Цитирай Първоначално написано от rosskata
Цитирай Първоначално написано от morsmordre

Винаги има нови и нови, които се стават мегафенове за три дена и си мислят, че са стари форумци и започват да се правят на кой/я съм аз , а след месец-два вече са спрели да пишат във форума.Има ги такива!И то много![/b][/i][/color]
И за теб нещо- това, че някои не пише вечно във форума, не значи, че е тъп или че не заслужава да е тук.И въобще много от тези, които се наричат "стари " форумци, защото са тук от доста време (и са доста полезни) станаха мегафенове за доста кратко време(пишейки не само глупости). Пък и не мисля, че някой има смисъл да се прави на "Кой съм аз" само защото има много мнения или е тук отдавна. Важното е какво е направил и доколко е полезен тук ,както и колко му е багажа горе.
Изглежда, не си разбрала какво исках да кажа..странно, напоследък ми се случва доста често..
Не казвам, че има хора, които нямат право да бъдат в този форум.Напротив, всеки може да бъде тук - няма правила за това кой може да бъде и кой не.Казвам само, че се дразня на новите потребители, които стават мегафенове за броени дни, една седмица се правят на интересни и после напускат форума.Какъв е смисълът да флуудят и да развалят форума!??