.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Guest
    Тоя шибаняк СляпоМомче повече да се не обажда, че ще хвърчат негърски плитки, носове и джуки!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Aide stiga DE

Леле как опорочихте 2рата тема посветена на агентите. Мен много ме кефят тия агенти, но леко подозирам, че и 4мата са един и същи човек с различни акаунти.

Guest
    Не не сме един и същи човек !
    Скъпи рецидивисти, толкова отчаяно се опитвате да ни убедите, че сме зле и че сме 14 годишни пикльовци.... Става ми смешно ! Накрая ще се побъркате Няма отърване от нас Примирете се преди да се повредите !

Слепеца ние от FBI знаем, че Вие сте хермафродита Михаела от Търново Курвите нямат право на мнение
    Канибалката Вие ще бъдете арестувана за ненормалност и отричане на нормалното !
    Пиърсингът е забранен тук

Guest
    Блинд Бой,страхотни обноски имаш,направо ме разби ...Ебати тъпото дете Както и да е....А за агентите: веднъж е смешно,втори път е забавно,третия път е ДОСАДНО! Въпреки че вече почти свикнах да ви гледам мненията навсякъде

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Блинд Бой,страхотни обноски имаш,направо ме разби ...Ебати тъпото дете Както и да е....А за агентите: веднъж е смешно,втори път е забавно,третия път е ДОСАДНО! Въпреки че вече почти свикнах да ви гледам мненията навсякъде
    Тц тц сорка т'ва беше от мени
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тц тц сорка т'ва беше от мени
    Вашето мнение е манипулирано от главните мозъци на И. Д. И. О. Т.Следователно мнението ви не е ваше, а мислите, че е ваше, следователно това което не е ваше си мислите, че е, а то всъщност не е Извънземните са сред нас!

Guest
    Ауу Мълдър браво, липсваше ми Големи сте свежари агентите, кефите ме.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    леко подозирам, че и 4мата са един и същи човек с различни акаунти.
    Az ne podoziram, sigurna sum... Na purviq mu e stanalo tujno i samotno da go otritvat i poneje tuy ili ina4e si e bil 6izofrenik e re6il da izqvi tova si "ka4estvo" i vuv foruma... Hubavo samo 4e kato strada ot razdvoenie (raz4etrienie mi zvu4i kato tupa duma) na li4nostta, pone ediata li4nost e jenska...

BTW, rasizmut e tupo ne6to, osven ako ne znae6 why the fuck mrazi6 drugite rasi i veri...
    (Ot edna bqla ateistka)

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Мега фен Аватара на machoka
    Пък аз си мислех, че да си упорит е винаги добре..

No way..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си