- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother 2 На живо
Коя е женената двойка? Аз не успях да го гледам цялото?Първоначално написано от GLeZoRanA
Абе голяма простотия е тоя биг брадър... Аз се ориентирам към Красавицата и отличникът по Бтв.![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
А тва красавицата и отличника кога почва?
![]()
![]()
и Интер
То к'во е Отличникът опъва Красавицата ли?!Първоначално написано от gazovia
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Всички подобни предавания нямат нищо общо с 'риъл'-живота.Съгласен съм с колегата от ФБР,че съдържат свръхдоза кретенизъм и облъчват направо горките малки деца на България.![]()
БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ
Първоначално написано от Неактивния
НЕ БЕ, КРАСАВИЦАТА ОПЪВА ОТЛИЧНИКА!
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
Mmm kvo shte da e tva...az dori ne sym chuvala za negoПървоначално написано от "Пате
q ma svetnete xixiix
Kolkoto do bugbrotherr....be kefq im sa 4e vkaraha nekvi mamini detenca pri ovcete i koshkite...Vidqhte li fizionomiqta na onaq rusata silva li e kva kyt vleze v kyshtata...xaxxaxa....a milata "Pyrvoto neshto,koeto shte napravi kato vleze v kyshtata e da se gmurne v baseina"...xaxxaxaxaxaEi tva beshe qko...Men inache za sq me kefqt samo Silviq,Elena i marian..dano sym im zapomnila imenata de
Iskamm da gi vidq da doqtttt xaxaxa
SAm0 rad000!
Красавицата и отличникът е зето от хамериканското шолу "Beauty and the Geek" вкарват 10 задръстени мъже (некви физици химици яко учени) и 10 топмоделки некви фолпевици манекенки купонджийки ала бала...и целта е жените учат мъжете как да бъдат отворени със жените да са купонджи и пр а мъжете учат жените на формули тореми и трактатиабе шолу.
ei tva mi zvuchii mnoo qko...i koga shte pochvai v ramkite na kolko vreme shte e gore dolu
![]()
идеални хора няма ама ти пък вече прекали тоз такъф оня онакъф само дебеланката май ти ареса да не избиваш комплекса ?!?!?Първоначално написано от MAD-DEVIL
Първоначално написано от GLeZoRanA
Ei hora nedeita taka,vie ne go poznavate choveka
verno,che ne trqbvashe da vleze s prashki,ama nali e SHOY,nali tova iskahte,a sega nedovolstvate
a i nqmate pravo da govorite za tova ,che e negramoten,vie neznaete kaw jivot e imal,i naistina mu pojelavam da ima pove4e uspeh...
ne vi i pojelavam da ste na negovoto bivsho mqsto,a i znaete li toi e mn dobar i na nikomu ne e napravil zlo..
i e mnogo bedno momche,a i bi trqbvalo tezi pari da gi spe4eli nqkoi beden,a ne razglezeni bogatash4eta,te taka i ina4e si imat tezi pari ot mami i tati..
Първоначално написано от GoLdEn`GirL
E ta shto kato che li v parvoto shou nqkoi ne se sablqkoha goli kato NAIDENCHO(ot prost po prost)i to dori bez bokserki i se gordeeshe s malkiqt si chlen-XEXEXEXexe smqh brat ,smqh...to togava ne gleda cqla BG,a samo ti nali? aide bez prostotiq?!?
Не говорете за нед, той, за разлика от вас, Е легенда.
Първоначално написано от GLeZoRanA
az pa mislq ,che tochno ot jenenite nqma da se vidi seks,vij ot Marianch0 i nqkoi kurvichka po moje...
Taka....togava Naiden se sableche edin edinstven put i samo za malko, a tozi Rado shte se razkarva taka 3 meseca(e vqrno shte mu davat nqkvi drehi ama..toi vleze taka v kushtata,sumati hora go vidqha),a kolkoto do malkiq chlen na naiden-tuka mai izbivash kompleksi.Plus tva Ned pone umeeshe da pravi shou,a ot tiq tuka nadali she vidime takova!Първоначално написано от Анонимко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абе...рано е още...Първоначално написано от GoLdEn`GirL
може и да е интересно...
ама,мен ме тварят тея предавания..такава фенщина виждам от страна на братчедките ми,техни връстници..абе много хора...тва да се вманиячиш в едно предаване..не е нормално за мен
Ама..нали и това е целта на самото предаване...да го гледат колкото се може повече хора,да гласуват..после да си купуват рекламни материали...и т.н. Всичко с една цел
![]()
Да ти вземат парите! Еми..на мене ми е скучно и тъпо пък да гледам...някакви пълни селяни...и кoкони..как ще "пребиваават" в къщата на "Тъпия БраТ" ...надали ще го гледам и 5 пъти![]()
![]()
Q STIGA GLUPOSTI!!!!!!! Rabotela pri brat ti, tq nali si kaza kade raboti, V HOTEL a ne v OFIS, raboti kato RECEPCIONISTKA ne kato SEKRETARKA, sptere da si izmislqte veee!!!!!!!!!!!Първоначално написано от GLeZoRanA
E mnogo qsno 4e e tai....ot 3 meseca...kazaПървоначално написано от GLeZoRanA
Ako go nqma6e toq klip na koito da si kaje kade e rabotila i OT KOGA E TAM, 6tqh da ti povqrvam, ama ti prepora4vam da go izgleda6 pak...6toto ne si v krak s materiala, ama kato go izgleda6, da ne kaje6 4e 3-te meseca, vsa6tnost sa bili 6 i t.n.Stiga ste lagali be hora, 4udite se kak da izglejdate po vajni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
az puk smqtam che tva BB i predi i sega si ostava nai golqma prostotiq . super tupo predavane . v purviq BB oneq murzeli po cql den sedqha i nabivaha . verno che pone v toq shte vurshat nekva rabota i moje i da si zaslujat parite ama tiq trite deto se mislqt za mng prekrasni na burzo moje da se iznesat ot ku6tata p0o cel den she se oplakvat c-c-c-c-c nqmam dumi onova rusoto silvi shteshe da se razreve kato vleze v kushtata i vidq gradinata a kak mislite shte ospee na ocelee celi 3 meseca tam TcYk nevuzmnojno ili pone az ne vqrvam da uspee puk chudesa stavat znae li nqkoga chovek
Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..
Абе легенда супер педерас еПървоначално написано от Oyama-no problem
Тва лято докато си ходим по ндк ни изкача и почва да ни свири с някво от тия дето са като флакони ма издават много силен шум кат ги натиснеш.Тогава така ме стресна че щях да умра направо.Даже тия дни ни даваха в някво предаване,което така и така не можах да гледам...
a gei edva li e ama se pak toi i groshi praveha shouto v BB1Първоначално написано от WannaBe
Превземай всичко що ти пречи,мрази,обичай и живей,бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей..
Абе като не ви кефи никой не ви кара да го гледате А ОСТАВЕТЕ ТИЯ ДЕТО ГИ КЕФИ ДА СИ ГО ГЛЕДКАт! А найден ако не правеше селянии нали никой нямаше да говори за него, а вече след една година още се плямпа.
a to nikoi ne gi spira da go gledat nie samo komentirame puk i mnogo qsno che she se plqmpa ooshte za ned to drug nikoi ne e pravil takiva prostotii kato negovite ..Първоначално написано от Oyama-no problem