.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 171
    Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ами...идеално...не се ограничавам с нищо,пък и аз по принцип не обичам да харча за щяло и нещяло и затова парите повечето пъти са ми предостатъчно.
    в делничните дни получавам по около 5 лв на ден,а събота и неделя вече по 10 някъде...зависи от тфа къде ще ходя.
    за лятото нз...сякаш помня по колко са ми давали миналата година ;x
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На повечето им дават 2лв, но това е написано преди 4 години...сега е по-друго положението.

На мен ми даваат за училище от 5 до 10лв, зависи. През ваканцията - както дойде, но в момента не вземам пари, а харча спестеното.

ами идеално не се ограничавам с нищо, пък и аз по принцип не обичам да харча за щяло и нещяло и затова парите повечето пъти са ми предостатъчно и много пъти дори си ги спестявам.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Дават ми по 150лв. на седмица.
    Общо 600лв. за месеца.
    Харча всичко,че даже и не ми стигат понякога.

На мен ми дават по 3,50 за училище и после като изляза по 1-2-3 и в много редки случей 5 лв....през weekend-да ми дават в зависимост от това къде ходя (нпр. аз кино ми дават 20-25лв.;на волейболен мач(живея във Варна и има) ми дават 15 лв.;и така) през лятото ми дават 2-3 лв...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Не много добре, но сме 5 човека вкъщи от които 3 работят (((в момента 2ма)) брат ми ((не ми е истински брат)) прави ремонт вкъщи. Иначе се справяме.

2 на ден.
    нито повече, нито по-малко.

Мен ме е срам да искам пари от наще, при условие, че баба ми ми дава джобни, ако ида на гости. пък и аз не ходя по кафетата, не винаги ям на даскало, когато излизам през почивните дни взимам към 10-15 лв от мойте и квото похарча ми се връща (в повечето случаи връщам 10 лв) в общи линии... не съм голяма финансова тежест

Ох не знам...попринцип ми е много неудобно да искам пари от наще въпреки,че винаги когато им поискам ми дават ама винаги,но просто се чувствам страшно кофти да застана и да им кажа "Дайте ми пари"иначе за даскало ми дават по 2-3лв,но аз в даскало рядко ям така че ми остават и после като излизам пак си ми дават и винаги като поискам нещо ми взимат...абе не се оплаквам
    Music is my life

Зависи.Ако ще се ходи някъде - примерно на разходка в Албена или Златните - 70-80 лв. са ми достатъчни.
    За даскало 5-10 лв. някъде,а за билети отделно.
    Иначе не харча повече от 20-30 лв. като не ходя никъде...

Обикновено се караме,защото НЕ искам пари,а те ми ги бутат...

Град
    Бикини-Ботъм
    На мен ми дават винаги,когато си поискам през ваканцията,но не винаги питат защо са ми.А ако знаят,че ще излизам изобщо нехаят.
    Когато съм на даскало,направо ми ги бутат в ръцете,защото имам тъпия навик почти винаги да си забравям джобните.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_

що аз не съм така..

дават ми определена сума месечно,и никога не ми стигат парите. :/

Мега фен
    Град
    Earth...
    добре сме финансите
    като мама и тати са мастери
    и имат добри работи
    и аз като помагам...

Град
    Марс & Сатурн
    Ами добрее

Град
    Екатеринбург, Русия
    Аз си имам издръжка за дето съм дете на дипломат и се налага да живея в чужбина, т.е. в България и винаги си ми остава от нея, така че от нашите пари не искам.

Град
    Plovdiv
    За училище по 20 на ден горе доло ама се пак такситата зимат доста,така че чисто за мен около десет , а за излизане колкото поискам
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    в света на приключенията ..
    дават ми определени пари и ако свършат ми дават пак хаха
    ама не харча като жена с картечница защото все пак имам цели и си събирам пари
    общо взето имам възможност да си купя каквото ми хареса ...
    достатъчно са ми финансите

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Пфффффф, мнооого ми е кофти тая тема, защото не е редно някои келеши да се чудят какво перо да си забучат в задника, а други да връзват едвам двата края.

Като ви чета просто оценявам колко много правят майка ми и баща ми за мен. Та 40 - 60 лева на седмица за училище. Отделно съботи, недели, дискотеки и кафета, което са си още 40, горе-долу, а през ваканцията и много повече. Отделно 400 лв. ми е училището на месец. И дрехи, и обувки, и телефони и стана дявол на магаре. И отделно винаги имам в мене около 50 - 60 лв буфер за таксита и други щуротии, ако ми потрябват, които после ми възтановяват. Но пък ми е забранено да работя, въпреки че си бях уредил страхотна работа и за два месеца щях да си докарам 8000.
    Май ти се чудиш за перото, ама айде...
    Аз получавам скромните 10лв. на седмица за у-ще и ми стигат, представ' си! Иначе отделно са за излизане, ама и там не получавам много. Иначе дрехите пак са на отделна купчина.

П.П. Обаче на мен не ми трябват пари за такси, градски транспорт... И не уча в друг град, а в същия, в който живея, а това си е фактор.

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_

що аз не съм така..

дават ми определена сума месечно,и никога не ми стигат парите. :/
    и при мен е същата работа,ама има време да се науча как да си ги разпределям ,така че да ми стигат.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Няма да изпадам в подробности, но не се оплаквам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Зле.
    Audio ergo sum

3,3.50lv за учелище.Като се махнат пътните от тях става 2 лв. чисто 2.50 и така иначе ако има дават,като ми трябва,само дето аз не си искам ако не ми е много наложително.Като цяло нормални са за сега финансите,но да се надяваме да станат по-добри и по-бързо да ставам политик или някакъв друг мошенник и аз да мога да се нареча българин

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Зле.
    +1
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Малее,шапка свалям на хората където се оправят с по 10-20-30лв+ на седмица !!!
    Аз с 100-150лв едвам закърпвам,но не се оплаква.Ако не харча нон стоп луди пари за дискотеки и дрехи сиг и аз ще се оправям с по 20-30лв....
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си