- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Немога да измисля заглавие, предавам се!
Тоя machoka къв е ве много зе да се разпорежда. Брао на него поне един модератор да има тука дето да си върши работата като хората. Даваъ в същия дух machoka!
Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря.
Брао ама закво трие теми?
А да ве искам да кажа още нещо аз не че влизам мн мн фъф форума ама земи направи нещо с тия аватари и подписи че ми бъркат в здравето. Некви уолпейпъри са си сложили за аватари подписи и си ебало майката.
-------------------------------
Ояма сигурно има за кво да ги трие. Теми от рода на Кои са ви любимите имена или пък игра 3 в 1 или кажете кво мислите за предния са супер кухи и няма смисъл в тях даже не са и зарибявка и сички пишат там само за да трупат мнения нека си трие човека мн хубу праи
Предлагам съдията да премести темата в "Предложения, похвали и критики към сайта и екипа ни".
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
А аз по-свястен от тоз чиито е цитата незнам. Само той май не е заблоден като всички останалиПървоначално написано от morsmordre
Не ми харесва какво прави тоя човек...ама щом е решил.....какво мога аз да кажа или да направя...НЯМАМ ПРАВА!
нямам думата!
Речено-сторено.Първоначално написано от morsmordre
Ако имате въпроси за работата ми тук, пишете на ЛС.
Като цяло човека е печен, хуу, че трие флууда, но защо, по дяволите, е толкова учтив?
И аз много съм се чудила за товаПървоначално написано от MAD-DEVIL
Струва ми се прекрасен човек, абе вие знаете ли вече какво искате?!
Когато не си върши някой работата хленчите, че форума заприличал на незнам си какво и че модовете са тъпи...а когато някой мод си върши работата професионално (това е точната дума за определение на работата му) и безпристрастно - престаравал се едвали не
Научете се да цените!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Местните управници трябва да бъдат арестувани ! Всичката власт да бъде предадена на FBI![]()
Както и МВР вече.Така значително ще намалее престъпността и безотговорността.Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder