- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се съгласили?
ъъъ, bahti glupaFiq Fapros..i s tampon, i bez tampon..se mi e taq, F cikul sum se pak..bati, tolkoZ li ne moe 1 sedmica max da se iz4aka!? ebati glupostta...![]()
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
ква е тая тема ..вие нормални ли сте ?!
![]()
![]()
нито секс нито лизане нито нищо по време на цикъл.....
The muzic is my rescue!
+1Първоначално написано от Barbarona
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи...
Абсурд![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Винаги ползвам тампони и нямам нищо против да го прави, ако той иска и няма проблеми с това.
![]()
Робинята на Quench
Няма проблем за мен, а ако момичето ползва тампони дори няма и да разбереш, че е в цикъл.Първоначално написано от Анонимко
Не басии гнусното![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Знам за момчета, които харесват да го правят. Въпрос на вкус.Първоначално написано от Анонимко
Аз не съм се замисляла, но все пак ако инициативата дойде от отсрещната страна, може би бих се съгласила... не знам.
![]()
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
+1Първоначално написано от ибре
П.П ае лигли не са прайте толкова мноо гнусно то остана и от вашето да ви е гнус и ебахти смеха, бегайте![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Браво мацкоПървоначално написано от darla
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
M ne mislq, che dokato si v cikyl e nujno da se pravqt takiva jertvi ot strana na momicheto i momcheto.. na momicheto zashtoto shte i byde nekomfortno, a pyk na momcheto.. zashtoto e nepriqtno.. cikyla vse pak e 4-5 dena ot meseca... kolkoto i da im se iska ne mislq che e ot problem.. no stava vypros za polov akt, no za lizane.. ne mislq ... ne e tolkova nalojitelno. + tova tozi sekret koito se otdelq.. ne mislq che e za gyltane i ne mislq che e bezvredno!!!
Principno kato s1m cik1l mi e gadno i nqmam jelanie za ni6to a i edva li na mom4eto 6te mu e priqtno
Is everybody going crazy?!?
men sa me :P dokato sam bila v cikal
be6e super
no ne mi te4e6e silno
ne mi puka za maja
vaprosat e 4e mi be6e mn xubavo i svar6ix![]()
Вие вече се чудите какво да измислитеНе не бих дала би ми било неприятно все пак това е периода когато съм гаднярка,злобарка и тросната и не ми е точно до секс...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от LovelyGirl
Не, аз и секс не бих правила в цикълПървоначално написано от Анонимко
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Отвратително
Life's too short.. too short to live it as a bad person!