- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Big Brother 2 На живо
Браво, мацка, и аз това чакам да видяПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
Леле, как се кефя, че са събрали само богаташчета (почти, без 1) в тази кочина и ще трябва да се трудят доста за да оправят положението
Особено това момиче Силва - не я виждам нито ден там
То сега й е весело, но след този "челен сблъсък с реалността" едва ли ще остане без последици
![]()
А Радо го съжалявам, много е тъпичък горкия, а и го прецакаха...Дано се завърти нещо интересно скоро![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
здр. :P
ще кажа по нещичко за всеки.
Еленатя ми е любимката!
Естествена, сладка, СЪГРАЖДАНКА, умничка и... според мене е най-готината от жените в къщата.
Звезделин ( Вего )ами пич изглежда нищо, че е на 40. Пекан тип! Надявам се да е такъв де! Това ми е първтото впечетление.
Ивантои малко ми напомня на Виктор. Амбициозен човек, но изглежда малко скучен и все пак мисля, че ще намери обща тема с много от хората в къщата, защото доста е видял.
ИренаЕдва ли ще се погуди с женската част от къщата. Било то заради възраста или разбиранията... предчувствам скандали.
Мариянадския пич!
симпатичен и естествен печелившата комбинация. И естравагантен пропуснах.
Мигленатипична селянка и расистка!
не ми допада ВЪОБЩЕ! Бих казала, че не я трая даже. Ограничена е !
Миросладур! и добричак
![]()
Недялкотъпи изказвания, тъпо държание, самохвалко, има абсолютен селски акцент и много ме дразни.
ПеткоАми... тоя пич ме кефи! Просто е шматка, а пък аз харесвам такива хора! И е... сладък! Нисичак, дебеличак има адски сладки пръстчета на ръцете.
Пламенаникакво впечетление освен изкараните прашки още навлизане в къщата. Алкохоличка и излъчване на курва.
Радомирами... нищо особена. Беразлична ми е!
Радотова момче просто не е за там! Нова Тв супер се изложиха в този избор! Как може да вкарат бавноразвиващ човек... Ами те след някои друг ден ще почнат да му се лигавят и ще стане супер кофти! Да не говорим, че е само по прашка! Абе ужас! Жал ми е за това момче.
Силваами честно казано мене ми допада! Не е някаква идиотка ми си е възпитана и се държи добре.
Силвияима сладка усмивка обаче... незнам не мога да я орпеделя! Не мога да кажа, че не ми харесва обаче не мога да кажа, че я харесвам. На моменти ми допада на моменти не!
СалиАз си мисля, че направиха много хубаво като вкараха човек като него. Тои не е нищо по-ралично от другите вкъщата! Напротив дори има много повече мозъчни гънки отколкото някои други! Така наи-сетне хората ще могат да направят някаква съпоставка!
Очаквам този сезон да е много по интересен от предния и да има много повече интелигентни хора отколкото предните... каквото и да си говорим в първия сезон наи-много бяха идиотите.
Таз Силва откакто видя кокошките нито веднъж не съм я видяла да се усмихне.А не мислите ли,че фризьорчето си допадна с Елена или само така ми се струва???![]()
![]()
да може...Първоначално написано от Bloody_Tear
ама тя едва ли ще предприеме нещо, а пък той ако разбере, че тя е женена съвсем.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
до сега не съм го гледал... е то вчера е почнало де..ама карай...та не ми се и почващото знам ,че е тъпо ,но се зарибявам да го гледам..така и така няма друго
![]()
Аааа тоя Ради вече ми е толкова противенПояви се по прашки, за да покаже колко е мускулест, на визия ми е... абе гаден ми е
и имитира Здравко като държание
![]()
Според вас кои ще са първите номинирани и изгонени :P
Бду бях сигурна, че Елена е съпругата, за мъжа й не знаех![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
абе не съм го гледала още
ама ми се струва че ще е мноо
тъпо! то щом няма
да има нищо в къщата..бе деазнам
и има мангали,блах не не
Абе да ви еба в тинейджърското мнение. Къде ги видяхте тия курви, тия принцеси. Са го гледам за първи път, и момичетата ми се струват супер готини и културни и приятни. Тоя недялко малко става за смях с тия стихотворения, Радо верно е яко тъпо парче горкия иначе не е некъв селски гъзар а е доста скромен тип, некъв чувствителен (кат му зеха дрехите и той се спече яко) а циганина е ебати пича, много ме кефи, некъв весел е такъв симпатяга, мислех че е некъв от тия мазните мангали от махалата. Очертава се готино шоу
.
Мене Радо ми е много жал нещо за него.Май вярно ще се маха.А мисля,че ще има изневяра от страна на Елена.Погледнете я!Не ми казвайте,че не и харесва всичко дето фризьорчето прави!
А за мацките.На русото Силве и го признавам.Не изпадна в истерия както се очакваше при доенето на кравата.Много мъжки се представи![]()
А русата ми е любимка, вижте я ква е приятна, цигулира ала бала, интелигентна едно друго - жена мечта.
На същото мнение съм като го гледах днескаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
![]()
и Интер
Първоначално написано от Oyama-no problem
da,tq e naturalno tupa glezla![]()
Moje da e sladka...ma takava glezla?![]()
Говори Бай Брадър:
'Сички руси съквартирантки да се яват в изповедалната...![]()
![]()
![]()
и Интер
Глезла си ти, много си е готино момичето. Ти ше доиш ли крава аПървоначално написано от Анонимко
че ти не можеш пут-ката да си намериш
.
no ne sum momiche.Naisitna e glezla![]()
Да де, само дето тая едвам я издои изобщо не знаеше как стават нещата![]()
![]()
![]()
и Интер
aBeR4e, как само за 2 дни и общо 3-4 часа гледане ги прецени тия хора беМного бързо си вадиш заключения за хората...тц, това се гради с времето, а не от пръв поглед
Те сега всичките в началото са милички и добрички, но интригите не са почнали за да видим и тъмната им страна на съквартирантите
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
не мога да разбера как хората могат да говорят за останалите без да ги познават?
Не искам да се правя на никаква и да ви обяснявам кой познавам и така нататък, но просто не смятам, че някой може да говори какъв бил тоя или ония, какво правел и за какво ставал без никога да е общувал с него![]()
Тоя радо май е доста скаран с правописа![]()
като четох профилите в сайтаааа...
ХАхаха, и аз го гледах. Много е скаран, горкия се пак е с 8ми класПървоначално написано от blackboy
![]()
![]()
![]()
и Интер
Ами Рени аз уточних, че това ми е първото впечетление. И все пак то никога не ми изневерява така, че... лесно преценявам хората. Един човек от начало като не ми хареса или пък ми хареса това впечетление трудно може да се промени.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Abe nekva pulna tupotiq e.Daje ne sum go skivala o6te.Edna friendka mi razpravq6e 4e ima jeneni i 4e sa se polu4ili dvoiki mejdy protivopolojnite hora.4e taq deto e jenena q haresva friziora mai a 4e onq q revnyva a puk nego go haresva nqkva dryga.. ABE SAPUNKI... ne sum go skivala nito vednuj super tupo mi se stryva da si gybi6 vremeto gledaiki jivota na drygite a ne svoq....
Hei kakvo 6te kajete sega kak se razviva predavaneto?Az mislq ,4e e dosta interesno i kogato sum si v ku6ti go gledam))Kak li 6te reagira Marian kato razbere ,4e Elena i Miro sa jeneni???A Elena spored vas kakvo 6te napravi?Za6toto tq kaza,4e se e omujila za Miro ne po lubov,a po dokumenti,spodeli go s novata sukvartirantka Elena,puk i te se haresvat s Marian.Kakvo mislite 4e 6te stane?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
nikoi ne me kefi i mi pisna ot sapunkata![]()