.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Малко мазохистски въпроси

Такамз... Първо искам да обясня, че в тази тема въобще не искам да ми четете морал - ако тва искате да направите, просто не пишете.

Сега ето ми и въппросчетата:

1. Вярно ли е, че драскотина, направена с нажежен нож остава завинаги? Бях чувала такова нещо и искам да видя дали е вярно, но няма да има смисъл ако се нарежа и нищо не стане. Е тва искам да си напиша

Има ли някакви вени, глупости, от които може да ми стане нещо тук?
    [/b]
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Сериозно отговарям:
    1. Зависи колко дълбноко се порежеш с ножа... тоест дали само епидермиса или дали стигаш до дермата, което вече сигурно е доста болезнено. Но според мен доста е възможно да остават вечни белези...
    3. Там няма вени очевидно... няма какво да ти стане...

И все пак що не се занимавате с нещо друго!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

devil4e аз се кефя на белези. Пробвай тъкмо ще разберем какво ще се получи.
    hell

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Тфа е яко наистина ти остава белег правила съм го ама по хубаво недей сама...[/i]
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Белег определено ще ти остане,ама що не си напраиш татус...тъкмо повече ще се вижда,а и ще е по-готино,щот сама няма да успееш мноо добре да си го напраиш.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Сериозно отговарям:
    1. Зависи колко дълбноко се порежеш с ножа... тоест дали само епидермиса или дали стигаш до дермата, което вече сигурно е доста болезнено. Но според мен доста е възможно да остават вечни белези...

10х за отговора. Но аз повече се интересувах за нагрятото. Иначе, аз имам белези, които ще останат, като ги снимам ще ви покажа. Но съм се рязала само на глезените и на ханша. А, колкото до заниманията, тва е името на момчето, което обичам на китайски. Просто искам да го направя, тъй като вече знам, че наистина го обичам.

Цитирай Първоначално написано от MachineHead
    Ще кажа какво е станало, след като го направя

Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Тфа е яко наистина ти остава белег правила съм го ама по хубаво недей сама
    Ей, супер, значи ще стане :P А кой да ми го направи ?

Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Белег определено ще ти остане,ама що не си напраиш татус...тъкмо повече ще се вижда,а и ще е по-готино,щот сама няма да успееш мноо добре да си го напраиш.
    Супер. А, колкото до тасуса - не искам да си правя просто. Не че ме е страх или нещо такова, просто някакси смятам, че така е по-правилно. А и ако майка ми види татуировката ще ме убие, а тя знае че се режа. А и ми трябват кинти.
    Чао, Алекс!

Ам само да ти предложа нещо...примерно преди да си го напраиш с нож или с квот ще си го праиш мое с по-дебела игла леко да си го очертаеш,за да стане по-красиво...тва даже не боли
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Ам само да ти предложа нещо...примерно преди да си го напраиш с нож или с квот ще си го праиш мое с по-дебела игла леко да си го очертаеш,за да стане по-красиво...тва даже не боли
    Даде ми добра идея Смятах да го направя с фолмастер Са ще потърся дебела игла и ще го направя утре-другиден
    Чао, Алекс!

Град
    plovdiv
    Доколкото аз знам, за да остане белег трябва да махнеш коричката, когато разрязаното зараства, поне една позната така си беше напраила сърчице ....
    ~-=iLLuSiON=-~

~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~

Guest
    kaji dali e stanalo posle

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Сериозно отговарям:

10х за отговора. Но аз повече се интересувах за нагрятото. Иначе, аз имам белези, които ще останат, като ги снимам ще ви покажа. Но съм се рязала само на глезените и на ханша. А, колкото до заниманията, тва е името на момчето, което обичам на китайски. Просто искам да го направя, тъй като вече знам, че наистина го обичам.

Супер. А, колкото до тасуса - не искам да си правя просто. Не че ме е страх или нещо такова, просто някакси смятам, че така е по-правилно. А и ако майка ми види татуировката ще ме убие, а тя знае че се режа. А и ми трябват кинти.
    това ако искаш да го направиш за едно момче просто според мен е голяма глупост! С тази драскотина или каквото и да е е тъпо щото първо, представи си ако се случи нещо и се оставите какво ще правиш? Това също ми напомня на нещо....ъъъ.... кфо бешее... аааа всеки втори циганин дето на ръката му пише Айше, а в момента е женен за Григория... А и също е тъпо, щото с това доближаваш момчето прекалено близо до теб - тоест ако стане нещо и трябва да се разделите (примерно хареса някоя друга или каквото и да е) то на него ще му стане голям шит понежи си направила такова нещо за него, а той пък да те зареже.... абе мое мнение - недей

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    zZ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимен
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Сериозно отговарям:

това ако искаш да го направиш за едно момче просто според мен е голяма глупост! С тази драскотина или каквото и да е е тъпо щото първо, представи си ако се случи нещо и се оставите какво ще правиш? Това също ми напомня на нещо....ъъъ.... кфо бешее... аааа всеки втори циганин дето на ръката му пише Айше, а в момента е женен за Григория... А и също е тъпо, щото с това доближаваш момчето прекалено близо до теб - тоест ако стане нещо и трябва да се разделите (примерно хареса някоя друга или каквото и да е) то на него ще му стане голям шит понежи си направила такова нещо за него, а той пък да те зареже.... абе мое мнение - недей
    Хахахха :P Но аз не ходя с него А и няма да ходя. От 3 години го обичам и въобще няма да го направя заради него, по-скоро заради себе си :P А и няма да му го покажа! То ще си остане само за пред мен.
    Чао, Алекс!

еми щом смяташ че така ще ти бъде по-хубаво тогава направи го , но ако не си сигурна недей да правиш нищо. Успех

Възможно е, но зависи от силата, с която го правиш и колко навътре ще го направиш. Можеш да пробваш с кибритена клеча - 100% остава, но помисли дали ще ти харесва ЦЯЛ живот?
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Мила_от_Марс
    Guest
    Spored men ne e osobeno dobra ideqta da si obezobrazqva6 tqloto ... Edin den sas sigurnst 6te sajalqva6... Nali ne misli6 4e cql jivot 6te bade6 vlubena vav vaprosniq 4ovek i gordo 6te nosi6 imeto mu izdalbano v kojata ti?

mili4ka ti 4uvash li se kakvo govorish imash li akul da napravish takava glupost no ti si reshavash i zavisi kade shte si go pravish.kato tolkova ti xaresvat belezite si napravi
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Повече от фен
    Град
    HELL
    oooooo samo nedei sama!!!
    vyrvi pri nqkoi po opiten
    ili si capni edin tatoos ...

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Ami az bez najejen noj sum se rqzala i to s brusnarsko noj4e taka 4e ako e najejen sum sigurna 4e 6te stane no i vse pak da e po dalboko.. Ama po hyy nedei si prai takia gluposti

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Trqbva trima da te durjat i edin da deystva s noja... Ili da te napiqt do smurt. Ima6 li ideq tva kolko boli?

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    predi 4tiri godini se napih kato prase s edni priateli na edna vila
    imashe kamina , i edno takova kato vilica ( nemoda da se setq kak se kazwashe ) deto se razru4kva jarta
    beshe super nagoreshteno i mi se stori dobra ideq da se jigosam
    na lqvata ruk ot lakutq do ramoto sam kato zebra za 4tiri godini ne sa se mahnali ni nai malko ......
    piani hora s sposobni na vsi4ko

a v tvoia slu4ai mislq 4e prosto trqbwa da si namerish nekoi da re rezne endo hubavo
    te poebe
    a ne da se zanimavash s glupozti

a tva mi stana nai smeshno prosto
    "Ia maika mi znae 4e se reja"
    hahah
    ebem ti i familiata 4esno
    ae su zdrafe .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    predi 4tiri godini se napih kato prase s edni priateli na edna vila
    imashe kamina , i edno takova kato vilica ( nemoda da se setq kak se kazwashe ) deto se razru4kva jarta
    beshe super nagoreshteno i mi se stori dobra ideq da se jigosam
    na lqvata ruk ot lakutq do ramoto sam kato zebra za 4tiri godini ne sa se mahnali ni nai malko ......
    piani hora s sposobni na vsi4ko

a v tvoia slu4ai mislq 4e prosto trqbwa da si namerish nekoi da re rezne endo hubavo
    te poebe
    a ne da se zanimavash s glupozti

a tva mi stana nai smeshno prosto
    "Ia maika mi znae 4e se reja"
    hahah
    e**** ti i familiata 4esno
    ae su zdrafe .

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Мила_от_Марс
    Spored men ne e osobeno dobra ideqta da si obezobrazqva6 tqloto ... Edin den sas sigurnst 6te sajalqva6... Nali ne misli6 4e cql jivot 6te bade6 vlubena vav vaprosniq 4ovek i gordo 6te nosi6 imeto mu izdalbano v kojata ti?
    мисля,че си права :P

Голям фен
    awe opitval sam s nagrqta igla po racete... ama sled 3 meseca iz4ezna..
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    някой те е метнал - пове4ето белези в един момент из4езват и аз съм се рязала по ръцете, ама те минават и до 3-4 месеца из4езват разрезът трябва да е доста дълбок, а не само да се надереш да си пусне6 кръв и после да му махнеш кори4ката - тея се махат от един два плажа и кви са тия глупости - Нажежен нож - нормална ли си ? не стига 4е ще умре6 от болка, може6 да си напраи6 супер гадна инфекция пък няма да ти остане и белег - не върши простотии
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

QAKO OBEZOBRA ZI SE CIALATA SASIPI SE SAMO TAKA I POSLE DA DOIDE6 DA TE VIDA PLS
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си