Ами...след като правих за пръв път секс - това лято - гаджето ми (с което го правих) ме отвори не само в буквалния смисъл, ами ме впусна в ритъма...т.е. до тогава бях пила само няколко вида алкохол и се бях напивала 2 пъти. След онази "първа нощ", която беше в бургас, защото там прекарах лятото, при баба ми, със него ходехме по барове и дискотеки сяка вечер - почти нон стоп бях пияна и т.н.Тогава почнах да пуша трева и т.н....но важното е, че една вечер с гаджето ми искахме да го правим за 2ри път (логично..) и аз казах още на обяд на баба ми, че ще спа у една Ива. Тръгваме към 19.30 за гаджето ми и срещаме едни приятели и тръгваме към един клуб с тях...решихме,че ще си купонясаме малко и после ще ходим да "спим"...та пихме, пихме, пихме ....и пихме и пихме...и т.н....по едно време гаджето ми реши, че ще пуши трева и аз със него (щеше да ми е за пръв път)
Е, хора не знам кво съм пушила, пила и т.н. но за по-нататък имам накъсани спомени...само отделни моменти...
На сутринта, към 8.30 се събудих във един апартамент, който не знаех на кой е и неква в първия момент се стресирах щот бях гола и викам "мале, кво стана..." и после видях, че и гаджето ми е в леглото до мен и се успокоих (че е той!) и го събудих и той ми каза, че сме във некав негов приятел...и се оказа, че той помнеше много добре какво е станало....е, айде няма да ви казвам подробности