- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Необичам да нося дънки-мога ли да ги заместя с нещо?
Неприятно ми е да нося дънки, а май всички носят, та мога ли да ги заместя с нещо?То май това е модата![]()
mi moje6 s djinsi,nqkakvi pantoloni,ne vsi4ki nosqt samo danki
Е какъв е тоя тъп въпрос? "Не обичам да пия кафе, а май всички го пият сутрин,какво да правя?"
Носи каквото искаш и какото ти е удобно...модата ти си я създаваш...
Verno,pantaloni,djinsi,poli,...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
апф, че си тъпа ми ако е момче с ква пола ша ходи ве офцо!?Първоначално написано от Eleonora
Тихо бе,еми отде да знам къв е.Ти освен да се заяждаш,може да дадеш и мнени бе...Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами аз съм написал "m" че пуска темата, но не се обиждам, нормално е да стават такива работи.От многоооооооооооо години не нося дънки.Нося каквото си искам, но признайте че с дънки човек особено при м-етата изглежда по секси и се обръща повече внимание на такъв отколкото с анзуг примерно и гуменки.Не ми е до ф-четата просто ми писна да гледат на мен като на нещо ненормално само защото не нося дънки.Даже е имало такива с които съм учил години и са се правели че не ме виждат.Първоначално написано от Eleonora
Ако можете да дадете някакви пикове или линкове, защото и джинси незнам какво е.Не се смейте.На повечето съм ви батко![]()
джинси не мога да ти обясня какво е...
а иначе може с некъф панталон, малко ли са мъжките. а кфо те ебе за шибаната мода, носиш кфот ти е кеф и тфа е ебаси
Любовта е най-висшата степен на омразата
Тук май само жалките гости псуват...леле аахаха!!!!
Тръгни със "Стара кожена туника " и като си помислиш дали си смешен си спомни ,че в древен Рим всички са ходели ткаа![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
нищо
никой не те поглежда и не ти обръща внимание,щото не носиш дънки.толкова си жалък.и не си ли чувал за панталони?!?или носиш само ханцунг и чехли с чорапи.сигурно в твойто село тва е evergreenПървоначално написано от Анонимко
Спестяваш една 50 тарка минимум и отиваш на пазар и първите панталони който ти харесат си ги зимаш.И гледаш да са от някой магазин а не от некоя бутка (за кифлиПървоначално написано от m
).Единственото условие е да са от магазин и тебе да те кефат.Така ще си актуална/ен в близките 6 месеца
P.S. 5:00-----Написах сигурнo 10 мнения за цифра време и сега отивам да спя---УРААААА![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
носи шотландска поличка.
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Каквото ти е удобно!Джинси,панталони....![]()
Би ли ми казал откъде толкова гениалност за да напишеш за почети 3 дни толкова въдържателни 80+ мнения, искам и аз да се науча.Първоначално написано от Roxy
Еееееееее...защо не е както преди. Както обичаше да казва дядо ми (Бог да го прости) "Преди носехме потури, ама имахме мъдури. А са носиме дънки и имаме трънки" Ти може и от по-старомодните да сихихи
![]()
Ами нашите са много старомодни, баща ми прилича по разбирания на дядо ми който още мисли че това което е било преди 89 още е пример за подражание, години ми трябваха за да се светна как са нещата.Абе не е обект на темата.Първоначално написано от Shogi
А по темата, преди няколко месеца мислих да си взема дънки да почна като останалите.Само че майка ми ме изпревади и беше взела някакви нови.Ами не издържах и 30 мин в тях толкова ми беше неприятно.И не смятам и да пробвам.
МИсля че несъм старомоден, а и това е доста разтегливо понятие.
За всички готини ученички,
решението са късите полички!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
спортни панталони![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Има най-различни начини. Панталони, джинси, поли - каквото ти харесва и ти е удобно.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Еми...има мн видове дънки. Провай да ходиш повлечен ако не ти е удобно във впитите. Има секви стилове..аз лично си падам малко повлеч и ходя с анцузи доста често...обаче що се отнася до дънки...те са ми впити..просто...въпрос на удобство![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Носи каквото искаш бе !!! К'во те ебе другите какво носят?
Аз скоро мрънках на наща да не ми зима чалгажийски дрешки, щото сички т'ва носят, а аз няма да съм като тях !!!
хххааах, ма ти от небето ли падаш или си пийвал повечко и накрая клона не те е издържал? не, ве, бъзикам се. ма ти сериозно ли не знаеш кво е джинси?Първоначално написано от Анонимко
![]()
ако и те не ти харесат, носи полички, както ти казах. така всички - и мъже, и жени ще ти обръщат внимание...
:P