- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Списък на градовете в България по население
Каква е ползата от тази информация ?
Ако е знаниетрудът Ви е напразен
Тук никой не се интересува от тази дума
![]()
I vie ne si vyrshite rabotata.Em napravih priznanie che sym prestypnik,em ne trqbvashe a vie KVO bezdeistvateПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
Бездействат, щот ги е страх да не се окажеш някое извънземно да ги изглъташ!Първоначално написано от CRaZy_IKT
Добра информация!Веднага погледнах родния си град - жалко, че само над 20 000 жители![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
благодаря![]()
полезна информацийка![]()
Мдам, определено ми беше интересно.
"Hominem te esse memento"
10х за инфото.Никога не е излишно да научиш малко повече за родния си град!![]()
Мерси за инфото. Интересно ми беше.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
не е лошо. но за коя дата се отнасят данните? както и да е. за тези, дето не знаят ще кажа, че в тази енциклопедия всеки може да пише и никой не проверява. така че не се доверявайте сляпо на данните. Казанлък, например няма повече от 55 000 души, а там пише:. но както и да е. все пак е яко.61932 - Казанлък
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
С риск да се повторя ще ти благодаря за информацията :>>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
А стига ве, Варна станала колкото Пловдив...Тц,тц,тц, къде остана малкото ни китно градче...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
София е 1 500 000+ ...
Death gotta be easy, 'cause life is hard
УУууу йеее ние сме 14-тииии![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...