.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    Вкъщи

Немога да измисля заглавие, предавам се!

Тоя machoka къв е ве много зе да се разпорежда. Брао на него поне един модератор да има тука дето да си върши работата като хората. Даваъ в същия дух machoka!

Moderated by machoka
    т. 1 от правилата
    Благодаря.

Guest
    Брао ама закво трие теми ?

Фен
    Град
    Вкъщи
    А да ве искам да кажа още нещо аз не че влизам мн мн фъф форума ама земи направи нещо с тия аватари и подписи че ми бъркат в здравето. Некви уолпейпъри са си сложили за аватари подписи и си ебало майката.

-------------------------------
    Ояма сигурно има за кво да ги трие. Теми от рода на Кои са ви любимите имена или пък игра 3 в 1 или кажете кво мислите за предния са супер кухи и няма смисъл в тях даже не са и зарибявка и сички пишат там само за да трупат мнения нека си трие човека мн хубу праи

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Предлагам съдията да премести темата в "Предложения, похвали и критики към сайта и екипа ни".
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Предлагам съдията да премести темата в "Предложения, похвали и критики към сайта и екипа ни".
    А аз по-свястен от тоз чиито е цитата незнам. Само той май не е заблоден като всички останали

She-Devil
    Guest
    Не ми харесва какво прави тоя човек...ама щом е решил.....какво мога аз да кажа или да направя...НЯМАМ ПРАВА!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    нямам думата!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Речено-сторено.
    Ако имате въпроси за работата ми тук, пишете на ЛС.

Като цяло човека е печен, хуу, че трие флууда, но защо, по дяволите, е толкова учтив?

Цитирай Първоначално написано от MAD-DEVIL
    Като цяло човека е печен, хуу, че трие флууда, но защо, по дяволите, е толкова учтив?
    И аз много съм се чудила за това Струва ми се прекрасен човек, абе вие знаете ли вече какво искате?! Когато не си върши някой работата хленчите, че форума заприличал на незнам си какво и че модовете са тъпи...а когато някой мод си върши работата професионално (това е точната дума за определение на работата му) и безпристрастно - престаравал се едвали не Научете се да цените!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Местните управници трябва да бъдат арестувани ! Всичката власт да бъде предадена на FBI

Град
    БЪЛГАРИЯ
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Местните управници трябва да бъдат арестувани ! Всичката власт да бъде предадена на FBI
    Както и МВР вече.Така значително ще намалее престъпността и безотговорността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си