.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Голям фен
    е ся..да погледнем от добрата страна-правят смях хората на мен лично ми харесват ..
    1 въпрос:колко сте в 'подразделението' ???

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Да ве всеки може да прави смях...,но дали хората ще се смеят....това е друг въпрос!Ако направите едно мое изискване ви признавам за истински агенти!
    Та по същество значи!!!
    Вдигнете си и двата крака като целта е да се задържите....към 15 секунди във въздуха!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Много ми липсваше! Направо не можех да живея без теб!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Kato be6e samo edin be6e daje zabavo... Ama ot kude se poqviha ostanalite trima (nay- malko!!!)... Mislq, 4e sa dostatu4no i e vreme da prekratqt razmnojitelniq period...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Kato be6e samo edin be6e daje zabavo... Ama ot kude se poqviha ostanalite trima (nay- malko!!!)... Mislq, 4e sa dostatu4no i e vreme da prekratqt razmnojitelniq period...
    ti ostavi tva-nikva rabota ne vyrshat.Az sym potencialna opastnost a te si veqt zadnicite i bezdelnichat

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Сега остава да се появи и онази с кривите крака как и беше името а Агент Скъли(скалата)
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Сега остава да се появи и онази с кривите крака как и беше името а Агент Скъли(скалата)
    I az neq chakam Krivi li sa i krakata-ne bqh zabelqzala...Kato gledam bez neq sa nishto shtom mene ne mogat da hvanat

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    I az neq chakam Krivi li sa i krakata-ne bqh zabelqzala...Kato gledam bez neq sa nishto shtom mene ne mogat da hvanat
    Хахах а какви са й мислиш стройни като на...Джесика Алба ли не не ето виж http://www.astro.virginia.edu/class/...der-scully.jpg

KUROV
    Guest
    Temata mnogo pasva na foruma- Teenproblem!

kurov от дата.бг ?
    БаУАХхахАхХА

Ауу известни ставаме :

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=517466
    http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=497115
    http://forums.data.bg/viewtopic.php?...er=asc&start=0

Подигравайте се но доста от вас пишат тук,нали ?
    Да не изброяваме/начело с любимия ви мод /

Guest
    Lubim mod???Buxaxaxaxa-tuka ste mnogo zabludeni Toq pich vsqko mnenie koeto mu vidq me napushva qko na smqh.Inache moga da vi kaja che tuka ima temi koito kyrtq mifki,faqns,parket i dori jelezobeton(onq s prahosmukachkata primerno )
    Aide sys zdrave - btw v data.bg pone znaqt kak da slagat banove

Знам за любовта ви към модовете

Но виж перфектно познавам всички в датата...и хайде да не почвам да показвам теми като например за менструацията на елфите
    Колкото бисери имаме ние,толкова и вие

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Междуфорумна война!!! Звучи доста интересно

Абе вие знаете ли за турнира по футбол на форумите а?Що тееновете не си направите тук един отбор?
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    НЕ ! НИЕ СМЕ АГЕНТИ ! ЩЕ РАБОТИМ ДО КРАЯ
    haahahah vie ste nekfi smeshnici
    det jiveqt s nekfi tupi filmi! super tupi ste
    i draznite polovinata forum. ne vi li pisna ve4e
    be idioti?! proslavihte se i si4ki tuka vi razbraha
    4e ste ot "FBI" i 4e ste s spec misiqta da ni oturvete
    ot izvunzemnite pff.. i az puk kude sm trugnala da se obqsnqvam na 14godisni pikliovci

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    НЕ ! НИЕ СМЕ АГЕНТИ ! ЩЕ РАБОТИМ ДО КРАЯ
    haahahah vie ste nekfi smeshnici
    det jiveqt s nekfi tupi filmi! super tupi ste
    i draznite polovinata forum. ne vi li pisna ve4e
    be idioti?! proslavihte se i si4ki tuka vi razbraha
    4e ste ot "FBI" i 4e ste s spec misiqta da ni oturvete
    ot izvunzemnite pff.. i az puk kude sm trugnala da se obqsnqvam na 14godisni pikliovci
    Аз лично съм на 34, останалите колеги ако искат ще си кажат. Тук сме да. Извъземните и организацията И. Д. И. О. Т. са завзели почти целия форум! Нашата работа е да спасим този западнал и жалък форум!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Ооо айде като в датата:
    Юзъри vs Модератори/админи

Няма ли да е хубаво ?
    Блайнд Гърл каква война те гони.Малък скромен спор
    Това гърл може да си го натикаш отзад..да дойдем да проверим тая работа искаш ли?!?!Само не ми казвай ,че беше на 15-16 годинки...духна ли свещичките вече а моме>!>!! Много се кефя на такива като тебе

Да и аз на момиченца като тебе
    Сладурана

Ама пикло ти си била страшна ?

КУЧКА Е МАЙКА ТИ!!!
    А ти вместо да киснеш по форумите....форумджийска кючекджийке...излЕЗ навън да подишаш малко чист въздух ,че си се вкиснала нещо!!!Айде ако не възразяваш..аз имам много по-важни работи...вместо да се занимавам със курви като теб...ела да видим кой е момиче..ела да ти го набия до сливиците ела!!!Може ти хареса и всеки месец да идваш или искаш аз да дойда в София беше нали...СОФИЯНСКИ БОКЛУК си ти и нищо друго!!!с тая опърпаната коса.....приличаш на майка си!
    Айде кучко върви да лапаш и не се занимавай с ПО-ГОЛЕМИ ХОРА ОТ ТЕБ защото ще си намериш майстора...КУРВА ЗАСПАЛА!!!

БРАВО МА !!!
    ВЪРИ НА УЧИЛИЩЕ А ВЕРНО ТО НАБЛИЖАВА ЗА ТЕБ...и питай госпожата ти по бг...на МОМЧЕ вика ли се в ЖЕНСКИ РОД ма КИФЛО!!!
    ЩЕ ТИ ГО НАБУТАМ И ЩЕ ПИЩИШ КАЗВАМ ТИ МЪРШО!!
    Изобщо не ме ебе кога си във форума....ти си си комплексарка..и мязаш на циганка...имам уважение към момичетата..,но към курви като теб никви!!

Айде жено тихо

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Сладурана

КУЧКА Е МАЙКА ТИ!!!
    А ти вместо да киснеш по форумите....форумджийска кючекджийке...излЕЗ навън да подишаш малко чист въздух ,че си се вкиснала нещо!!!Айде ако не възразяваш..аз имам много по-важни работи...вместо да се занимавам със курви като теб...ела да видим кой е момиче..ела да ти го набия до сливиците ела!!!Може ти хареса и всеки месец да идваш или искаш аз да дойда в София беше нали...СОФИЯНСКИ БОКЛУК си ти и нищо друго!!!с тая опърпаната коса.....приличаш на майка си!
    Айде кучко върви да лапаш и не се занимавай с ПО-ГОЛЕМИ ХОРА ОТ ТЕБ защото ще си намериш майстора...КУРВА ЗАСПАЛА!!!

БРАВО МА !!!
    ВЪРИ НА УЧИЛИЩЕ А ВЕРНО ТО НАБЛИЖАВА ЗА ТЕБ...и питай госпожата ти по бг...на МОМЧЕ вика ли се в ЖЕНСКИ РОД ма КИФЛО!!!
    Изобщо не ме ебе кога си във форума....ти си си комплексарка..и мязаш на циганка...имам уважение към момичетата..,но към курви като теб никви!!

Айде жено тихо
    Ах тези комплекси :P

Абе болен мозък
    Знаеш ли к'во е комплексарщината изобщо !?
    Айде като поумнееш ми пиши да си спорим

Guest
    Ооо айде като в датата:
    Юзъри vs Модератори/админи

Няма ли да е хубаво ?
    Блайнд Гърл каква война те гони.Малък скромен спор
    Това гърл може да си го натикаш отзад..да дойдем да проверим тая работа искаш ли?!?!Само не ми казвай ,че беше на 15-16 годинки...духна ли свещичките вече а моме>!>!! Много се кефя на такива като тебе
    Ей боклук малък! Самият факт, че си сложил шибана чернилка за аватар е достаъчен да те размажа от бой, но освен това имаш и наглостта да обиждаш бяло момиче на циганка!!! Ще ти еба майката бе педал!

Сладурана

КУЧКА Е МАЙКА ТИ!!!

БРАВО МА !!!

Айде жено тихо
    Ах тези комплекси :P
    Чш-ш-ш алоо женственото момченце ..като аре да не се гледаме с белото на очите а(нишо че си BLIND) Неа ми закачаш патенцето да не те изям заедно с мижавото ти псе
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    мрете бе идиоти!

Голям фен
    Град
    Vmesto da sporim s typacite ot data.bg nie sporim po mejdu si Q TIHO...TIQ OT DATA SE MISLQT ZA MNOGO KOMPETENTNI AMA SYSHTNOST SA TOLKOZ ZLE MILITE

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Blind^Boy, искаш ли да извикам тежката артилерия Аре да млъкваш
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си