Проявата на агресия определено ще от наша страна, защото изхода от битка между desert eagle и скейтборд е очевадно ясен, desert egale wins. Вие така или иначе ще бъдете под голямо въздействие на наркотици и няма да знаете къде се намирате, както в момента когато сте писали това мнение. Най-лошата употреба на марихуана е тогава, когато сте болен и от Синдром на Дебил, както във Вашия случай. Идете на лекар и на психотерапевт, за да не ви водим ние при федералните доктори с белите престилки

Guest
    Колега накрая ще стане касапница като в Атланта Пак ни чакат тонове бумаги за писане

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Колега накрая ще стане касапница като в Атланта Пак ни чакат тонове бумаги за писане
    Kажете на Агент Скинър, че рапортът ми ще бъде готов до Сряда

смех! чакай, ще го повторя с Caps Lock: CMEX!
    защо ми е толкова смешно? защото има двама-трима, които са перкали и знаят, че няма нищо страшно (ако не се прекалява), но има и цяла една агитка, която дрънка глупости (^I don't give a fuck^, sexy, и мен ме боли, но и ти си от тях), а онези двамата не могат да ги оборят! как да не ти стане смешно? явно цялата ми представа за хората, които не се страхуват да пробват нещо по-различно, е била погрешна... защото вие, драги ми душици, още мислите по детски (може би си има и причина, знам ли). бих могъл да се впусна в дълги и широки обяснения за вредата от наркотиците, за пътя към почетна титла Херцог и за ролята на волята, но не ми се занимава. затова ще се изявя като безпристрастен рефер и ще кажа: 1:0 за коалиция антидрога...
    за оплаквания: pop@armenia.com

Guest
    Бяте пробвал съм доста неща от пушене на чай и валерианче, през наргиле, през разни адреналинки, до венозен морфин но той имаше смисъл щото беше с медицинско приложение както и да е... дори и разни други работи, изобщо не съм мила душица както ме описвате знам какво е наркотик много добре, обаче това което няма да търпя е некъв насран келеш дето кара дъска за гладене с колелца и неква курва на повикване да ме обиждат както и моята добра приятелка Саня, и на всичкото отгоре да имат смелостта да твърдят и ДА СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УБЕДЯТ че наркотиците (не само тревата ами и екстазито и анфетамините) са безопасни и едва ли не са много готини и който не ги ползва е задръстен и необразован и кух и "мисли по детски" и пр. при положение че както споменах Стефан и Дамян с които бяхме съученици в 123то Соу "Стефан Стамболов" са вече в гроба, а Оги още се води изчезнал след като стана дилър и смъркаше повече отколкото продаваше. Маруша, Скит а имахте късмета да ви срещна някъде лайнарчета долни знайте че няма да ви считам за хора.

Oyama-no problem, спокс, не е нужно да пишеш с толкова голям шрифт, вярно е, че съм късоглед, ама все пак нося лещи ...
    разбирам какво имаш предвид, но не можеш да не признаеш, че Маруша каза нещо вярно: ако я видиш на улицата най-вероятно няма да познаеш, че фука... поне мен ако ме видиш, никога няма да си помислиш през какво съм минал, на какво съм и на какво ще бъда догодина (кола, кафе и бира )
    съжалявам за приятелите ти (или познатите ти, не знам точно какви са били взаимоотношенията ви) и затова ще ти кажа, че и аз не понасям хора, които по цял ден са напушени или които перкат, регенерират и на следващия ден пак перкат. но определено не намирам някакъв световен проблем в това да изпушиш едно козче след работа или да изфукаш преди някой голям купон... не виждам какво ви пречат и на вас такива хора. все пак всеки сам избира компанията си. неприятното е, че взех да пиша много положително за наркотиците, някои от които, както и сам каза, са доста вреднички (не искам да уточнявам кои), а този форум се посещава от бая мънички хора. хайде, вече съм zipped...

P.P. Маруша, верно е мноого яко да **** на бонбон
    за оплаквания: pop@armenia.com

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ся пак се измъкваш...
    mi az ne sum vidiala da si me popitala neshto 4e triaa da ti otgovariam ama ae pitai hah
    ei drislo,az da ne seda po cial den na kompa kato tebe...nali tria da se nadrusam po niakoe vreme hahahahahahahahahha

убитаци!Трийте ми мненията и после аз как да се защитя...'бал съм ви майката ве!!!!
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Guest
    убитаци!Трийте ми мненията и после аз как да се защитя...'бал съм ви майката ве!!!!
    Спокойно Знаем, че наркотиците Ви карат да говорите така Трябва да идете в някоя комуна Там ще ви помогнат.

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Спокойно Знаем, че наркотиците Ви карат да говорите така Трябва да идете в някоя комуна Там ще ви помогнат.
    ti si za nqkoq klinika za psihi5no GLUPAVi pedali kat tebe i onq drugiq...maloletni keleshi zaribeni po dosietata x i drugi putki maini...q se zastrelqite ve trugnali da mi govorqt za nekvi trevi...vijdal joint sh mi govori!!!

Ся пак се измъкваш...
    mi az ne sum vidiala da si me popitala neshto 4e triaa da ti otgovariam ama ae pitai hah
    ei drislo,az da ne seda po cial den na kompa kato tebe...nali tria da se nadrusam po niako

e vreme hahahahahahahahahha

Абе овца наркоманска...ако искаш 5 пъти си поправи мнението,че си тъпа и не можеш да го измислиш.По цял ден ?Ми не.
    Айде дано умреш след поредната доза..смърт за гадните наркомани като теб

Guest
    Ся пак се измъкваш...
    ei drislo,az da ne seda po cial den na kompa kato tebe...nali tria da se nadrusam po niako

e vreme hahahahahahahahahha

Абе овца наркоманска...ако искаш 5 пъти си поправи мнението,че си тъпа и не можеш да го измислиш.По цял ден ?Ми не.
    Айде дано умреш след поредната доза..смърт за гадните наркомани като теб
    Ма дали нямам жена-убиец .

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    abe deca q se opraite:Pkva e tyz tema:Pkak moje nqkoi da kazva 4e da pu6i6 e typo pri polojenie 4e daje ne znai kvo e:Ptrevata e nai bezobidniq narkotik ako moje tai da se nare4e koito sa6testvyva i zaradi typite zakoni e zabranen:Pmdaa az su6to tvarde 4e ot neq ne moje6 da se varji6:Pna men mi haresva i za tova si q pu6a,kot iskate mislete:Pne smqtam 4ovek koito pu6i treva ili drusa amfetki ot vreme na vreme za narkoman:Pnaqsnu sum vko e narkotik 6otot sum cepila super mn ne6ta tai 4e)za men narkoman e 4ovek koito e varzan i ima abstinenciq i trqa da zema 6otot ne moje da jivei ot bolka:Pi vaprkei tova ne e nqkva dolna i vulgarna duma...prosto 4oveka taka si e re6il

Повече от фен
    Град
    Sofia
    sled porednata doza,a??hehe kolko si zabavna...az 4e she umra she umra...ama niaa da e ot drugs,seshtash li se?!a mnenieto si go popravih shot me murzi da pisha nov post hahaah ma kfo ti obesniaam to tupoto si e tupo...............

Супер фен
    sled porednata doza,a??hehe kolko si zabavna...az 4e she umra she umra...ama niaa da e ot drugs,seshtash li se?!a mnenieto si go popravih shot me murzi da pisha nov post hahaah ma kfo ti obesniaam to tupoto si e tupo...............

Да де и аз тва викам Тъпото си е тъпо.
    Браво...много точно се описваш

Просто ти отне 2 дни да го измислиш
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

abe ob6to zeto narkoticite vodit do ssmart i do nishto hubavo

Бяте пробвал съм доста неща от пушене на чай и валерианче, през наргиле, през разни адреналинки, до венозен морфин но той имаше смисъл щото беше с медицинско приложение както и да е... дори и разни други работи, изобщо не съм мила душица както ме описвате знам какво е наркотик много добре, обаче това което няма да търпя е некъв насран келеш дето кара дъска за гладене с колелца и неква курва на повикване да ме обиждат както и моята добра приятелка Саня, и на всичкото отгоре да имат смелостта да твърдят и ДА СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УБЕДЯТ че наркотиците (не само тревата ами и екстазито и анфетамините) са безопасни и едва ли не са много готини и който не ги ползва е задръстен и необразован и кух и "мисли по детски" и пр. при положение че както споменах Стефан и Дамян с които бяхме съученици в 123то Соу "Стефан Стамболов" са вече в гроба, а Оги още се води изчезнал след като стана дилър и смъркаше повече отколкото продаваше. Маруша, Скит а имахте късмета да ви срещна някъде лайнарчета долни знайте че няма да ви считам за хора.
    i da me sre6tnesh...vse taq...6tom si probval brao na tebe...a i da kaja o6te ne6to..NE SE OPITVAM DA OBEDQ NIKOI 4e da pushish e polezno no kazvam 4e vredata ne e po golqma ot tazi na nikotina i alkohola...az do sq ne sym vudql 4ovek det da umre ot prepushvane bluskaiki se 4elno v nqkoi stulb ili ne6to podobno...a hora pod vuzdeistvieto na alkohol umirat postoqnno!...nqam namerenie da se karam s nikoi ot vas...no vie anget4etata ste glupavi naistina...prosto nemojete da usporite tezata mi 4rez ni6to drugo osven FBI,desert eagle...i nqkvi si tem podobni pulni prostotii...
    Oyama nedei me obijda 4e karam sk8 shoto sum siguren 4e e mnogo po polezno ot tva da sa napivam vsqka ve4er v nqkoq kru4ma-ne mislish li?>...nqmam kvo da kaja pove4e...az ne iskam legalizaciq na jointa shot koit ne pushi-nai dobre,a koit pushi-nqma losho...nqam problem i bez legalizaciq da pusha
    PEACE \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си