.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Баси разглезените богаташчета
    А с този....циганин избиха рибата просто
    Но спох...човека е завършил 8 клас
    Колко беше противен клипа му...омг
    А изгарям от желание да видя как силвия и другата лигличка ще доят овцете
    Браво, мацка, и аз това чакам да видя Леле, как се кефя, че са събрали само богаташчета (почти, без 1) в тази кочина и ще трябва да се трудят доста за да оправят положението Особено това момиче Силва - не я виждам нито ден там То сега й е весело, но след този "челен сблъсък с реалността" едва ли ще остане без последици
    А Радо го съжалявам, много е тъпичък горкия, а и го прецакаха...Дано се завърти нещо интересно скоро
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

аверчето
    Guest
    здр. :P

ще кажа по нещичко за всеки.
    Елена тя ми е любимката! Естествена, сладка, СЪГРАЖДАНКА, умничка и... според мене е най-готината от жените в къщата.
    Звезделин ( Вего ) ами пич изглежда нищо, че е на 40. Пекан тип! Надявам се да е такъв де! Това ми е първтото впечетление.
    Иван тои малко ми напомня на Виктор. Амбициозен човек, но изглежда малко скучен и все пак мисля, че ще намери обща тема с много от хората в къщата, защото доста е видял.
    Ирена Едва ли ще се погуди с женската част от къщата. Било то заради възраста или разбиранията... предчувствам скандали.
    Мариян адския пич! симпатичен и естествен печелившата комбинация. И естравагантен пропуснах.
    Миглена типична селянка и расистка!
    не ми допада ВЪОБЩЕ! Бих казала, че не я трая даже. Ограничена е !
    Миро сладур! и добричак
    Недялко тъпи изказвания, тъпо държание, самохвалко, има абсолютен селски акцент и много ме дразни.
    Петко Ами... тоя пич ме кефи! Просто е шматка, а пък аз харесвам такива хора! И е... сладък! Нисичак, дебеличак има адски сладки пръстчета на ръцете.
    Пламена никакво впечетление освен изкараните прашки още навлизане в къщата. Алкохоличка и излъчване на курва.
    Радомира ми... нищо особена. Беразлична ми е!
    Радо това момче просто не е за там! Нова Тв супер се изложиха в този избор! Как може да вкарат бавноразвиващ човек... Ами те след някои друг ден ще почнат да му се лигавят и ще стане супер кофти! Да не говорим, че е само по прашка! Абе ужас! Жал ми е за това момче.
    Силва ами честно казано мене ми допада! Не е някаква идиотка ми си е възпитана и се държи добре.
    Силвия има сладка усмивка обаче... незнам не мога да я орпеделя! Не мога да кажа, че не ми харесва обаче не мога да кажа, че я харесвам. На моменти ми допада на моменти не!
    Сали Аз си мисля, че направиха много хубаво като вкараха човек като него. Тои не е нищо по-ралично от другите вкъщата! Напротив дори има много повече мозъчни гънки отколкото някои други! Така наи-сетне хората ще могат да направят някаква съпоставка!

Очаквам този сезон да е много по интересен от предния и да има много повече интелигентни хора отколкото предните... каквото и да си говорим в първия сезон наи-много бяха идиотите.

Повече от фен
    Таз Силва откакто видя кокошките нито веднъж не съм я видяла да се усмихне.А не мислите ли,че фризьорчето си допадна с Елена или само така ми се струва???

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Таз Силва откакто видя кокошките нито веднъж не съм я видяла да се усмихне.А не мислите ли,че фризьорчето си допадна с Елена или само така ми се струва???
    да може...
    ама тя едва ли ще предприеме нещо, а пък той ако разбере, че тя е женена съвсем.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Фен
    Град
    ch.city
    до сега не съм го гледал... е то вчера е почнало де..ама карай...та не ми се и почва щото знам ,че е тъпо ,но се зарибявам да го гледам..така и така няма друго

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аааа тоя Ради вече ми е толкова противен Появи се по прашки, за да покаже колко е мускулест, на визия ми е... абе гаден ми е и имитира Здравко като държание
    Според вас кои ще са първите номинирани и изгонени :P
    Бду бях сигурна, че Елена е съпругата, за мъжа й не знаех
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    абе не съм го гледала още
    ама ми се струва че ще е мноо
    тъпо! то щом няма
    да има нищо в къщата..бе деазнам
    и има мангали,блах не не

Guest
    Абе да ви еба в тинейджърското мнение. Къде ги видяхте тия курви, тия принцеси. Са го гледам за първи път, и момичетата ми се струват супер готини и културни и приятни. Тоя недялко малко става за смях с тия стихотворения, Радо верно е яко тъпо парче горкия иначе не е некъв селски гъзар а е доста скромен тип, некъв чувствителен (кат му зеха дрехите и той се спече яко ) а циганина е ебати пича, много ме кефи, некъв весел е такъв симпатяга, мислех че е некъв от тия мазните мангали от махалата. Очертава се готино шоу .

Повече от фен
    Мене Радо ми е много жал нещо за него.Май вярно ще се маха.А мисля,че ще има изневяра от страна на Елена.Погледнете я!Не ми казвайте,че не и харесва всичко дето фризьорчето прави!
    А за мацките.На русото Силве и го признавам.Не изпадна в истерия както се очакваше при доенето на кравата.Много мъжки се представи

Guest
    А русата ми е любимка, вижте я ква е приятна, цигулира ала бала, интелигентна едно друго - жена мечта .

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Абе да ви еба в тинейджърското мнение. Къде ги видяхте тия курви, тия принцеси. Са го гледам за първи път, и момичетата ми се струват супер готини и културни и приятни. Тоя недялко малко става за смях с тия стихотворения, Радо верно е яко тъпо парче горкия иначе не е некъв селски гъзар а е доста скромен тип, некъв чувствителен (кат му зеха дрехите и той се спече яко ) а циганина е ебати пича, много ме кефи, некъв весел е такъв симпатяга, мислех че е некъв от тия мазните мангали от махалата. Очертава се готино шоу .
    На същото мнение съм като го гледах днеска
    и Интер

Guest
    А русата ми е любимка, вижте я ква е приятна, цигулира ала бала, интелигентна едно друго - жена мечта .

da,tq e naturalno tupa glezla
    Moje da e sladka...ma takava glezla?

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Говори Бай Брадър:
    'Сички руси съквартирантки да се яват в изповедалната...
    и Интер

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

da,tq e naturalno tupa glezla
    Moje da e sladka...ma takava glezla?
    Глезла си ти, много си е готино момичето. Ти ше доиш ли крава а че ти не можеш пут-ката да си намериш .

Guest
    no ne sum momiche.Naisitna e glezla

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Да де, само дето тая едвам я издои изобщо не знаеше как стават нещата
    и Интер

aBeR4e, как само за 2 дни и общо 3-4 часа гледане ги прецени тия хора бе Много бързо си вадиш заключения за хората...тц, това се гради с времето, а не от пръв поглед Те сега всичките в началото са милички и добрички, но интригите не са почнали за да видим и тъмната им страна на съквартирантите
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

мързи ме да се лог
    Guest
    не мога да разбера как хората могат да говорят за останалите без да ги познават?
    Не искам да се правя на никаква и да ви обяснявам кой познавам и така нататък, но просто не смятам, че някой може да говори какъв бил тоя или ония, какво правел и за какво ставал без никога да е общувал с него

Фен
    Град
    ch.city
    Тоя радо май е доста скаран с правописа
    като четох профилите в сайтаааа...

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Цитирай Първоначално написано от blackboy
    Тоя радо май е доста скаран с правописа
    като четох профилите в сайтаааа...
    ХАхаха, и аз го гледах. Много е скаран, горкия се пак е с 8ми клас
    и Интер

Супер фен
    Ами Рени аз уточних, че това ми е първото впечетление. И все пак то никога не ми изневерява така, че... лесно преценявам хората. Един човек от начало като не ми хареса или пък ми хареса това впечетление трудно може да се промени.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Abe nekva pulna tupotiq e.Daje ne sum go skivala o6te.Edna friendka mi razpravq6e 4e ima jeneni i 4e sa se polu4ili dvoiki mejdy protivopolojnite hora.4e taq deto e jenena q haresva friziora mai a 4e onq q revnyva a puk nego go haresva nqkva dryga.. ABE SAPUNKI... ne sum go skivala nito vednuj super tupo mi se stryva da si gybi6 vremeto gledaiki jivota na drygite a ne svoq....

Hei kakvo 6te kajete sega kak se razviva predavaneto?Az mislq ,4e e dosta interesno i kogato sum si v ku6ti go gledam))Kak li 6te reagira Marian kato razbere ,4e Elena i Miro sa jeneni???A Elena spored vas kakvo 6te napravi?Za6toto tq kaza,4e se e omujila za Miro ne po lubov,a po dokumenti,spodeli go s novata sukvartirantka Elena,puk i te se haresvat s Marian.Kakvo mislite 4e 6te stane?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    sofia
    nikoi ne me kefi i mi pisna ot sapunkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си