- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как сте с финансиите в къщи?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами...идеално...не се ограничавам с нищо,пък и аз по принцип не обичам да харча за щяло и нещяло и затова парите повечето пъти са ми предостатъчно.
в делничните дни получавам по около 5 лв на ден,а събота и неделя вече по 10 някъде...зависи от тфа къде ще ходя.
за лятото нз...сякаш помня по колко са ми давали миналата година ;x
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На повечето им дават 2лв, но това е написано преди 4 години...сега е по-друго положението.
На мен ми даваат за училище от 5 до 10лв, зависи. През ваканцията - както дойде, но в момента не вземам пари, а харча спестеното.![]()
ами идеално не се ограничавам с нищо, пък и аз по принцип не обичам да харча за щяло и нещяло и затова парите повечето пъти са ми предостатъчно и много пъти дори си ги спестявам.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Дават ми по 150лв. на седмица.
Общо 600лв. за месеца.
Харча всичко,че даже и не ми стигат понякога.![]()
На мен ми дават по 3,50 за училище и после като изляза по 1-2-3 и в много редки случей 5 лв....през weekend-да ми дават в зависимост от това къде ходя (нпр. аз кино ми дават 20-25лв.;на волейболен мач(живея във Варна и има) ми дават 15 лв.;и така) през лятото ми дават 2-3 лв...![]()
Не много добре, но сме 5 човека вкъщи от които 3 работят (((в момента 2ма)) брат ми ((не ми е истински брат)) прави ремонт вкъщи. Иначе се справяме.
Мен ме е срам да искам пари от наще, при условие, че баба ми ми дава джобни, ако ида на гости.пък и аз не ходя по кафетата, не винаги ям на даскало, когато излизам през почивните дни взимам към 10-15 лв от мойте и квото похарча ми се връща (в повечето случаи връщам 10 лв) в общи линии... не съм голяма финансова тежест
![]()
Ох не знам...попринцип ми е много неудобно да искам пари от наще въпреки,че винаги когато им поискам ми дават ама винаги,но просто се чувствам страшно кофти да застана и да им кажа "Дайте ми пари"иначе за даскало ми дават по 2-3лв,но аз в даскало рядко ям така че ми остават и после като излизам пак си ми дават и винаги като поискам нещо ми взимат...абе не се оплаквам![]()
Music is my life
На мен ми дават винаги,когато си поискам през ваканцията,но не винаги питат защо са ми.А ако знаят,че ще излизам изобщо нехаят.![]()
Когато съм на даскало,направо ми ги бутат в ръцете,защото имам тъпия навик почти винаги да си забравям джобните.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
що аз не съм така..Първоначално написано от vampire_girl_
дават ми определена сума месечно,и никога не ми стигат парите. :/
добре сме финансите
като мама и тати са мастери
и имат добри работи
и аз като помагам...
Аз си имам издръжка за дето съм дете на дипломат и се налага да живея в чужбина, т.е. в България и винаги си ми остава от нея, така че от нашите пари не искам.
За училище по 20 на ден горе доло ама се пак такситата зимат доста,така че чисто за мен около десет , а за излизане колкото поискам![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
дават ми определени пари и ако свършат ми дават пак хаха![]()
ама не харча като жена с картечница защото все пак имам цели и си събирам пари
общо взето имам възможност да си купя каквото ми хареса ...
достатъчно са ми финансите![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
Май ти се чудиш за перото, ама айде...
![]()
Аз получавам скромните 10лв. на седмица за у-ще и ми стигат, представ' си!Иначе отделно са за излизане, ама и там не получавам много. Иначе дрехите пак са на отделна купчина.
П.П. Обаче на мен не ми трябват пари за такси, градски транспорт... И не уча в друг град, а в същия, в който живея, а това си е фактор.
и при мен е същата работа,ама има време да се науча как да си ги разпределям ,така че да ми стигат.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Няма да изпадам в подробности, но не се оплаквам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
3,3.50lv за учелище.Като се махнат пътните от тях става 2 лв. чисто 2.50 и така иначе ако има дават,като ми трябва,само дето аз не си искам ако не ми е много наложително.Като цяло нормални са за сега финансите,но да се надяваме да станат по-добри и по-бързо да ставам политик или някакъв друг мошенник и аз да мога да се нареча българин![]()
+1Първоначално написано от ArrowsOfDeath
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Малее,шапка свалям на хората където се оправят с по 10-20-30лв+ на седмица !!!
Аз с 100-150лв едвам закърпвам,но не се оплаква.Ако не харча нон стоп луди пари за дискотеки и дрехи сиг и аз ще се оправям с по 20-30лв....
Първоначално написано от sweetsunshine