.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Бах маа му.Тоя радослав е ебаси ...ъъ..ОлигофренЪ
    Вижте колко добре може да пише...

http://bigbrother.bg/player_profile.pcgi?player_id=12
    xax e ti kvo o4akva6 kato e povtarql PURVI klas dva puti i e bil v u4ili6te za bavno razviva6ti se i sega e jigolo na nego ne mu trqq da pi6e xaxa

Guest
    По данни от разследвания на FBI, риалити шоуто "Големият Брат 2" садържа големи количества "Тъпотин" под формата на невидими радиоактивни лъчи, които облъчват зрителя и го заразяват със "Синдром на Дебил" и го пристрастяват към наркотика "Тъпотин".

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Толко смях не знам как ще го преживея,Само за горкия Радо ме е жал,ама те останалите казаха че ще му дават малко дрехи.Всички ми се струват мноу повърхностни и не виждам кой всъщност ще се нуждае от тия 200 000 лева.та те всички са фрашкани яко с пари.За кво са им още?Ама като им видях визиономиите на тия префурцунени девойчете ...смях,смях...Ся щв ги видим тия богаташи как ще ми доят мляко,ще копаят в градинката,ще хранят кокошките,а и ще си хващат риба от рибарника.яку1Ами нека !Те кво си мислят ?че ще им дадат пак така 200 000 лева за мързела ли?Нека се потрудят малко.Не съм жестока и не искам чуждото нещастие,ама като ги видях кви са сички богаташи,незнам си колко хиляди лева имали,колко кг злато,колко фирми,а за няколко минути си пролича колко са прости. Големи образи има!Усещам че всяка вечер пак ще има поредна доза смях.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Nqkoi dosehsta li se koq moje da e semeinata dvoika ?

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    А аз какво да кажа като едната ми е адашка и то коя...Миглена блах ахахахаха

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    kakto kazah i po gore tova sa ELena i Miro

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Да, аз ще го мисля цяла нощ този екзистенциален за мен и за цялото общество въпрос. Мислете го - важно е!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    --------------------------------------------------------------------------------

Мале какви хора влезнаха в тази къща...аз съм разочарована...и после защо не искам да живея в Бг...Само тъпи, руси мадами, мислеци за пари, коли, мъже и дрешки...! Тези са по-зле от предните! Може ли да питат един - какво обича да прави, а той да отговори, че работи върху себе си и по-точно блъска във фитнесзалата!!! Ужас! От тъпи по-тъпи! И това шоу се харесва на масата българи, значи представете си за какво ниво на интелегентност в БГ говорим! А един пък спал със 180 жени, дал 500 000 лева за заведения и жени, а в главата си няма глам мозък! За друга най-важните вещи били - забележете, моля, не друго а СЕШОАРА ЧЕТКА ЗА КОСА И ПАРФЮМ!!!

Guest
    ubedena sym,che sa elena i miroslav,makar che ne 100%,no veche na mn mesta cheta,che sa te.tiq izrodi,povecheto,ne znam otkyde gi dokaraha,a pyk tiq k*rvi shte se nakefq pyrvi da gi izhvyrlqt - silva - taq e tolkova typa,mozakyt i e kato na mishka,ama nali sq sichki mislqt,che tq e nai-gotinata,a sichki ostanali sa basi zadrystenqcite.elena me kefi mnogo,ne mi izglejda tolkova typo parche da hodi samo po saloni za krasota.ot myjete onq gaden mangal i chalgara zaslujavat da izhvyrchat bez daje da se glasuva,basi prostotiqta,predstavqm si onq prost chalgar da specheli,napravo shte me hvane sram!

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    --------------------------------------------------------------------------------

Мале какви хора влезнаха в тази къща...аз съм разочарована...и после защо не искам да живея в Бг...Само тъпи, руси мадами, мислеци за пари, коли, мъже и дрешки...! Тези са по-зле от предните! Може ли да питат един - какво обича да прави, а той да отговори, че работи върху себе си и по-точно блъска във фитнесзалата!!! Ужас! От тъпи по-тъпи! И това шоу се харесва на масата българи, значи представете си за какво ниво на интелегентност в БГ говорим! А един пък спал със 180 жени, дал 500 000 лева за заведения и жени, а в главата си няма глам мозък! За друга най-важните вещи били - забележете, моля, не друго а СЕШОАРА ЧЕТКА ЗА КОСА И ПАРФЮМ!!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

ааа!!!!!!1 умрях от смях като го прочетох, мерси за смеха!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    Той не е виновен, че е ощетен умствено Но пак е добре като знаем че е бил в училище за умствено изостанали

[quote="leti_cherry"]

Oleeee hahaha mnoo smqh!Pazi boje,koi gi e vzel tiq!!Osobeno toq,kato go vidqh gleda kato grumnat basi tupiq!!Za drugite nemoa da kaja ,6toto ne sum gi vidqla o6te kak se durjat,no toq Rado si e megaprost!!!
    Btw toq bb nemoje da se sravnqva s predi6niq,pomislete!!V predi6niq daje pove4eto me kefeha!Ne mislite li 4e tam si bqha normalni hora ,a tiq sa si ve4e selqci!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Toq BB me razocharova totalno.Ochakvah v kushtata da vleznat ludaci s qko chuvstvo za humor,da pravqt shou(e to ne che sega nqma da e golqmo shou s tiq kato pochnat da doqt ovcete)ama vse pak...Teq dvete Silva i Silviq sa qko tupi p*tki-rusata prosto ne q vijdam kak shte se zahvane s gradinskata rabota s toq manikur deto go ima,a pak drugata e No CoMmEnT.Miglena si e chista SELSKA TEDKA,drugata e kravarka....abe prosto nqmam dumi!A kolkoto do toq Rado-e toq veche verno ubi ribata,kak moje da se qvi v tozi si vid kato znae che cqla BG go gleda?!?I tova ne e vsichko!?Nai-tupoto e che 3 meseca she se razkarva gol tam....tfa e brutalno kak moje da ne mu varnat bagaja?!Dobre che ne ostaviha nqkoq ot k****tata bez bagaj che togava veche neznam kva higiena she podarjat.Minaliq BB beshe mnogo po-gotin-osven che kushatata beshe qka i horata v neq bqha pekani,praveha shou,a ot tiq selqni nemoje da se ochakva nishto drugo osven prostotiq!!!I bas lova che polovinata i poveche shte se otkajat oshte v kraq na purviq mesec-nachelo shte sa silvitata.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Znaete li,mnogo glupavo postapvate kato se podigravate na Rado
    Toi e bavnorazviva6t se,ne e za podigravka,a za sa4uvstvie,Grozno zvu4i ot ustite na vsi4ki vas da go ubijdate
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Znaete li,mnogo glupavo postapvate kato se podigravate na Rado
    Toi e bavnorazviva6t se,ne e za podigravka,a za sa4uvstvie,Grozno zvu4i ot ustite na vsi4ki vas da go ubijdate
    Da dobre bavnorazvivasht e,no togava kakvo pravi tam?!Nali predi tova te minavat prez nqkav psihiatar-zashto sa go dopusnali tam sled kato ne e dobre?!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

По същата причина по която вкараха циганина...
    интеграция / мое мнение /

Guest
    Sestro,i az sum suglasen...integraciq
    Da pokajat 4e uj nqma problem ciganin da vlezne

Guest
    Добре уе, няма ли да кажете на тия дето не са го гледали кво е станало ?

Град
    ®България...®
    abe smqtam 4e nqma da imat problemi s toq ciganina daje moje i da se sprealqt ama puk s toq ЪъЪъЪ neznam kak 6e se razbirat ne im zavijdam

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Добре уе, няма ли да кажете на тия дето не са го гледали кво е станало ?

Участниците са някви курви,цигани,разглезени богаташчета.До един адски противни
    Един който е бавноразвиващсе...влезна само по прашки
    След това всички от къщата гласуваха кой да не си получи куфара през целия си престой в къщата
    Джакпота удари точно бавноразвиващиясе със прашките.Тоест докато не напусне къщата ще си седи само по прашки...щото няма да има друго
    Нямат легла и мебели не разбрах точно как ще спят
    Ще доят овце ..имат си градина и ще отглеждат зеленчуци...
    Ще отглеждат кокошки...някви селски историй
    Супер мизерия

Град
    ®България...®
    Участниците са някви курви,цигани,разглезени богаташчета.До един адски противни
    Един който е бавноразвиващсе...влезна само по прашки
    След това всички от къщата гласуваха кой да не си получи куфара през целия си престой в къщата
    Джакпота удари точно бавноразвиващиясе със прашките.Тоест докато не напусне къщата ще си седи само по прашки...щото няма да има друго
    Нямат легла и мебели не разбрах точно как ще спят
    Ще доят овце ..имат си градина и ще отглеждат зеленчуци...
    Ще отглеждат кокошки...някви селски историй
    Супер мизерия
    xaxa ma taka e ama golqm smqh 6e padne osobenno s oniq ku*veta s perfektniq manikiur e teq ako gi vidq da doqt ovcete i da kopaqt 6te se spukam da se hilq 6e ima samo "oh s4upi mi se nokat oh ne tova ne e za men oh tva oh onova" a do kolkoto razbrah 6te spqt v spalni 4uvali abe veselba

Guest
    Че кво лошо има да има курви и педераси поне секса няма да е мираж.

Град
    ®България...®
    xaxa nqma da e pri polojenie 4e ima legla ma to verno 4e si ima edna specialna staq za tva (predstavqm si kva e ) ama si imame i jenena dvoika vutre taka 4e predpolagam 4e sex 6te ima

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Има едно русо курве, дето по цел ден ше лапа
    и Интер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си