.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Фен
    Град
    Вкъщи
    Обичам_се кво ми разпраяш че едно момиче на 16 не било готово да стане майка циганките забременяват на 13 14 и нищо им няма.

Guest
    НЕ СЪМ РАСИСТ!!!
    ИСКАМ ВСИЧКИ ДА СМЕ РАВНИ.
    МОЛЯ ВИ СРАВНЕТЕ ЦИГАНИТЕ С НАС БЪЛГАРИТЕ.
    НАКАРАЙТЕ ГИ И ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОКА И ДАНЪЦИТЕ!!!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Да умират ве ебал съм ги в черните резаци нагли. Не ходят на даскало. Нямат образование после ше ми реват че нямало работа за тях. Не плащат ток и вода и квото и да е друго и ше ми реват че били високи данъците и крадът на поразия. ДА УМИРАТ ГАДНИ НАГЛИ ЧЕРНИ ТЪПИ ОЛИГОФРЕНИ РЕЗАЦИ СХИБАНИ НАСРАНИ МЕРИЗЛИВИ ЦИГАНИ.

Mi vqrno e 4e ne si pla6tat ni6to i tova e ogromen problem nito tok nito voda vzemat samo pomo6ti i se vklu4vat v programi za bezrabotni kadeto samo si 4oplqt g*za s izvinenie i posle da trepqt policaii i jelezni4ari tova li 6a mi iskat a???
    Da pusnat zakon 4e moi6 da trepi6 mangali beznakazano staam i zimam AK-47-ka na ba6tata i po4vam nared aaaaaaaaa
    Moje li takiva prostotii samo ot tqh
    Винаги бъди себе си,дори и когато не трябва!

mnogo ste prosti eiiii q pomislete kato sme bili 5 veka tova sa 500 godini pod turska vlast i sme qli turskite pishki do kolko sme balgari vsichko e melez

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Ето за това голям % от българското население ще бяга в чужбина , защото там стандартът на живот е много по висок и много по уважаван отколкото в нашата с извинение ш*бана държава.ЕМИГРАЦИЯ - това е решението , то е ясно че българските политици ги боли оная работа какво става в държавата.Как искате да се предприемат мерки след като в държавата властват само : КОРУПЦИЯ , ПРОСТИТУЦИЯ , НАРКОТИЦИ.С това се изхранва нашата така наречена Република България.Който е отишъл в чужбина - не се е върнал.

П.П Както казва оная бабка в циганското интервю , "Който земи първи пруститутката , партамент , туа унуа.. никой ни гледи.."

Сеп 16, 2005

КЛЮЧ!!

Re: ТРЯБВА МНОГО СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ

Цитирай Първоначално написано от KoHcTaHTuH
    Hora za6to trqbva balgarskite momi4eta da ne zabremenqvat a???
    Tova li e pravilnoto re6enie???
    Samo edno 6te kaja minalata godina v Republika Balgariq sa se rodili 75% cigan4eta 15% bebeta ot drugi narodnosti i samo 10% balgar4eta!!!!!!
    Dogodina se o4akva balgar4etata da sa samo 5%!!!!!!
    A sled deset godini se o4akva na edin rabote6t v balgariq da se padat po 5 cigan4eta na izdrajka i po 3-ma pensioneri!!!!!!!
    Hora seriozno se zamislete za bade6teto na Balgariq
    Az licno ne 6ta da me upravlqvat cigani s obrazovanie ne po-visoko ot 6-7 klas.
    I nai-vajnoto spodelqite tova sas vsi4ki s priqteli roditeli babi dqdovci.Neka vsi4ki znaqt!!!!!!!!!!!
    В момента циганите са около 1 милион от народа на България.
    Младите гледат как да се махнат от тук,остават само пенсионери и цигани.До няколко години ще ни завладеят циганите , българите ш станеме редки като космонафтите ш треа да хода с манарчето на училище. Попринцип фактически нема да се опрайме...тоя Цветан Цветанов почна да прави некфи филми "наглите","факирите" и така натам почнахме да вярваме че нещо се прави у тая държава,но проблема с циганите никога няма да се оправи , те са нявсякъде.Трябва да се "премахнат" всички щото иначе нема да стане циганина като е малък баща му го качва в каруцата и почва да обикаля и да краде , той се учи от баща си и след време почва да прави като него ...

Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 11:58 am

Оооо мадафъка... Защо "ровите" такива стари темички?

КЛЮЧ!!
    It's too late...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От къде вадите тия теми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си