- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕ МОЖЕТЕ ДА БАННЕТЕ FBI
Тоя шибаняк СляпоМомче повече да се не обажда, че ще хвърчат негърски плитки, носове и джуки!
Aide stiga DE
Леле как опорочихте 2рата тема посветена на агентите. Мен много ме кефят тия агенти, но леко подозирам, че и 4мата са един и същи човек с различни акаунти.
Не не сме един и същи човек !
Скъпи рецидивисти, толкова отчаяно се опитвате да ни убедите, че сме зле и че сме 14 годишни пикльовци.... Става ми смешно ! Накрая ще се побъркатеНяма отърване от нас
Примирете се преди да се повредите !
Слепеца ние от FBI знаем, че Вие сте хермафродита Михаела от ТърновоКурвите нямат право на мнение
![]()
Канибалката Вие ще бъдете арестувана за ненормалност и отричане на нормалното !
Пиърсингът е забранен тук![]()
Блинд Бой,страхотни обноски имаш,направо ме разби![]()
![]()
...Ебати тъпото дете
![]()
![]()
Както и да е....А за агентите: веднъж е смешно,втори път е забавно,третия път е ДОСАДНО! Въпреки че вече почти свикнах да ви гледам мненията навсякъде
![]()
Тц тц сорка т'ва беше от мениПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Вашето мнение е манипулирано от главните мозъци на И. Д. И. О. Т.Следователно мнението ви не е ваше, а мислите, че е ваше, следователно това което не е ваше си мислите, че е, а то всъщност не еПървоначално написано от Axel_f
Извънземните са сред нас!
Ауу Мълдър браво, липсваше миГолеми сте свежари агентите, кефите ме.
Az ne podoziram, sigurna sum... Na purviq mu e stanalo tujno i samotno da go otritvat i poneje tuy ili ina4e si e bil 6izofrenik e re6il da izqvi tova si "ka4estvo" i vuv foruma... Hubavo samo 4e kato strada ot razdvoenie (raz4etrienie mi zvu4i kato tupa duma) na li4nostta, pone ediata li4nost e jenska...Първоначално написано от Блейз Самър
BTW, rasizmut e tupo ne6to, osven ako ne znae6 why the fuck mrazi6 drugite rasi i veri...
(Ot edna bqla ateistka)
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Пък аз си мислех, че да си упорит е винаги добре..![]()
No way..
![]()