- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕ МОЖЕТЕ ДА БАННЕТЕ FBI
е ся..да погледнем от добрата страна-правят смях хоратана мен лично ми харесват ..
1 въпрос:колко сте в 'подразделението' ???
Да ве всеки може да прави смях...,но дали хората ще се смеят....това е друг въпрос!Ако направите едно мое изискване ви признавам за истински агенти!
Та по същество значи!!!
Вдигнете си и двата крака като целта е да се задържите....към 15 секунди във въздуха!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Много ми липсваше! Направо не можех да живея без теб!![]()
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Kato be6e samo edin be6e daje zabavo... Ama ot kude se poqviha ostanalite trima (nay- malko!!!)... Mislq, 4e sa dostatu4no i e vreme da prekratqt razmnojitelniq period...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ti ostavi tva-nikva rabota ne vyrshat.Az sym potencialna opastnost a te si veqt zadnicite i bezdelnichatПървоначално написано от Sinister_Doll
![]()
Сега остава да се появи и онази с кривите крака как и беше името а Агент Скъли(скалата)
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
I az neq chakamПървоначално написано от BlinD^BoY
Krivi li sa i krakata-ne bqh zabelqzala...Kato gledam bez neq sa nishto shtom mene ne mogat da hvanat
Хахах а какви са й мислиш стройни като на...Джесика Алба ли не не ето виж http://www.astro.virginia.edu/class/...der-scully.jpgПървоначално написано от CRaZy_IKT
Temata mnogo pasva na foruma- Teenproblem!
kurov от дата.бг ?![]()
БаУАХхахАхХА
Ауу известни ставаме :![]()
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=517466
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=497115
http://forums.data.bg/viewtopic.php?...er=asc&start=0
Подигравайте се но доста от вас пишат тук,нали?
Да не изброяваме/начело с любимия ви мод/
Lubim mod???Buxaxaxaxa-tuka ste mnogo zabludeniToq pich vsqko mnenie koeto mu vidq me napushva qko na smqh.Inache moga da vi kaja che tuka ima temi koito kyrtq mifki,faqns,parket i dori jelezobeton(onq s prahosmukachkata primerno
)
Aide sys zdrave - btw v data.bg pone znaqt kak da slagat banove![]()
Знам за любовта ви към модовете![]()
Но виж перфектно познавам всички в датата...и хайде да не почвам да показвам теми като например за менструацията на елфите![]()
![]()
Колкото бисери имаме ние,толкова и вие![]()
Междуфорумна война!!!Звучи доста интересно
Абе вие знаете ли за турнира по футбол на форумите а?Що тееновете не си направите тук един отбор?
Death gotta be easy, 'cause life is hard
haahahahПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
vie ste nekfi smeshnici
det jiveqt s nekfi tupi filmi! super tupi ste
i draznite polovinata forum. ne vi li pisna ve4e
be idioti?! proslavihte se i si4ki tuka vi razbraha
4e ste ot "FBI" i 4e ste s spec misiqta da ni oturvete
ot izvunzemnitepff.. i az puk kude sm trugnala da se obqsnqvam na 14godisni pikliovci
![]()
Аз лично съм на 34, останалите колеги ако искат ще си кажат. Тук сме да. Извъземните и организацията И. Д. И. О. Т. са завзели почти целия форум! Нашата работа е да спасим този западнал и жалък форум!Първоначално написано от `cannibal`girl
Това гърл може да си го натикаш отзад..да дойдем да проверим тая работа искаш ли?!?!Само не ми казвай ,че беше на 15-16 годинки...духна ли свещичките вече а моме>!>!! Много се кефя на такива като тебеПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
Да и аз на момиченца като тебе![]()
Сладурана![]()
Ама пикло ти си била страшна ?![]()
Първоначално написано от BlinD^BoY
Първоначално написано от BlinD^BoY
Айде жено тихо![]()
Ах тези комплекси :PПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
Абе болен мозък![]()
Знаеш ли к'во е комплексарщината изобщо !?![]()
Айде като поумнееш ми пиши да си спорим
Ей боклук малък! Самият факт, че си сложил шибана чернилка за аватар е достаъчен да те размажа от бой, но освен това имаш и наглостта да обиждаш бяло момиче на циганка!!! Ще ти еба майката бе педал!Първоначално написано от BlinD^BoY
Чш-ш-ш алоо женственото момченце ..като аре да не се гледаме с белото на очите а(нишо че си BLIND) Неа ми закачаш патенцето да не те изям заедно с мижавото ти псеПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
мрете бе идиоти!
Vmesto da sporim s typacite ot data.bg nie sporim po mejdu si Q TIHO...TIQ OT DATA SE MISLQT ZA MNOGO KOMPETENTNI AMA SYSHTNOST SA TOLKOZ ZLE MILITE
Blind^Boy, искаш ли да извикам тежката артилерияАре да млъкваш
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE